İlk 10 kombini yaptım.
Tabi sadece bu şekilde giymiyorum farklı kombinlerde yapıyorum ama bazıları üniformam gibi hep öyle giymek istiyorum
Deri pantolonu da siyah hırkayla kombinledim ama bence onun hakkı siyah kazak sadece en olabilir kombinleri yaptım. Sweatli Deri cekette öyle içine daha uzun bol sweat olmalı böyle kombin yaparak eksikleri görüyorum.
Hangisini beğendiniz
Alerji ilacım yok. Bende farenjit oluyor kış dönemi çok dikkat ediyorum onun dışında kolay kolay hasta olmam biri gelip bulastirmadigi sürece
Alerji olup olmadığını nasıl öğreneceğim hangi doktora gitmem gerekiyor.
İlk 10 kombini yaptım.
Tabi sadece bu şekilde giymiyorum farklı kombinlerde yapıyorum ama bazıları üniformam gibi hep öyle giymek istiyorum
Deri pantolonu da siyah hırkayla kombinledim ama bence onun hakkı siyah kazak sadece en olabilir kombinleri yaptım. Sweatli Deri cekette öyle içine daha uzun bol sweat olmalı böyle kombin yaparak eksikleri görüyorum.
Hangisini beğendiniz
Slmlar kızlar
Ben bayağı toparladım ama burun akıntım devam. O yüzden alerjik olduğunu düşünüyorum.
3 gündür neredeyse aralıksız poyraz var. 2 gündür sabah sonbahar serinliğini hissetmek çok güzel. Ev toz doldu ama.
Bugün 1.30 saatte evi komple süpürüp sildim. WC lavabıları ve duşakabini yıkadım. 1 makine çamaşır yıkandı serdim. Yıkanabilir kilimi attım. O bitince paspasları atacağım.
Ev biraz kendine geldi çok şükür.
Akşama tavuklu bezelye yemeği ve pilav yapmayı planladım bakalım.
Elimdeki kitabı bitirdim. Yeni kitaba geçeceğim inşallah.
Slmlar kızlar
Ben bayağı toparladım ama burun akıntım devam. O yüzden alerjik olduğunu düşünüyorum.
3 gündür neredeyse aralıksız poyraz var. 2 gündür sabah sonbahar serinliğini hissetmek çok güzel. Ev toz doldu ama.
Bugün 1.30 saatte evi komple süpürüp sildim. WC lavabıları ve duşakabini yıkadım. 1 makine çamaşır yıkandı serdim. Yıkanabilir kilimi attım. O bitince paspasları atacağım.
Ev biraz kendine geldi çok şükür.
Akşama tavuklu bezelye yemeği ve pilav yapmayı planladım bakalım.
Elimdeki kitabı bitirdim. Yeni kitaba geçeceğim inşallah.
Bunlarda dolabima dahil ettiğim kalan parçalar
Telefonum fotoğrafları biraz garip çekiyor ışıktan galiba.
Evet bunlar garanti dolabımda olmaya devam edecek kiyafetler. Kalanı evden gönderiyorum kararsız kaldığım birkaç parça var.
Birde normal eşofmanlar var onları çekmeye gerek yok galiba standart şeyler. Alırsam yenisini eskilerden eleyecegim şeyler.
Birkaç parça eksiklerim var onlarida alsam kışı çıkartırım.
Alttaki sweat rengi daha güzel ama telefon tuhaf çekmiş bunu özellikle çektim jean elimde tutmamin tek sebebi bu sweat normalde dar paça sevmem ama bununla güzel oluyor günlük kombin tabi.
Miacım ben de en çok kotlu kombinleri sevdim. Mavi kotla ceket, lacivert kotla kırmızı sweat.. bordo ve siyah hırkaların da güzelmiş.
Ben de senin aksine bol paça giyemiyorum. 1 tane vardı bol kotum bu sene kesip şort yaptım çok güzel oldu ama. Hep kesik şortlar modaydı
Miacım ben de en çok kotlu kombinleri sevdim. Mavi kotla ceket, lacivert kotla kırmızı sweat.. bordo ve siyah hırkaların da güzelmiş.
Ben de senin aksine bol paça giyemiyorum. 1 tane vardı bol kotum bu sene kesip şort yaptım çok güzel oldu ama. Hep kesik şortlar modaydı
Dar paça da güzel oluyor tabiki ama sıkı ya ben rahata alıştım biraz
Bende ya üst bol alt dar olacak yada alt dar üst bol olacak diğer türlüsü hiç yakışmıyor elbise hariç.
Mesela ben klasik giyinmeyi de hiç sevmiyorum illa modernlik katıyorum.
Birde çok zorlama kombinleri de sevmiyorum veya çok özensiz de dursun istemem. Orta karar bir tarzım var işte
Şortla blazer kombinide yapmak isterim ama burası birden soğuyor yada birden sıcak oluyor çevresel faktörler de mevcut tabi
Dar paça da güzel oluyor tabiki ama sıkı ya ben rahata alıştım biraz
Bende ya üst bol alt dar olacak yada alt dar üst bol olacak diğer türlüsü hiç yakışmıyor elbise hariç.
Bol kot ve eteklerin üstüne dar üstler güzel oluyor evet.
Tayt yada skinny jean üstüne de bol üstler.
Kışın en güzel renkleri siyah, gri, bordo bence
Vücut proporsiyonu, alışkanlıklar, çevresel faktörler, ten rengi, hatta saç rengi bile giyimi etkiliyor.