Günaydınlar
Yatak odası ve salonu topladım
Kızımı okula bıraktım
Markete gittim, geldim
Nezle gibiyim
Kızımın odasını toplayacağım
Aldıklarımı yerleştireceğim
Yıkanmış bulaşıkları yerleştireceğim
Böylece ev toparlanmış olur.
Sonra ıhlamur içerim, bir şeyler yerim
Bugün sil süpür günüm ama yapar mıyım yoksa dinlenir miyim bilmiyorum.

Dinlen canım ıhlamurunu iç kitabını okuu
İnşallah ilerlemez çok geçmiş olsun

Mikan hayırlı olsun canım haftalık mı gelecek aylık mı yoksa günlük mü
Valla ben evdeyim güya iş yapıyorum bişey yapsam diğer iş kalıyo kendime de vakit ayırmak istiyorum
Teşekkür ederim canım keşke günlük gelse haftalık düşünüyorum bakalım

Mikan aynı şeyi hissetmemiz normal mi, bende dün pes ettim, yetişemeyeceğimi anladım. ablayı erteledim dolap gelecek diye abla gelse dolap gelmeye 2. tur gelirdi, hala gelemedi, eşim ağırdan alıyo sanırım. yok yani yetişemiyorum bende.

Geçmiş olsun dinlen boşver ya önce iyi ol

Geçmiş olsun canım
Yorma kendini bol bol dinlen

Kmsl Hnd cam robotundan memnun kalmana çok sevindim.

belleza geçmiş olsun

Mia- eleme yaptın mı pekii? kombinlere bayıldımmm, çok güzeller hepside, tam senlik.

Scss94 oğlun toparlanmış, sevindim canım, inşallah bu hastalık furyasını atlattık, bizi bi kış götürsün bu

S sarahconnor selam canım nerelerdesin? siz nasıl oldunuz?

Benim önceki evimde haftalık geliyordu ama burayı temizlemeye daha konuşmadım biriyle
Eşimin eşyaları olduğu için çok müdahale edemiyorum
Kimse dokunsun istemiyor
O düzene soksun ben de istiyorum
Yan komşuya gelen bir kadın var onunla konuşacağım memnun mu diye

Mikan da sen de çalışan insanlarsınız
Yetişebilmeniz mucize olurdu 3 çocuk ve işle
Çok mantıklı karar almışsınız
Bu kadar yormaya gerek yok

Biz çok şükür iyiyiz canım
Eşimle hafta sonu en üst kattaki balkonun giderlerini yaptık
Su sızdıran yerlerini kapattık
Market alışverişi yaptık

Bütün katları sildik süpürdük
Bahçede ki ağaçları budadık
Hava güzeldi balkonda şarap peynir keyfi yaptık
Öyle vakit geçti

Siz naptınız nasıldı hafta sonu

Cuma hastaydım, cumartesi kızımın toplantısı vardı, eşimle oraya geçtik, öğleye kadar toplantı sürdü, sonrasında eşimin doğum günüydü, annesi davet etti birlikte çocuklarla yemek yedik, ufak bi kutlama yaptık, sonra eve geldim ama tabi o saatten sonra bişi yapılmıyor.

dünde ortalığı toparladım, biraz üşüdüm, ince yorganlara geçtim, nevresimler elden geçti haliyle falan, çocuklara kırtasiye ürünlerini elden geçirttim, tüm boyalar falan kurumuş, koca bi poşet çöp çıktı odalarından. bi tek okul kıyafetlerini yıkadım (başka şansım yoktu çünkü ) ve yemeği de dışarıdan söylememize rağmenhiç bir işe yetemedim, yapamadım, ki bu işler abla gelse onun yapacağı işler değildi, tüm dolapları toparlamam lazım, sanki her yer toz bilemedim, bıraktım bi süre sonra. eski evimizi de bi toparlamamız lazım, her yer is olmuş, bi toparlayalım oranında geleceği hakkında bişiler planlıyoruz bakalım.

yani pes ettim ya, yetişemiyorum hissi yine geldi, bakalım toparlayacağız inşallah, mevsim geçişinde geliyo bana bi haller

ay harikasınız, pazar günü eşimin gazıyla bizde bahçe mobilyalarını kış bahçesine aldık, dışarıdaki oyuncakları falan yıkayıp içeri aldım, biraz bahçeyi yıkadım falan derken dışarıya yetişsem içeri yetişemedim gördüğün gibi sonunda keyif benim adıma yemeği dışarıdan sipariş vermek oldu

Ayy inşallah öyle olur size de çok geçmiş olsun

Ohh ne güzel canım benim hafta sonum sümüklü peçete toplamakla geçti

Bence gayet güzel bir keyif ne güzel bide yemeğe vakit gidecekti. Ellerinize sağlık Bahçeli ev çok güzel yaa inşallah bizim de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…