• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevindim canım daha güzel geçsin inşallah bütün günlerin 🥰
Yaa çok seviyorum ben burayı ne güzel birbirimizi tanımadan halimizi hatrımızı soruyoruz bazen en yakınlarımız bile sormuyo nasılsın diye 🥲
Hep birbirimize güzellikler diliyoruz Birbirimizden bişeyler öğreniyoruz tanımıyorum ama çok seviyorum hepinizi 🥰
Teşekkür ederim canım
Burası gerçekten huzur veriyor

Ben de hepinizi çok seviyorum ❤️❤️

Yaa çok seviyorum ben burayı ne güzel birbirimizi tanımadan halimizi hatrımızı soruyoruz bazen en yakınlarımız bile sormuyo nasılsın diye 🥲
Hep birbirimize güzellikler diliyoruz Birbirimizden bişeyler öğreniyoruz tanımıyorum ama çok seviyorum hepinizi 🥰
❤️
Bende sizi çok seviyorum her sabah kızlar ne yapmış diye açıp okuyorum 😊

Mikan Mikan aynı şeyi hissetmemiz normal mi, bende dün pes ettim, yetişemeyeceğimi anladım. ablayı erteledim dolap gelecek diye abla gelse dolap gelmeye 2. tur gelirdi, hala gelemedi, eşim ağırdan alıyo sanırım. yok yani yetişemiyorum bende.
Çok zor geliyor hem fiziksel hem kafamı çok yoruyor. Sen de aynen benim gibisin enerjimizi yanlış yerde tüketmeyelim ☺️

Benim önceki evimde haftalık geliyordu ama burayı temizlemeye daha konuşmadım biriyle
Eşimin eşyaları olduğu için çok müdahale edemiyorum
Kimse dokunsun istemiyor
O düzene soksun ben de istiyorum
Yan komşuya gelen bir kadın var onunla konuşacağım memnun mu diye🙈

Mikan Mikan da sen de çalışan insanlarsınız
Yetişebilmeniz mucize olurdu 3 çocuk ve işle
Çok mantıklı karar almışsınız
Bu kadar yormaya gerek yok
Senin evin de çok büyük yardımcı şart gibi gerçekten wendy wendy nin de öyle
Büyük ev seviyorum ama temizlik işi zor oluyor gerçekten.

Biz çok şükür iyiyiz canım
Eşimle hafta sonu en üst kattaki balkonun giderlerini yaptık
Su sızdıran yerlerini kapattık
Market alışverişi yaptık

Bütün katları sildik süpürdük
Bahçede ki ağaçları budadık
Hava güzeldi balkonda şarap peynir keyfi yaptık
Öyle vakit geçti🙈

Siz naptınız nasıldı hafta sonu
Keyfiniz bol olsun, hakketmişsiniz ☺️

Teşekkür ederim canım
Burası gerçekten huzur veriyor

Ben de hepinizi çok seviyorum ❤️❤️

❤️
Bende sizi çok seviyorum her sabah kızlar ne yapmış diye açıp okuyorum 😊
Ben burası olmasa çoktan üyeliğimi dondurmuştum 💖💖💖

Selam kızlar
Market alışverişini yaptım
Tavuk
Pırasa (evde vardı)
Kısır
Ispanak (dondurulmuş 2 paket aldım)
Dolmabiber
Kek
Patates graten
Foccacia
Patlıcan oturtma
Öğlen ve akşam yemeklerini düzenleyeceğim.

Sabahları sade bir kahvaltı hazırlıyorum.
Eşim ve ben atıştırıyoruz
Pazar günleri daha detaylı hazırlıyoruz.
Kızımın beslenme çantasına meyve ve ceviz koyuyorum çünkü öğlende geldiği için çok yemiyor. Öğlen birlikte yediğimiz için ortak sevdiğimiz menüleri yapıyorum.
Akşamda fix menüler bellidir.
Dün mısır haşladım her akşam bir meyve çerez hazırlıyoruz genelde eşimde bu kısım.

Kızlar odaları şöyle bir üstten topladım

Ispanaklı börek yaptım 3 poşet dolaba attım
Semizotu yemeği yaptım yanına yoğurt yeter😂
Dünden kalan az az yemekler var onlarla idare ederiz
Şimdi mutfak toplayıp yemeğe kadar biraz kitap okuyacağım
Az kaldı kitabım sonra yeni aldıklarıma başlarım
Kendime retinol ve nemlendirici krem aldım

Uzun süredir dalgalı ruh halim ve fiziksel halim nedeniyle kendime bakamıyordum
Toparlamam lazım🙈

1 poşet çocukların küçülenlerinden, kendimden de 2 şort bir uzun alt bir de elbise eledim . Giysi kutusu açılmıyordu yanına bıraktım.

1 poşet kıyafet de arkadaşın bebeğine ayırdım.

Daha baya eleme yaparım bu aralar. Küçük oğlumun ve kızımın baya var daha küçülen, kendimden de eleme yaparım kaç yıldır giymediğim şeyler var

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cam robotundan memnun kalmana çok sevindim.

@belleza geçmiş olsun :KK68:

Mia- Mia- eleme yaptın mı pekii? kombinlere bayıldımmm, çok güzeller hepside, tam senlik.

Scss94 Scss94 oğlun toparlanmış, sevindim canım, inşallah bu hastalık furyasını atlattık, bizi bi kış götürsün bu :olamaz:

S sarahconnor selam canım nerelerdesin? siz nasıl oldunuz?
Yok kuzum ya ilk sildiği evet güzeldi ama dün ve bugün sildirdiklerim hep iz bırakıyor dalgalı dalgalı valla iade oluşturdum üzerinden bir tur da ben sileceksem ne anlamı var yani 😭😭😭

1 poşet çocukların küçülenlerinden, kendimden de 2 şort bir uzun alt bir de elbise eledim . Giysi kutusu açılmıyordu yanına bıraktım.

1 poşet kıyafet de arkadaşın bebeğine ayırdım.

Daha baya eleme yaparım bu aralar. Küçük oğlumun ve kızımın baya var daha küçülen, kendimden de eleme yaparım kaç yıldır giymediğim şeyler var
Eline sağlık 😊

Back
X