• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kızlar
Kıyafetlere giriştim bugün
Herkesin dolabını elden geçirdim
2 koca poşet kıyafet elendi.
Oğlanlardan elenecek yazlık kalmadı gibi
Eşimden de 9 parça eledim
3 tişörtünü de kendime aktardım 😂

Kızımın ve kendimin dolabını bir tur daha gözden geçiririm sanırım. Kızımdan baya elenecek şey çıkar da ben de 2-3 parça daha çıkabilir

Kendime bir pantolon bir de elbise aldım. Pantolonun paçası yapılacak.
Elbise henüz gelmedi.

Güle güle kullan 😊 nasıl elbise aldın

Eklentiler

• IMG_7083.webp
    IMG_7083.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 46
Slm kızlar
Kıyafetlere giriştim bugün
Herkesin dolabını elden geçirdim
2 koca poşet kıyafet elendi.
Oğlanlardan elenecek yazlık kalmadı gibi
Eşimden de 9 parça eledim
3 tişörtünü de kendime aktardım 😂

Kızımın ve kendimin dolabını bir tur daha gözden geçiririm sanırım. Kızımdan baya elenecek şey çıkar da ben de 2-3 parça daha çıkabilir

Kendime bir pantolon bir de elbise aldım. Pantolonun paçası yapılacak.
Elbise henüz gelmedi.
Güle güle giyin canım ellerine sağlık

Günaydınlaaar :KK200: :KK200: ben hiç bişi yapamıyorum bu ara, günler yetmez oldu bana çünkü çok iş var sanki, üstüme üstüme geliyor, o yüzden ucundan tutamıyorum bi türlü. toparlanıcaz ama vakti geliyor..

Günaydınlaaar :KK200: :KK200: ben hiç bişi yapamıyorum bu ara, günler yetmez oldu bana çünkü çok iş var sanki, üstüme üstüme geliyor, o yüzden ucundan tutamıyorum bi türlü. toparlanıcaz ama vakti geliyor..
Bendeki enerji hafta sonu günün ben de olmasından geliyor, misafirin kaldırma kuvveti 😂😂

Alerji ilacım yok. Bende farenjit oluyor kış dönemi çok dikkat ediyorum onun dışında kolay kolay hasta olmam biri gelip bulastirmadigi sürece 😅
Alerji olup olmadığını nasıl öğreneceğim hangi doktora gitmem gerekiyor.
valla ben de en önce farenjit olurum. birkaç kez farenjiti alerji ilacıyla düzelttim. 2-3 günde.
Aslında enfeksiyon hastalıkları polikliniğine gitmek gerekiyor. Yalnız ona Dahiliye mi yönlendiriyor bilmiyorum. Ve farenjit olduğunda gitmelisin ki, alerji testi ile o dönemde anlaşılıyorsa ancak o zaman kesinleşir.
Valla ben deneme yanılma ile çözdüm.
İlaç içme taraftarı değilim. Doğalcıyım genelde. Ama farenjit, boğaz kuruluğu, boğaz batması, yanması, burun tıkanıklığı yaşamdan soğutuyor. Mecbur kalıyorum 1-2 gün kullanmaya, hafifliyorsa geçene kadar kullanıyorum.

Lugol solüsyon (İyot)'u suda seyreltip gargara yapıyorum, İngiliz karbonatı ile gargara yapıyorum, burnuma kaya tuzlu su damlatıyorum.
Böyle böyle hafifletmeye çalışıyorum.

Kendimde tespit ettiklerim;
Genelde soğuk algınlığı veya gripsem çok ağrım oluyor. Ateşim vs oluyor.
Alerjide yalnızca burun tıkanıklığı, hapşırma, boğaz gıcıklanması, batması vs oluyor.

Hepinize geçmiş olsun.

Back
X