Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar
Kıyafetlere giriştim bugün
Herkesin dolabını elden geçirdim
2 koca poşet kıyafet elendi.
Oğlanlardan elenecek yazlık kalmadı gibi
Eşimden de 9 parça eledim
3 tişörtünü de kendime aktardım
Kızımın ve kendimin dolabını bir tur daha gözden geçiririm sanırım. Kızımdan baya elenecek şey çıkar da ben de 2-3 parça daha çıkabilir
Kendime bir pantolon bir de elbise aldım. Pantolonun paçası yapılacak.
Elbise henüz gelmedi.
Özel günlerde giyebileceğim tarzda olsun dolapta dursun istedimGüle güle kullannasıl elbise aldın
Güle güle kullan sade güzel bir elbiseÖzel günlerde giyebileceğim tarzda olsun dolapta dursun istedim
Teşekkür ederimGüle güle kullan sade güzel bir elbise![]()
Güle güle giyin canım ellerine sağlıkSlm kızlar
Kıyafetlere giriştim bugün
Herkesin dolabını elden geçirdim
2 koca poşet kıyafet elendi.
Oğlanlardan elenecek yazlık kalmadı gibi
Eşimden de 9 parça eledim
3 tişörtünü de kendime aktardım
Kızımın ve kendimin dolabını bir tur daha gözden geçiririm sanırım. Kızımdan baya elenecek şey çıkar da ben de 2-3 parça daha çıkabilir
Kendime bir pantolon bir de elbise aldım. Pantolonun paçası yapılacak.
Elbise henüz gelmedi.
Yıldız TilbeOohh kimin konseri canım
çok severimm, şimdiden iyi eğlencelerrYıldız Tilbe![]()
Teşekkür ederimGüle güle giyin canım ellerine sağlık
Ben de çok severim iyi eğlencelerYıldız Tilbe![]()
Bendeki enerji hafta sonu günün ben de olmasından geliyor, misafirin kaldırma kuvvetiGünaydınlaaar![]()
ben hiç bişi yapamıyorum bu ara, günler yetmez oldu bana çünkü çok iş var sanki, üstüme üstüme geliyor, o yüzden ucundan tutamıyorum bi türlü. toparlanıcaz ama vakti geliyor..
aaaa çok iyiymiş, bana o kaldırma kuvveti değil de normali gelsin, ona da gücüm yok şu an, şimdiden kolay gelsin canım sana da, menüde neler var yaz merak ederim :)Bendeki enerji hafta sonu günün ben de olmasından geliyor, misafirin kaldırma kuvveti![]()
Güle güle kullan canımÖzel günlerde giyebileceğim tarzda olsun dolapta dursun istedim
İyi eğlenceler canımGünaydın kızlar
Bugün güne erken başlayacağım.
Yapılacak işleri erken bitireceğim.
Akşam konsere gideceğiz.
valla ben de en önce farenjit olurum. birkaç kez farenjiti alerji ilacıyla düzelttim. 2-3 günde.Alerji ilacım yok. Bende farenjit oluyor kış dönemi çok dikkat ediyorum onun dışında kolay kolay hasta olmam biri gelip bulastirmadigi sürece
Alerji olup olmadığını nasıl öğreneceğim hangi doktora gitmem gerekiyor.