Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüzleri sıcak akşamları soğuk burasıHava o kadar soğudu mu canım. Burda da iki güne soğuyacakmış dün çok sıcaktı klima açmışlar sınıfta![]()
Ev sahibi sadece kısır yapıyor, gelenlerden biri tatlı biri tuzlu getiriyor o kadaraaaa çok iyiymiş, bana o kaldırma kuvveti değil de normali gelsin, ona da gücüm yok şu an, şimdiden kolay gelsin canım sana da, menüde neler var yaz merak ederim :)
Teşekkür ederimGüle güle kullan canım![]()
ay harikasınız, ne güzel ev sahibine yük olunmadan mis gibi oturma, tebrik ediyorum sizi, şimdiden iyi eğlenceler.Ev sahibi sadece kısır yapıyor, gelenlerden biri tatlı biri tuzlu getiriyor o kadar
Ne güzelEv sahibi sadece kısır yapıyor, gelenlerden biri tatlı biri tuzlu getiriyor o kadar
Ya az önce gördüm ben de ama carfeourda görmüştümS sarahconnor canım migrosta mamalarda bir alana ikinci bedava kampanyası var sokaktaki kediler için ihtiyacın varsa bakabilirsin. Yaş mama, kuru mama, kumlar kampanyadaydı
Kiloyla satılan yer buldum oradan alıyorum daha uyguna geliyor. büyük mama paketini açıp istediğin kadar koyuyorlar.S sarahconnor canım migrosta mamalarda bir alana ikinci bedava kampanyası var sokaktaki kediler için ihtiyacın varsa bakabilirsin. Yaş mama, kuru mama, kumlar kampanyadaydı
Ben de aradım öyle bir yerKiloyla satılan yer buldum oradan alıyorum daha uyguna geliyor. büyük mama paketini açıp istediğin kadar koyuyorlar.
Daha iyi o zamanBen de aradım öyle bir yer
Kilo olarak 150 istedi
Benim aldığım 100 e geliyor
Eğer bu indirimden alırsam 50 tl ye gelecek![]()
Bayılıyorum sizin gibi kadınlaraDaha iyi o zamanbende bakıyım
Burda da öyle yapıyolar canım petshoplarda bende öyle alıyorum arabaya koyarız diye düşündüm kedi köpek maması . Yaş mama ödül mamaları felanda vardı ikincisi bedava olunca baya uygun oluyo. Heros hanım yaş mama yemiyo çorba içiyo almadım onaKiloyla satılan yer buldum oradan alıyorum daha uyguna geliyor. büyük mama paketini açıp istediğin kadar koyuyorlar.
Benimki de yemiyor yaaBurda da öyle yapıyolar canım petshoplarda bende öyle alıyorum arabaya koyarız diye düşündüm kedi köpek maması . Yaş mama ödül mamaları felanda vardı ikincisi bedava olunca baya uygun oluyo. Heros hanım yaş mama yemiyo çorba içiyo almadım ona![]()
Bende kedi maması alıyorum arada etli yemek yaparsak onu koyuyoruz.Burda da öyle yapıyolar canım petshoplarda bende öyle alıyorum arabaya koyarız diye düşündüm kedi köpek maması . Yaş mama ödül mamaları felanda vardı ikincisi bedava olunca baya uygun oluyo. Heros hanım yaş mama yemiyo çorba içiyo almadım ona![]()