• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün alışveriş kısıtlama tüketim çılgınlığıyla alakalı bir video izliyodum. Yorumları okuyayım dedim birisi şey yazmış bütün bu alışveriş çılgınlığına anlam veremiyormuş sadece 8 tane parfümüm var 4 kış 4 yaz için yazmış çılgın olsa kaç tane olacadı acaba 😅

Dolabım, içine girip kombin yapamayacak kadar dolu şu an.
Kilo alıp verme sürecim çok oluyor benim. Ve bu sefer bi şey elemek içimden gelmiyor.

Geçen tertip düzen perileri geldi.
banyoyu kırkladım.
haftalık yeşillik alıp yıkayıp kuruttum.
çamaşır yıka, kurut, katla ütüle, yerleştir,
Spor yap, duş al.

Bunlar işten gelip yemek yedikten sonra yaşananlar :KK70:

Telef oldum 1 akşamda.

Hafta sonu boşluk bulursam ben de ayırsam iyi olacak kıyafetleri.

Kızımın küçülenlerini biri istedi. Ona bir poşet kıyafet, bir poşet çorap ayırdım, teslim ettim.
Oyuncaklara kıyamıyorum :(

S sarahconnor canım migrosta mamalarda bir alana ikinci bedava kampanyası var sokaktaki kediler için ihtiyacın varsa bakabilirsin. Yaş mama, kuru mama, kumlar kampanyadaydı
Ya az önce gördüm ben de ama carfeourda görmüştüm
Migrosta da mı varmış onda olması çok işime yarar💐❤️
Teşekkür ederim bakarım yarın

Kiloyla satılan yer buldum oradan alıyorum daha uyguna geliyor. büyük mama paketini açıp istediğin kadar koyuyorlar.
Burda da öyle yapıyolar canım petshoplarda bende öyle alıyorum arabaya koyarız diye düşündüm kedi köpek maması . Yaş mama ödül mamaları felanda vardı ikincisi bedava olunca baya uygun oluyo. Heros hanım yaş mama yemiyo çorba içiyo almadım ona 😅

Burda da öyle yapıyolar canım petshoplarda bende öyle alıyorum arabaya koyarız diye düşündüm kedi köpek maması . Yaş mama ödül mamaları felanda vardı ikincisi bedava olunca baya uygun oluyo. Heros hanım yaş mama yemiyo çorba içiyo almadım ona 😅
Benimki de yemiyor yaa
Ödül maması seviyor ama arada veriyorum 3-4
Geçen saklanmış aradım taradım yok
Sonra mamayı sallayınca koşarak geldi verdim eşim diyor şimdi daha iyi saklanır😂

Bende kedi maması alıyorum arada etli yemek yaparsak onu koyuyoruz.
Eşimde eve gelmeden sularını dolduruyor bir şekilde bakmaya çalışıyoruz 😊
Alt komşumuz da besliyor.
1 taneyle başladık sonra o kedi yavrularını getirdi 10 tane kadar oldular arada gelip gidiyorlar hergun değişik kedi görüyorum. 😊

Back
X