• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün eşim hasta olmuş yemek yedi ilaç içti uyudu kaldı.
Bende bakımlarımı yaptım çayımı içtim biraz çamaşır katladım. Bir kısmı nemli gibiydi birazdan onları katlarim.
Sabahta erken uyandık dünden kalan çorbayı ısıttım iyi oldu.
Çayım bitsin toparlama yapacağım evi.

Dün baya video izledim ve bunu izlemenizi tavsiye ederim.
Hedeflere giden yolda minik adımlarla daha kolay alışkanlık oluşturdum. Birde her rutinde bir hedefe odaklanmak daha iyi ilerleme sağlıyor bende bu şekilde işliyor sistem 😊

Bende bakımlarımı yaptım çayımı içtim biraz çamaşır katladım. Bir kısmı nemli gibiydi birazdan onları katlarim.
Geçmiş olsun

Benzer şeyleri yaşıyorum
Sizin artı iş hayatı ve çocuklar var
Benim oğlan büyüdü kendi başına bir birey

Çok dağıtmaz toplamaya çok yardımcı olmasa da
Eşimin kendi işi olduğundan evde de iş var hafta sonu da evin sağını solunu toplamak düzenlemekle geçiyor
Aslında sorunumuz her şeyi olsun her şeye yetelim
Bırakmak lazım belki de

Mikan Mikan yazmış ya tembelim ben de çok tembelim aslında
Şunu da görüyorum ben akşama kadar kendimi parçalayayım kimse aman ne güzel ev tertemiz al bu ödülün demiyor
Şurası tozlanmış mı deniyor
Ne kadar temizlik yap o kadar beklenti oluyor
her cümlene katılıyorum :KK200:
geçmiş olsunn

Geçmiş olsun canım. Ben de evi toparladım kahvaltı hazırlıycam sonra oğlumla dolaşmaya çıkarız pişmaniyemizi alalım 😆
Bakımlarımı öğlene bıraktım saçlarımı yağlarım detaylı bakım olur. Dün o kadar yorulmuşum ki sesim gitmişti akşam gece yorgunluktan uyuyamadım 🥲
Ama işleri bitirdim çok şükür diğer günler daha rahat ederim

Geçmiş olsun canım. Ben de evi toparladım kahvaltı hazırlıycam sonra oğlumla dolaşmaya çıkarız pişmaniyemizi alalım 😆
Bakımlarımı öğlene bıraktım saçlarımı yağlarım detaylı bakım olur. Dün o kadar yorulmuşum ki sesim gitmişti akşam gece yorgunluktan uyuyamadım 🥲
Ama işleri bitirdim çok şükür diğer günler daha rahat ederim
Eline sağlık 😊
Hafta içi yoğun geçiyor. Birde ev işi çıkınca zor oluyor.

İşlerim bitti makineye camasir attım birde katlama işi kaldı ama önce kahve yapacağım mola sonra hazırlanır vaktim kalırsa camasir katlarim.
Öğlen tost yapacağım. Kızımı bırakınca markete giderim.
Sonra kitap okurum.

Akşama tarhana çorbası , çiftlik kebabı, Salata.

Selam kızlar
Öğlen hazırlandım çamaşırları katladim
Evden çıktım araba biraz nazlandı eşimi aradım baktık arabaya benzin yerine başka birsey mi aldık acaba diye fişleri kontrol ettik.
Neyse bir şekilde gittim kızımı almaya yetiştim
Tost yaptım yedik sofrayı toplayıp masanın çevresini süpürdüm. Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım.
Tam evden çıktık kapıda kediler karşıladı.
Eve gittim mamayi alıp tekrar indim.
Sonra okula bıraktım kızımı tabi birseylere sinirlenmiş onu konuştuk
Markete gittim pismaniye aldım evin bir ihtiyacı daha vardı onuda aldım eve geldim 😁
Şimdi biraz kitap okuyacağım.
Öğlen çay demler pismaniyemi yerim

Eklentiler

• 20251014_134135.webp
    20251014_134135.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 11
Selam kızlar Bugün buzdolabı detoksu yaptım.
Kalan ürünlere bakıp neler yapabilirim diye tariflere bakıyorum.
Elma kalmıştı geçen haftalardan biz yeşil elma seviyoruz kızımla o yüzden kirmizi elmalar tuketilmedi.
Elmalı kurabiye yaptım. Katı yağ almışız yarısı kalmış normalde kullanmayiz.
Pudra sekerimde hala çok onuda tuketirim yeni yıla girmeden evde çok hamur işi yapilmayinca evdeki malzemeler kalıyor.

Back
X