Benim de halı almam lazım ama hiçbir fikrim yok ya, çok hav toz olmasın kolay silinsin ama çok sert de olmasın gibi isteklerim varBugün hiç planladığım gibi olmadı Sabah 2 saat hastanede geçti göz muayenesi ödemesi için yarım saat sıra bekledik doktoru bekledik 1 saat 1 saat reçete onaylatma bekledik işler tıkır tıkır yürüyor randevuyu da zor bulduk neyse oğlumda miyop başlangıcı varmış miyop önleyici cam varmış onu önerdi doktor fiyat sorduk 15 bin dedi öyle bişey kullanan duyan bilen var mı arkadaşlar hani bin iki bin lira olsa düşünmeden tamam olsun derdik. Yarın gözlükçüye gideriz bide yatak odamın halısı kötü oldu baya yıkanabilir almıştım yarın halı bakmayı düşünüyorum. Oturma odasına alırım orda ki halıyı yatak odasına koyarım neden olmasın
Yani yarında işlerim olacak evin işlerini halletmediğim için çok enerjim düşük neyse bu hafta böyle olsun şimdi banyoyu hallederim o aradan çıksın
2 yıl önce aldım paraya kıyıp gerçekten hakkını veriyor meşhur marka, tavsiye ederim, bir litrelik soğuklar için aldım, bir tane 700ml gibi kahve çay için aldım çok kullanışlı oluyorBizim termosunda yenilenmesi lazım topluca alalım
Kekin kalanını buzluğa koyabilirsin. Çıkarınca yine taze gibi oluyor.Küçük borcam tepsisine göre kek tarifi buldum yaptim umarım kaybetmem bizde fazla yenmiyor kalanı ziyan oluyordu bu ölçü güzel oldu.
Islak kek veya cikolata soslu yapıyorum o yüzden buzluğa atsam sulanır sanki.Kekin kalanını buzluğa koyabilirsin. Çıkarınca yine taze gibi oluyor.
Halılar çok pahalı ortalama bişey alırım benBenim de halı almam lazım ama hiçbir fikrim yok ya, çok hav toz olmasın kolay silinsin ama çok sert de olmasın gibi isteklerim var
Ben de mutfağa halı alacağım ama şöyle dört mevsim istiyorumHalılar çok pahalı ortalama bişey alırım ben
kitap olayı bende de fena durumda.Benim en gereksiz harcamalarımın zincir markettelerde olduğunu keşfettim her gün ufak miktarlar gibi görünüyodu ama lazım olmayan gözüme güzel görünen saçma sapan şeyler alıyodum onu bıraktım başka da öyle gereksiz harcama yapmam . Bide şey var evde okumadığım kitap olduğu halde kitap alıyorum sürekli onu halletmem lazım
bir dilimle deneIslak kek veya cikolata soslu yapıyorum o yüzden buzluğa atsam sulanır sanki.
Az yapıyorum artık tam denk geliyor.
Dondurucum dolubir dilimle dene
Benim de mutfağında ihtiyacı var aslında ama hepsini aynı anda alamamBen de mutfağa halı alacağım ama şöyle dört mevsim istiyorum
Günaydın canım ellerine sağlık baya iş yapmışsın sabah sabah benim de bugün işlerim var yetiştiririm inşallah yarın da dinleneyimGünaydın Sabah hızlıca toparladım süpürdüm
Misafir nevresimleri yıkanıyor kuruyunca yastığa yorgana tekrar geciriyorum hazır halde koyuyorum hurca kolaylık oluyor.
Şimdi çayımı içiyorum
Dün bakım yapamadım akşama doğru hava soğuyor üşendim.
Kitap okurken de uykum geldi.
Bugün hava kapalı yağmur yağacak ama bakım yapacağım 3 te saçıma yağ sürerim 1 saat beklese yeter
Video izledim Başak Kablan para psikolojisi
Buradan bir cümle hoşuma gitti güvende hissedebilecegimiz kadar birikimin varlığı.
Birikime hedef koyamıyordum ama buldum Güvence fonu
Daha öyle büyük bir miktar olmadığı için çok güven vermiyor tabi
En azından biriktirmeye alıştım.
Gelir gider hesaplıyorum. Ve seviyorum bunu yapmak eğlenceli
Tasarruf yapmaya çalışıyorum.
Aşırı birikime odaklanmak veya tamamen konudan uzaklaşmak yerine orta yolu buluyorum.
Akşama kolay bir yemek yapacagim öğlen tost yaparım.
Şimdilik bu kadar gündem
Dikkat edin izlemeyi çok severimGünaydın canım ellerine sağlık baya iş yapmışsın sabah sabah benim de bugün işlerim var yetiştiririm inşallah yarın da dinleneyim
Dışarda işlerimiz var nasıl güzel yağmur yağıyo oğlumda çok sever ıslanmayı bende yağmurda çıkarız hasta olmayalım da
Bekleme süreci can sıkıcı ama artık keyifli aşamaya geçmişsinizKızlar koli yapmaya başladık iki gündür
Önce kitaplık ve oğlumun kitapları kutu oyunlarını topladık
Bugün de kışlık kıyafetleri ve baza altını boşalttık
Yeni evde en fazla 4 kişi yaptırabiliriz gibi görünüyor zorlarsak 5, zaten ben o kadar yastık nevresim bırakmıştım 4 kişilik
Onları misafirlik olarak hurçlayacağım eve geçince oğlumun bazasının altına koyar oradan çıkarırım misafir gelince diye düşünüyorum
Baya baya taşınıyoruz gibi duruyor inanamasam da
Geçmiş olsun canın bilgim yok ama bikaç gözlükçüye gidin araştırın bence ilermesinBugün hiç planladığım gibi olmadı Sabah 2 saat hastanede geçti göz muayenesi ödemesi için yarım saat sıra bekledik doktoru bekledik 1 saat 1 saat reçete onaylatma bekledik işler tıkır tıkır yürüyor randevuyu da zor bulduk neyse oğlumda miyop başlangıcı varmış miyop önleyici cam varmış onu önerdi doktor fiyat sorduk 15 bin dedi öyle bişey kullanan duyan bilen var mı arkadaşlar hani bin iki bin lira olsa düşünmeden tamam olsun derdik. Yarın gözlükçüye gideriz bide yatak odamın halısı kötü oldu baya yıkanabilir almıştım yarın halı bakmayı düşünüyorum. Oturma odasına alırım orda ki halıyı yatak odasına koyarım neden olmasın
Yani yarında işlerim olacak evin işlerini halletmediğim için çok enerjim düşük neyse bu hafta böyle olsun şimdi banyoyu hallederim o aradan çıksın
Kendimi sorguladım şuan bizim market harcamamız aylık çok fazla tutuyo
Haftalık 3 ya da 4 gidiyodur
Bana da çok az geldi kızlar bizim her girişimiz 5 6Aboww 12-16 bin arası ne alıyorsunuz
Benim 8 bin bile masum kaldı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?