Benim de halı almam lazım ama hiçbir fikrim yok ya, çok hav toz olmasın kolay silinsin ama çok sert de olmasın gibi isteklerim var

kitap olayı bende de fena durumda.
Kitaplığa ihtiyacım var artık resmen.

Günaydın Sabah hızlıca toparladım süpürdüm
Misafir nevresimleri yıkanıyor kuruyunca yastığa yorgana tekrar geciriyorum hazır halde koyuyorum hurca kolaylık oluyor.

Şimdi çayımı içiyorum
Dün bakım yapamadım akşama doğru hava soğuyor üşendim.
Kitap okurken de uykum geldi.
Bugün hava kapalı yağmur yağacak ama bakım yapacağım 3 te saçıma yağ sürerim 1 saat beklese yeter

Video izledim Başak Kablan para psikolojisi
Buradan bir cümle hoşuma gitti güvende hissedebilecegimiz kadar birikimin varlığı.
Birikime hedef koyamıyordum ama buldum Güvence fonu
Daha öyle büyük bir miktar olmadığı için çok güven vermiyor tabi

En azından biriktirmeye alıştım.
Gelir gider hesaplıyorum. Ve seviyorum bunu yapmak eğlenceli
Tasarruf yapmaya çalışıyorum.
Aşırı birikime odaklanmak veya tamamen konudan uzaklaşmak yerine orta yolu buluyorum.

Akşama kolay bir yemek yapacagim öğlen tost yaparım.
Şimdilik bu kadar gündem

Günaydın canım ellerine sağlık baya iş yapmışsın sabah sabah benim de bugün işlerim var yetiştiririm inşallah yarın da dinleneyim
Dışarda işlerimiz var nasıl güzel yağmur yağıyo oğlumda çok sever ıslanmayı bende yağmurda çıkarız hasta olmayalım da

Dikkat edin izlemeyi çok severim
Insallah yağar burayada kahvemi yapıp çıkarım balkona

Kızlar koli yapmaya başladık iki gündür
Önce kitaplık ve oğlumun kitapları kutu oyunlarını topladık
Bugün de kışlık kıyafetleri ve baza altını boşalttık
Yeni evde en fazla 4 kişi yaptırabiliriz gibi görünüyor zorlarsak 5, zaten ben o kadar yastık nevresim bırakmıştım 4 kişilik
Onları misafirlik olarak hurçlayacağım eve geçince oğlumun bazasının altına koyar oradan çıkarırım misafir gelince diye düşünüyorum
Baya baya taşınıyoruz gibi duruyor inanamasam da

Bekleme süreci can sıkıcı ama artık keyifli aşamaya geçmişsiniz
Kolay gelsin

Geçmiş olsun canın bilgim yok ama bikaç gözlükçüye gidin araştırın bence ilermesin
Kendimi sorguladım şuan bizim market harcamamız aylık çok fazla tutuyo

Haftalık 3 ya da 4 gidiyodur

Aboww 12-16 bin arası ne alıyorsunuz
Benim 8 bin bile masum kaldı şuan
Bana da çok az geldi kızlar bizim her girişimiz 5 6 kaç defa giriyoruz bilmiyorum

Bende kendimi sorguladım şuan çok mu dite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…