Evet canım ben de onu düşünüyorum ama tahtayı göremiyomuş bide ben hiç gözlük kullanmadım ama hep ilerlemeye devam etti o da var taksın mecbur kullanmak zorunda artık
Geçmiş olsun canım
Fiyat bana aşırı yüksek geldi
Daha önce de hiç duymadım açıkcası
Oğlumun gözlüğü inceltilmiş derecesi yüksek olmasına rağmen bu kadar tutmuyor

Fiyat al birkaç yerden ama takması gerekiyorsa da görüşünün düzeleceği normal bir cam alabilirsin

Evet canım ben de onu düşünüyorum ama tahtayı göremiyomuş bide ben hiç gözlük kullanmadım ama hep ilerlemeye devam etti o da var taksın mecbur kullanmak zorunda artık
Malesef kızım da gözlük kullanıyor 5 yaşından beri belli bir yaşa kadar kullanacak sonrasına kendi karar verir.

Haftalık 3 ya da 4 gidiyodur
Bende bazı şeyleri toplu alıyorum
Et tavuk kıyma
Diğer sebze türleri de çok tutmuyor
Ama toplu almazsam benim de 4-5 den aşağı olmuyor haftalık maalesef
Hatta şuan 3 dolapta ağzına kadar dolu hem üst hem donduru kısımları
Bu ay herhalde sadece domates filan alırız kahvaltı için
Yemeklere yazdan hazırladığım sosları kullanıyorum

Kasap da dahilse normal bu fiyat bizde toplu alıyoruz. Eti ayrı alıyoruz.

Aboww 12-16 bin arası ne alıyorsunuz
Benim 8 bin bile masum kaldı şuan
Şöyle söyleyeyim kasap dahil değil
Ekstra ejderya meyvesi felan da almıyorum süt yoğurt yumurta ekmek kuruyemiş oluyo bilemedim. Organik yumurta alıyorum ama bütün suçu ona yüklemeyelim şimdi kendime sağlıklı atıştırmalık protein bar felan desem onlarda o kadar tutmaz sen neler alıyosun haftalık alışveriş geçmişine bakcam işim bitince gereksiz neler alıyorum

En çok kaşar peynir labne alınıyo onu biliyorum beslenmesi için küçük süt alıyorum. Mesela fındık ezmesi alıyorum şekersiz sağlıklı versiyonu olunca ekstra pahalı oluyo hepsinde öyle oluyo

Toplu mu alsam acaba toplu olunca da günlük ihtiyaç çıkıyor haftalık liste yapıyorum ona göre ihtiyacları alıyorum ama bu hafta daha dikkatli olcam bakalım. Bide şöyle mesela bi haftalık alışverişte yağ bitmiş oluyo diğerinde deterjan yumsatıcı diğer hafta deodorant gibi gibi ekstra şeyler oluyo

Aynen öyle isim yapmış birçok yere gittim ama bizim buradaki iskender daha güzel mesela
Birde artık çok kalabalık keyif almıyorum.
Bunun için mi sıra bekledik diye sorgularken buluyorum

Aynen öyle isim yapmış birçok yere gittim ama bizim buradaki iskender daha güzel mesela
Birde artık çok kalabalık keyif almıyorum.
Bunun için mi sıra bekledik diye sorgularken buluyorum
Ben et yemediğim için gideceğim maksimum yer dönerci
Yada makarna yerim makarnayı da dışarda yemeye ne gerek var

Evet kesinlikle öyle hep bir eksik çıkıyor
Organik olsun diye bakarsan daha da artıyor masraf

Şansım fındık ezmesi tereyağ yoğurt peynir gibi şeylerin köyden gelmesi
Bakliyatlar da oradan oluyor
Ette öyle
Balık eşim tutuyor

Şu bir gerçek ama her şey aşırı pahalı
Bir poşet al içine bak bir şey yok bin lira

Evet benim öyle bir şansım da yok maalesef . Aynen öyle her şey çok pahalı

Marketten kahvaltılık bakliyat süt yağ deterjan alırım ama indirim olursa fazladan alıp koyarım çok kullandığımız ürünleri çabuk tüketilen şeyleri.
Bazı şeyleri tatil dönüşü alıyoruz fabrika satışı olan yerler var ya zeytin yağı gibi şeyleri.

Bazen çok tutuyor bazen az tutuyor listeye bağlı

Hiç hesaplamadım ben ne kadar harcıyoruz diye ama şöyle büyük parçaları eşime aldırıyorum yağ temizlik malzemesi kahvaltılık şeyleri eşim alıyor. Ben de nerde ıvır zıvır varsa onu alıyorum
Peşine düşeyim bakayım ne kadar harcıyoruz

Bir bakıp haber verir misin

Ne kadar tutacak bakalım haftalik hesaplayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…