- 23 Eylül 2013
- 26.073
- 54.370
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün baya video izledim ve bunu izlemenizi tavsiye ederim.
Hedeflere giden yolda minik adımlarla daha kolay alışkanlık oluşturdum. Birde her rutinde bir hedefe odaklanmak daha iyi ilerleme sağlıyor bende bu şekilde işliyor sistem![]()
Geçmiş olsunDün eşim hasta olmuş yemek yedi ilaç içti uyudu kaldı.
Bende bakımlarımı yaptım çayımı içtim biraz çamaşır katladım. Bir kısmı nemli gibiydi birazdan onları katlarim.
Sabahta erken uyandık dünden kalan çorbayı ısıttım iyi oldu.
Çayım bitsin toparlama yapacağım evi.
Unutmuştum iyiki hatırlattınBugün pişmaniyeler alınıyor unutmayalım lütfen![]()
her cümlene katılıyorumBenzer şeyleri yaşıyorum
Sizin artı iş hayatı ve çocuklar var
Benim oğlan büyüdü kendi başına bir birey
Çok dağıtmaz toplamaya çok yardımcı olmasa da
Eşimin kendi işi olduğundan evde de iş var hafta sonu da evin sağını solunu toplamak düzenlemekle geçiyor
Aslında sorunumuz her şeyi olsun her şeye yetelim
Bırakmak lazım belki de
Mikan yazmış ya tembelim ben de çok tembelim aslında
Şunu da görüyorum ben akşama kadar kendimi parçalayayım kimse aman ne güzel ev tertemiz al bu ödülün demiyor
Şurası tozlanmış mı deniyor
Ne kadar temizlik yap o kadar beklenti oluyor
geçmiş olsunnDün eşim hasta olmuş yemek yedi ilaç içti uyudu kaldı.
Bende bakımlarımı yaptım çayımı içtim biraz çamaşır katladım. Bir kısmı nemli gibiydi birazdan onları katlarim.
Geçmiş olsun canım. Ben de evi toparladım kahvaltı hazırlıycam sonra oğlumla dolaşmaya çıkarız pişmaniyemizi alalımDün eşim hasta olmuş yemek yedi ilaç içti uyudu kaldı.
Eline sağlıkGeçmiş olsun canım. Ben de evi toparladım kahvaltı hazırlıycam sonra oğlumla dolaşmaya çıkarız pişmaniyemizi alalım
Bakımlarımı öğlene bıraktım saçlarımı yağlarım detaylı bakım olur. Dün o kadar yorulmuşum ki sesim gitmişti akşam gece yorgunluktan uyuyamadım
Ama işleri bitirdim çok şükür diğer günler daha rahat ederim
Ohh ne güzel pamuk pamukHazıır![]()
Sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun, hepsine yetebilmen mümkün değil. Üzme kendiniBen de ne yaptım bugün
Aslında hiçbir şey
Dün poğaça yapmıştım yanına da gelin tatlısı diyorlar ya ondan yaptım
Sabah hazır iyi oldu poğaça eşim işe oğlumda okula götürdü
Yemek olarak kuru fasülye pilav dünden girit sıyırması salata ve işkembe çorbası vardı onları yedik
Oğlumun göz muayenesi vardı eşim ona götürdü
Arabamın arızası için tamirci 300 bin istemiş
Satar belki eşim
Çok canımı sıkan şey ise kızlar bahçeme sürekli hasta kedi gelmesi
Kendi baktıklarımı tedavi ettirmek için uğraşıyorum ama bugün iki yavru geldi her yerleri yara bere ağızları özellikle
Aşırı zayıflamışlar yemiyor içmiyorlar
Yakalayamıyorum da
İşin kötü yanı bahçemde sürekli baktığım yavruda da benzer şeyler gördüm
Vet diş tartarı dedi ağız kokusu için ilaç vitamin filan aldım o korkmadığı için içiriyorum ama diğerlerine yaklaşamıyoruz bile
Ben sanırım bu eve taşındığım için artık mutsuzum
Ne dilediğine dikkat et demişler yaa
Bahçeli evimde kediler olsun derken herhalde hep sağlıklı kediler olacak diye düşündüm
Fazla takıyor olabilirim dünyada bir sürü insan hayvan ölüyor görmediğin için kabul ediyorsun ne yapabilirsin hayat döngüsü böyle üzülerek kendini yıpratma diyorum sürekli tekrar ede ede ama biran aklıma gelse bile ölüyorum sanki mutsuzluktan