Eşimle kızım da olunca lüx tüketime giren şeyler alınıyor şöyle haftalik 1000 tl temel ihtiyaç gerisi lüx alınan şeyler. Kızıma tropik meyvelerden alıyorum buldukça birde soya sosu aldım onu deneyeceğim nar ekşisi falan aldım eşim atıştırmalık aldı.
2 hafta toplamı 4000 tl olmuş oldu.
Ama normal bence ya bir yemek yedik 1500 tl.
Kasap vs dahil 15-20 bin desek günlük 500-700 tl oluyor. Sürekli dışarıdan yemek yerine ev alışverişi daha ekonomik.

Kitabı alırken haber ver beraber alalım elimde ki kitapta bitmis olur hemde

Kızıl kahve çok güzel olur yakışır sana

Tamam canım haber ederim
Tabi canım sürekli dışardan yemek yemiyoruz istesekte imkanımız yok
Ama balık sezonu acıldı onu her hafta pişirtip alırız çok fark olmuyo onda

Hayatım da ilk kez yapıyorum çok zormuş hazır kit olunca kolay olur sanmıştım deseni üstünde olur öyle işlerim sanmıştım heroş tepemden inmiyo yaparken ama yapmaya başlayınca zevkliymiş bitince bidaha alırım

Eklentiler

• 1000002495.webp
    183,2 KB · Görüntüleme: 16
Selam kızlar
Bugün çocukları okula bırakıp kahvaltıya gittik
Eve dönüşüm öğleni buldu
Okul saatine kadar evi topladım, toz aldım, süpürdüm. Çamaşır katladım yerleştirdim, bulaşık makinesini boşalttım. Koltuk örtülerini yıkadım. Sonra okuldan kızımı aldım. Market vs. Şimdi dinleniyorum.
Camlar silinecek, yerler silinecek, tüller yıkanacak.. Kendimi kaldırabilirsem

Kendimi kaldırabildim ve işlerimi hallettim
Ellerine sağlık
Ben işlerin bir kısmını yaptım. Kalanını yarın artık. Kombimiz bozuldu bozulurken patladı resmen içinden pis su fışkırdı her yere balkonu yıkamam epey sürdü onu hallettim banyoyu temizledim mutfak dolaplarını sildim yemek yaptım spor yaptım çok yorgunum şuan hasta olacak gibi hissediyorum

Günaydın enerjik bir şekilde uyandım çok şükür
Hava kapalı yağmurlu een sevdiğim.
Kalan işlerimi hallederim bugün. Oğlum okula gitmeden dolaşmaya çıkarız biraz eve gelince başlarım işlere

Selam kızlar Dün gelemedim nasıl hızlı geçti.
Geçen 10 günlük bütçe hesaplaması yaptım.
345 tl kalmış yeni 10 günlük butcemi de cuzdanima ekledim bu şekilde çok memnunum nakit paramı kontrollü harcıyorum.

Kızıma Türk bayraklı tshirt siparişi verdim.

Çarşamba toplantı var ona katılacağım
Öğleden sonra bakım yapacağım.

Perşembe buzdolabı kontrolü

Cuma cumartesi ev işleri

Pazar evde olurum umarım. Eskişehir'e gidesim yok. Ablam geliyormuş.

Selam canım ablan nerden geliyor Benim pazartesi salı ev işleri çarsamba dinlen
Perşembe lazer yaparım
Cuma buz dolabı temizleme liste yap alışveriş yap
Cumartesi pazar kursa gidip geliyoruz zaten çamaşırları hallediyorum. Bu pazar İzmir'e gidebiliriz eşimin işi olmazsa. Pazar günü hariç her gün spor yapıyorum temizlik gününü iki güne bölünce vakit kalıyo hem çok yorulmuyorum da
Birde her gün sabahları oğlumu dışarıya çıkarmaya çalışıyorum hareketli olsun yürüsün diye giyinmeye çok üşensemde

Ne güzel oturmuş rutinleri okumayı çok seviyorum

Ben hala gelişine yaşıyorum

Kitap asla okuyamıyorum bu aralar, kütüphaneden aldığım kitabı iade ettim. İçimden gelmedi okumak.
Dün 40 bölümlük Çin dizisini bitirdim.
Meet yourself - Kendinle yüzleş- çok tatlış bir diziydi.

Bu aralar düzenli yaptığım şeyler
Çamaşır işleri
Postür düzeltme egzersizleri
Yemek pişirmek

Okul işleri de çok yoğun bu aralar çünkü sınavlar yaklaşıyor

Böyle işte sürekli bir koşturmaca halindeyim

Kitap ben de okuyamadım bu aralar beklediğim kitap gelmeyince bi hevesim kaçtı. Zaman makinesine başladım 11 sayfa okudum 7 sayfasını anlamadım

Öyle mi diyorsun
Yok ya sen iradeli bir insansın her türlü kurardın düzenini
Yaa çok teşekkür ederim asıl sen öylesin bence kızcen biraz daha büyüsün sen de rutinlerini oluşturmuş olursun
Ben aslında çok bağımlıyım rutin dışına çıkınca aşırı stres ve kaygı oluşuyo ben de o da iyi değil

Benim de kafamdaki planlar uymayınca öfkeli oluyorum

Yurtdisindan geliyor biz pek anlaşamıyoruz.
Annemi aradım gelemeyeceğimi söyledim biraz bozuldu ama hayır demeyi öğrendim.

Kolay gelsin haftalik planlama yapınca çok rahat oluyor dimi
Dün biraz yazdım aklıma gelenleri . Yemek listesi yaptım. Bugün dinlenme günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…