Eşimle kızım da olunca lüx tüketime giren şeyler alınıyor şöyle haftalik 1000 tl temel ihtiyaç gerisi lüx alınan şeyler. Kızıma tropik meyvelerden alıyorum buldukça birde soya sosu aldım onu deneyeceğim nar ekşisi falan aldım eşim atıştırmalık aldı.Günaydın canım ne güzel dolu dolu geçmiş hafta sonunuz
Yani haftalık 3500 tutuyo canım sen yanlış hesap yapıyodunaylık 8000 2020 de kaldı bizim
Geçen hafta saç boyası aldım ekstra 300 lira rengini de farklı aldım kızıl kahve aldım çok heycanlıyım bu hafta boyarım
Mia bu arada kitabım gelmedi gönderimde problem olmuş artı 100 lira bide parayı iade yaptılar. Müşteri hizmetiyle konuştum bu kitabı bilmiyodum bütün kitaplarını okudum ben de çok merak ettim kasım indiriminden alalım dedi
Tamam canım haber ederimEşimle kızım da olunca lüx tüketime giren şeyler alınıyor şöyle haftalik 1000 tl temel ihtiyaç gerisi lüx alınan şeyler. Kızıma tropik meyvelerden alıyorum buldukça birde soya sosu aldım onu deneyeceğim nar ekşisi falan aldım eşim atıştırmalık aldı.
2 hafta toplamı 4000 tl olmuş oldu.
Ama normal bence ya bir yemek yedik 1500 tl.
Kasap vs dahil 15-20 bin desek günlük 500-700 tl oluyor. Sürekli dışarıdan yemek yerine ev alışverişi daha ekonomik.
Kitabı alırken haber ver beraber alalım elimde ki kitapta bitmis olur hemde
Kızıl kahve çok güzel olur yakışır sana
Öğlen yazayım ben planlarımıEvi hızlıca toparladım.
Hazırlanıp çıkarım.
Bu haftanın planını hazırlarım.
Gelirim
Bu hafta neler yapacaksınız isteyen yazabilir
Ellerine sağlıkKendimi kaldırabildim ve işlerimi hallettim
Selam canım ablan nerden geliyor Benim pazartesi salı ev işleri çarsamba dinlenSelam kızlar Dün gelemedim nasıl hızlı geçti.
Geçen 10 günlük bütçe hesaplaması yaptım.
345 tl kalmış yeni 10 günlük butcemi de cuzdanima ekledim bu şekilde çok memnunum nakit paramı kontrollü harcıyorum.
Kızıma Türk bayraklı tshirt siparişi verdim.
Çarşamba toplantı var ona katılacağım
Öğleden sonra bakım yapacağım.
Perşembe buzdolabı kontrolü
Cuma cumartesi ev işleri
Pazar evde olurum umarım. Eskişehir'e gidesim yok. Ablam geliyormuş.
Ne güzel oturmuş rutinleri okumayı çok seviyorumSelam canım ablan nerden geliyor Benim pazartesi salı ev işleri çarsamba dinlen
Perşembe lazer yaparım
Cuma buz dolabı temizleme liste yap alışveriş yap
Cumartesi pazar kursa gidip geliyoruz zaten çamaşırları hallediyorum. Bu pazar İzmir'e gidebiliriz eşimin işi olmazsa. Pazar günü hariç her gün spor yapıyorum temizlik gününü iki güne bölünce vakit kalıyo hem çok yorulmuyorum da
Birde her gün sabahları oğlumu dışarıya çıkarmaya çalışıyorum hareketli olsun yürüsün diye giyinmeye çok üşensemde
Canım benim 3 çocuğum olsa bide çalışsam nerde rutin olacakNe güzel oturmuş rutinleri okumayı çok seviyorum
Öyle mi diyorsunCanım benim 3 çocuğum olsa bide çalışsam nerde rutin olacak
Böyle zor yetişiyorum her şeye
Kitap ben de okuyamadım bu aralar beklediğim kitap gelmeyince bi hevesim kaçtı. Zaman makinesine başladım 11 sayfa okudum 7 sayfasını anlamadımBen hala gelişine yaşıyorum
Kitap asla okuyamıyorum bu aralar, kütüphaneden aldığım kitabı iade ettim. İçimden gelmedi okumak.
Dün 40 bölümlük Çin dizisini bitirdim.
Meet yourself - Kendinle yüzleş- çok tatlış bir diziydi.
Bu aralar düzenli yaptığım şeyler
Çamaşır işleri
Postür düzeltme egzersizleri
Yemek pişirmek
Okul işleri de çok yoğun bu aralar çünkü sınavlar yaklaşıyor
Böyle işte sürekli bir koşturmaca halindeyim
Yaa çok teşekkür ederim asıl sen öylesin bence kızcen biraz daha büyüsün sen de rutinlerini oluşturmuş olursunÖyle mi diyorsun
Yok ya sen iradeli bir insansın her türlü kurardın düzenini
Benim de kafamdaki planlar uymayınca öfkeli oluyorumYaa çok teşekkür ederim asıl sen öylesin bence kızcen biraz daha büyüsün sen de rutinlerini oluşturmuş olursun
Ben aslında çok bağımlıyım rutin dışına çıkınca aşırı stres ve kaygı oluşuyo ben de o da iyi değil
Yurtdisindan geliyor biz pek anlaşamıyoruz.Selam canım ablan nerden geliyor Benim pazartesi salı ev işleri çarsamba dinlen
Perşembe lazer yaparım
Cuma buz dolabı temizleme liste yap alışveriş yap
Cumartesi pazar kursa gidip geliyoruz zaten çamaşırları hallediyorum. Bu pazar İzmir'e gidebiliriz eşimin işi olmazsa. Pazar günü hariç her gün spor yapıyorum temizlik gününü iki güne bölünce vakit kalıyo hem çok yorulmuyorum da
Birde her gün sabahları oğlumu dışarıya çıkarmaya çalışıyorum hareketli olsun yürüsün diye giyinmeye çok üşensemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?