Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusunSelam kızlar
Kötü bir gün geçirdik.
Okuldan haber geldi çocuklarınızı alın diye
Bizim çocuklar beden dersindeyken bahçedeki demir kapı üzerlerine düşmüş. 5 çocuk. Benim kızım dahil değil ama hepsi korkmuş ağlıyorlardı. Çocuklar ambulanslarla hastaneye kaldırılmış. Evde bekleyemedim, hastaneye gittim. Bir tanesiyle de çok yakınız, annesiyle arkadaşız. Onun işlemleri uzun sürdü, neyse ki bir parmak kırığı ile atlattı. Diğerleri de iyi sadece ağrıları var. Çok üzüldük, okulca.. ihmal var, şikayetçi olunacak bir sonuç çıkar mı bilmiyorum ama çok şükür Allah beterinden korudu hepsini.
Geçmiş olsun, Boğaz ağrısıysa spreyler iyi geliyorGünaydın bugün kendimi iyi hissetmiyorum hiç. Hasta oldum ilaç içip terledim biraz iyi geldi.
Oğlum da huzur evine gideceklermiş gidecekler gelecekler tekrar okula gidecekler ekstra git gel yapcam yani
Yarına toparlarım inşallah
Bogazım ağrımıyor canım eklem yerlerim başım gözlerim çok ağrıyor. Ateşim vardı ilaç içince düştü nasıl üşüyodum. Şimdi hazırlanmamız lazımGeçmiş olsun, Boğaz ağrısıysa spreyler iyi geliyor
Ayyy tüylerim ürperdi ya çok geçmiş olsun canım Allâh esirgesin ya. Sonuç çıkar umarım![]()
aaa çok geçmiş olsun, çok üzüldüm kuzulara, şükür iyilermiş.
Geçmiş olsun Allah korusun![]()
Sağolun kızlarÇok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusunokul ciddi bir sorşturma geçirir şikayet olsa da olmasa da
Çok çok geçmiş olsun yaSağolun kızlar
Allah korudu hepsini, ciddi bir yara almadan atlattılar.
Çocuk büyütmek zor iş gerçekten
Özellikle okuldayken gözüm kulağım telefonda olurdu normalde de. En korktuğum şeydir okuldan telefon gelmesi![]()
Okuldan telefon gelince ben de çok korkarım. Allah korusun insanın aklına bin türlü şey geliyorSağolun kızlar
Allah korudu hepsini, ciddi bir yara almadan atlattılar.
Çocuk büyütmek zor iş gerçekten
Özellikle okuldayken gözüm kulağım telefonda olurdu normalde de. En korktuğum şeydir okuldan telefon gelmesi![]()
Öğretmen niye korkutmuş ki, gelmesinler diye miBogazım ağrımıyor canım eklem yerlerim başım gözlerim çok ağrıyor. Ateşim vardı ilaç içince düştü nasıl üşüyodum. Şimdi hazırlanmamız lazım
Geziye orta okulular da gelecekmiş Öğretmenide zorba çocuk var diye korkutmuş git desem bir türlü gitme desem olmaz. Çocuk büyütmek çok zormuş yaa dertlendim zaten hastayım hasta olmak da lüks kalkıp hazırlanayım![]()
Ben de anlamadım yanımdan ayrılmayın demiş oğlum korkar zaten öyle şeylerden geldiler şimdi güzel geçmişÖğretmen niye korkutmuş ki, gelmesinler diye mi
Hastayken hayat çok zor
Çok sağolÇok çok geçmiş olsun ya
Allah korumuş![]()
Evet maalesefOkuldan telefon gelince ben de çok korkarım. Allah korusun insanın aklına bin türlü şey geliyor
Öğretmende korkmuştur büyük ihtimal dışarıda birsey olur diye tedirgin olmuşturBen de anlamadım yanımdan ayrılmayın demiş oğlum korkar zaten öyle şeylerden geldiler şimdi güzel geçmişçöp toplamışlar külot bulmuş onu anlatıyor geldiğinden beri
![]()
![]()
Evet canım muhtemelen küçük bir uyarı yaptı ama ertuş çok kaygılı olduğu için korktu gitmesem ben felan dedi ikna ettim gitmesi için geldiğinde mutluyduÖğretmende korkmuştur büyük ihtimal dışarıda birsey olur diye tedirgin olmuştur![]()