Günaydın bugün kendimi iyi hissetmiyorum hiç. Hasta oldum ilaç içip terledim biraz iyi geldi.
Oğlum da huzur evine gideceklermiş gidecekler gelecekler tekrar okula gidecekler ekstra git gel yapcam yani
Yarına toparlarım inşallah
Selam kızlar
Kötü bir gün geçirdik.
Okuldan haber geldi çocuklarınızı alın diye
Bizim çocuklar beden dersindeyken bahçedeki demir kapı üzerlerine düşmüş. 5 çocuk. Benim kızım dahil değil ama hepsi korkmuş ağlıyorlardı. Çocuklar ambulanslarla hastaneye kaldırılmış. Evde bekleyemedim, hastaneye gittim. Bir tanesiyle de çok yakınız, annesiyle arkadaşız. Onun işlemleri uzun sürdü, neyse ki bir parmak kırığı ile atlattı. Diğerleri de iyi sadece ağrıları var. Çok üzüldük, okulca.. ihmal var, şikayetçi olunacak bir sonuç çıkar mı bilmiyorum ama çok şükür Allah beterinden korudu hepsini.
Günaydın bugün kendimi iyi hissetmiyorum hiç. Hasta oldum ilaç içip terledim biraz iyi geldi.
Oğlum da huzur evine gideceklermiş gidecekler gelecekler tekrar okula gidecekler ekstra git gel yapcam yani
Yarına toparlarım inşallah
Bogazım ağrımıyor canım eklem yerlerim başım gözlerim çok ağrıyor. Ateşim vardı ilaç içince düştü nasıl üşüyodum. Şimdi hazırlanmamız lazım
Geziye orta okulular da gelecekmiş Öğretmenide zorba çocuk var diye korkutmuş git desem bir türlü gitme desem olmaz. Çocuk büyütmek çok zormuş yaa dertlendim zaten hastayım hasta olmak da lüks kalkıp hazırlanayım
Sağolun kızlar
Allah korudu hepsini, ciddi bir yara almadan atlattılar.
Çocuk büyütmek zor iş gerçekten
Özellikle okuldayken gözüm kulağım telefonda olurdu normalde de. En korktuğum şeydir okuldan telefon gelmesi
Bakliyat, baharatlar ve atıştırmalık dolaplarini kontrol ettim
Eksikleri not aldım .
Buzdolabı düzenliydi. Sadece eksikleri kontrol ettim. Meyveleri ve sebzeleri tükettik.
Dün patatesli etli bir yemek yaptım kalan kabakları da ekledim. Yarın sebze meyve alınacak.
Sağolun kızlar
Özellikle okuldayken gözüm kulağım telefonda olurdu normalde de. En korktuğum şeydir okuldan telefon gelmesi
Sağolun kızlar
Bogazım ağrımıyor canım eklem yerlerim başım gözlerim çok ağrıyor. Ateşim vardı ilaç içince düştü nasıl üşüyodum. Şimdi hazırlanmamız lazım
Geziye orta okulular da gelecekmiş Öğretmenide zorba çocuk var diye korkutmuş git desem bir türlü gitme desem olmaz. Çocuk büyütmek çok zormuş yaa dertlendim zaten hastayım hasta olmak da lüks kalkıp hazırlanayım
Ben de anlamadım yanımdan ayrılmayın demiş oğlum korkar zaten öyle şeylerden geldiler şimdi güzel geçmiş çöp toplamışlar külot bulmuş onu anlatıyor geldiğinden beri