Mia- Mia- kitap indirime girdi dün sipariş verdim.
Güneş kremi BB kremimi de sipariş ettim. Bide kese felan aldım bir süre harcama yapmamayı düşünüyorum artık 😆

Güle güle kullan 😊

Yüz kremi saç bakım ürünlerini ekledim favorilere indirime girerse alırım.
Kazak da ekledim de o indirime girermi bilmiyorum.
Daha beklemedeyim bakalım 😁

Kitabı ne kadara aldın 355 tl yazıyor.

Günaydın kızlar Dün arkadaşıma yemeğe gittik.
Eve geldiğimizde saat 2 oldu.
Güzel vakit geçti.

Bugün saat 10 gibi uyandım kızımın öğretmeni hasta olmuş. Okul yoktu.

Güle güle kullan 😊

Yüz kremi saç bakım ürünlerini ekledim favorilere indirime girerse alırım.
Kazak da ekledim de o indirime girermi bilmiyorum.
Daha beklemedeyim bakalım 😁

Kitabı ne kadara aldın 355 tl yazıyor.
Sağol canım 🥰200 lira Amazon'dan mı baktın

Eklentiler

• 1000002585.webp
    1000002585.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 16
İnanılmaz yoğun bir haftaydı. Doğumgünü bayram sınav haftası derken bugün de nöbet sonrasında okul aile birliği toplantısı var. Bitmiyordu🤦‍♀️
Akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz bu güzel bir şey 😊

İnanılmaz yoğun bir haftaydı. Doğumgünü bayram sınav haftası derken bugün de nöbet sonrasında okul aile birliği toplantısı var. Bitmiyordu🤦‍♀️
Akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz bu güzel bir şey 😊
Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar diliyorum 😍
Oh yemek iyi olmuş gerçekten

Selam kızlar
Bu haftadan bir şey anlamayanlar kervanına beni de ekleyin. Salı yarım gün okul. Çarşamba tatil. Perşembe okul gezisi vardı. Çocuklara hoca ile yine ben eşlik ettim gezide. Bugünü de atlattık mı gelsin hafta sonu. Duşakabin camımız tuzla buz oldu eşimin üstüne. Çok şükür ki kendisine bir şey olmadı. Benim de dişim ağrıyor 2 gündür. Hiçbir şey yapasım yok😏

Selam kızlar
Bu haftadan bir şey anlamayanlar kervanına beni de ekleyin. Salı yarım gün okul. Çarşamba tatil. Perşembe okul gezisi vardı. Çocuklara hoca ile yine ben eşlik ettim gezide. Bugünü de atlattık mı gelsin hafta sonu. Duşakabin camımız tuzla buz oldu eşimin üstüne. Çok şükür ki kendisine bir şey olmadı. Benim de dişim ağrıyor 2 gündür. Hiçbir şey yapasım yok😏
Geçmiş olsun 🙏

Selam kızlar
Geçmiş olsun 😔
Diş yirmilik mi çürük mü

Teşekkürler

Geçmiş olsun 😔
Diş yirmilik mi çürük mü

Dolgu vardı dişimde. Ağrıyor diye dişçiye gittim dolguyu yeniledi. Ama ağrım devam etti. Tekrar gittim. Diş eti çekilmesi var diş ipi kullan, tuzlu suyla gargara yap dedi. Epey zaman aldı dişteki hassasiyetin geçmesi. Şimdi 1 yıl bile olmadı yine kendini hissettirdi.

Back
X