Bugün dinlenme günümdü tabi ki dinlenemedim
oğlumun sınıfı değişiyomuş onu temizlemeye gittim geçtikleri sınıf çok kötüydü çok pisti her yeri sildik temizledik ama çok yoruldum. Yemek yapacak vaktimde olmadı dışardan yedik kahvede içemedim kahvemi içip dinlenmek istiyorum kolum çok agrıdı her yeri ciflemekten
Sınıf yetersiz sanırım 4. Sınıflar dönüşümlü olarak kullanacakmış en alt katta çok kötü durumda neden biz temizledik bilmiyorum öğretmen rica etti okulu görsen zaten hiç temiz değil
Selam kızlar. Robotun tamir ücretine 5.000 tl dediler yapın dedim. Tv için de pazartesi aramıştım bugün geldiler. Çok sabırlısınız dedi adam bana, arayıp gelin diye baskı yapmadım diye Dedim zaten tv izlemiyorum sorun yok, buzdolabı olsaydı arardım ona da kesin olmamakla birlikte 5.000 ile 6.500 arası fiyat verdiler. Yaptırıcaz mecbur.
Mikan
farkettim ki ingilizceyi çok iyi anlıyorum, ama grammeri tamamen unutmuşum ne yapabilirim ne önerirsin? you tube videolarıyla, duolingo ile falan hatırlar mıyım ya?
Mikan
farkettim ki ingilizceyi çok iyi anlıyorum, ama grammeri tamamen unutmuşum ne yapabilirim ne önerirsin? you tube videolarıyla, duolingo ile falan hatırlar mıyım ya?