Dogru aslında bana da yaptılar bir kaç kez sipariş notu olarak yazmak lazım dikkat edin diyeBen yaptım 2 kere tarihi yakın ürünleri koymuşlar birdaha almadım.
Aynen belki dikkat ederlerDogru aslında bana da yaptılar bir kaç kez sipariş notu olarak yazmak lazım dikkat edin diye
Yurt dışındaki süpriz paketler çok güzel oluyo ama videolarda görüyorum burda tabi ki de öyle olmazŞu süpriz paketleri sevmiyorum ya ne istiyorsam gider alırım
Mağazaların satılmayan ürünleri için güzel taktik bulmuşlar.
Ayy dün konuştuk eşimle, oyuncak hikayesinin hepsini izledi sinemayı da beğendi ama minyonları hiç izlemedi seriyi takip etmek önemli miydi acaba keyif alır mı dersinSelamlar
Dün oğlumla sinemaya gittik minyonlara çok eğlendi geçen ayda oyuncak hikayesine gitmiştik
Bugün oğlumun tiyatro kursu var oraya kitabımı götürürüm cıkışta markete uğrarız yarında valiz hazırlığı yaparım evi toparlarım
Şimdi evi toparlıyorum akşama fırında kabak mücver düşündüm bide tavuk pilav yaparım
Saclarımı boyamam lazer yapmam lazım çok işim var
Biz de diğer minyonları bir kere izlemiştik sanırım biraz canavarlar var gibiydi ama komik canavarlardı hiç sıkılmadan heyecanla izledi serinin önemi yoktu devamı şeklinde değildi yaniAyy dün konuştuk eşimle, oyuncak hikayesinin hepsini izledi sinemayı da beğendi ama minyonları hiç izlemedi seriyi takip etmek önemli miydi acaba keyif alır mı dersin
Yinede bilinmezlik olduğu için sevemiyorum galibaYurt dışındaki süpriz paketler çok güzel oluyo ama videolarda görüyorum burda tabi ki de öyle olmaz
Kolay gelsin nasıl geçti tatilSelam kızlar
Ben eve döndüm. Valizimi boşaltıp, yıkamalara başladım
Yok canım anneme yeni geldik cumartesi pazar düğün var bir kaos ortamı mevcut Bazı canımı sıkan olaylar oluyor bakalım zaten stresli bir insanım kendimi akışa bırakamıyorum şimdiden kararım kesin seneye gelmeyecem@Scss94 geldin mi eve nasılsın
Akraba ilişkileri kaos demek zatenYok canım anneme yeni geldik cumartesi pazar düğün var bir kaos ortamı mevcut Bazı canımı sıkan olaylar oluyor bakalım zaten stresli bir insanım kendimi akışa bırakamıyorum şimdiden kararım kesin seneye gelmeyecem
İnsanlar değişik normalde silerim bana kötü gelenleri bunları silemiyorum da işteAkraba ilişkileri kaos demek zaten
Çok kasma kendini akışına bırak.
Bir gün bitti bile
11 gün müİnsanlar değişik normalde silerim bana kötü gelenleri bunları silemiyorum da iştekaldı 11 gün
Tatil güzel geçti. Bugün çamaşır işim bitti en son nevresimleri yıkadım. Ayrıca temizlik günümdü, sil süpür yaptım. Duş aldım. Markete gittim. Aklımdaki işler bitti çok şükür.Kolay gelsin nasıl geçti tatil
Ütüyü de yarın yapalımSelam kızlar temizliği bitirdim ama Ütüyü yine yapamadım.
Duş aldım ve çayımı içiyorum.
Akşama pratik bir yemek yapmaya karar verdim.