Slmm kızlarrrr bugün kahvaltı sonra oğluşu dışarı çıkardım...

Markete gittim 12 li havlu kağıdı 17.90 tl ye aldım indirimliydi...

Yemek için çorba yaptım patates köfte kızarttım bol salatayla yedik...şimdide oğluşla yıkandık mutfağı topladım geç uyuduğum için çayımı bu saatte içiyorum...

Beyaz eşyada indirim olacakmış ablamda birkaç gün önce aldı keşke bekleseydik kısmet artık...

Bu arada bitmiş tomurcuk kutusu vardı onu kumbara yaptım 1 tl onun içine attım

Mama derken ? Yatmadan mı ?

Aaa ben de katılmak istiyorum buna, alır mısınız?
Ne yapıyoruz her gün 1 TL mi atıyoruz kumbaraya?
Tabii ki canım hoşgeldin. Her gün 1 TL artıyor 10 TL atınca başa dönüyoruz ekliyorum hemen listeye. Attın mı dün 1 TL. Bu gün 2 TL atıyoruz.

Benim çocuklar da çok geç yatınca ben de toplayamıyorum ama bi deneyeceğim bakalım. Benim çocuklar çok dağınık. Akşam topladığım odayı kilitledim

sadece odalarında oynasalar keşke.
kızımda bu ara koltuk yastıklarına taktı atıyor yere üstlerine çıkıyor.

sadece odalarında oynasalar keşke.
kızımda bu ara koltuk yastıklarına taktı atıyor yere üstlerine çıkıyor.
O yastıklar bizim hiç köşede durmuyor zaten. :)
Bizim büyüklerin odası var sadece. En küçük yatak odasında. Çocuk odasına 3 yatak sığmıyor. Çocuk odasını yatak odası yapıp, yatak odasına taşıyacağım çocukları ama şimdi bebek gelince dışlanmış hisseder diye yaza bıraktım.

Hadi kızlar kumbaralara 2 TL atıyoruz bildirim yapıyoruz

Benim bu gün çok işim var. Ocak, davlumbaz falan sileceğim. Buzdolabı sileceğim. Dolapları da dışından silersem çok iyi olacak.

Bu pazar termallere gidicez

hem hazırlık yapıp hem evi temiz tutmalıyım.

bugün buzdolabı ve mutfağı detaylı temizleyeceğim.
yarın oturma odasını yaparım.

halı ve yorgan yıkamaya gidecek.

Yarın 2 tl atıcaz 10 gün sonra tekrar 1 tlden başlıyacağız ayda 165 tl toplam birikim olucak
Gel ne demek :)
Süpermiş geldim gitti o zaman :)
Tabii ki canım hoşgeldin. Her gün 1 TL artıyor 10 TL atınca başa dönüyoruz ekliyorum hemen listeye. Attın mı dün 1 TL. Bu gün 2 TL atıyoruz.
Dün buraya yazdıktan sonra sızıp kalmışım, atamadım. O zaman bugün direkt 3 TL atayım
Kuzummmm
Nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?

Kendime jean sipariş ettim.
bu aralar herşey bitiyor bugünde eyeliner bitti.
bir süre kalemle idare edeceğim..
her gün parfüm kullanıyorum. kokusu biraz ağır tam kışa uygun bir koku
sonrasında sevebileceğim hafif bir koku istiyorum inş.
3-4 gündür bakıyorum kendime ve kendimi iyi hissediyorum.

Telefonuma yapmam gereken ev işleri ile ilgili not almıştım. Resmen görüyorlarmış gibi mail geldi Armut diye bir site var ya hani.
“Ev temizliği zamanı geldi mi? Yapılacak işler listeni halledelim” yazmışlar

Evinin kaç oda olduğunu, kaç banyosu olduğunu, evcil hayvan olup olmadığını falan yazıyorsun kaç saat temizlik istediğine dair bilgi veriyorsun fiyat veriyorlar. Bakmak isteyen sitesinden bakabilir kızlar size de fikir olsun.

Son düzenleme:
Görüyorlar canım telefonda hiç bir şey gizli kalmıyor. Biz eşimle hamilelik korsesi konuştuk. Sadece konuştuk bak. Arama yapmadık telefonda. Eşimin instagram reklamlarında e bebek gebelik korsesi reklamları çıktı. Ne alaka bende çıksa neyse ben gebelikle ilgili arama yapıyorum da eşimde çıktı resmen. Daha önce de olmuş bi kaç kez. Ben bütün uygulamaların mikrofon erişimini kapattım. Bu konuda baya yazan var nette. Herşey dinleniyor takip ediliyor resmen.

yaaa gerçekten mi
bu bir kez daha başıma gelmişti
yine böyle bir liste yaptığımda mail gelmişti
ama ben hep liste yapıyorum ki. bilemedim şimdi

Ben de ablam için acil durum seti, bebeğe de yıkama jeli aldım. Kendime de şampuan falan alacaktım ama neyse dedim çıkardım sepetten :) büyük başarı benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…