Güzelmiş
Ben mutfağı toplarım hergün
Ama uykuya geçiş kısmı meşakatli geçiyor
Kızımın bezi maması uyku tulumu
Kendim duşa giriyorum diş fırçala derken gözüm kapalı yatağı buluyorum :)
İşten gelince kirlileri sepete atarım yemek pişerken etrafı toplarım falan.
Mama derken ? Yatmadan mı ?
Tabii ki canım hoşgeldin. Her gün 1 TL artıyor 10 TL atınca başa dönüyoruzAaa ben de katılmak istiyorum buna, alır mısınız?
Ne yapıyoruz her gün 1 TL mi atıyoruz kumbaraya?
Benim çocuklar da çok geç yatınca ben de toplayamıyorum ama bi deneyeceğim bakalım. Benim çocuklar çok dağınık. Akşam topladığım odayı kilitledimGüzelmiş
Ben mutfağı toplarım hergün
Ama uykuya geçiş kısmı meşakatli geçiyor
Kızımın bezi maması uyku tulumu
Kendim duşa giriyorum diş fırçala derken gözüm kapalı yatağı buluyorum :)
İşten gelince kirlileri sepete atarım yemek pişerken etrafı toplarım falan.
Tabii ki canım hoşgeldin. Her gün 1 TL artıyor 10 TL atınca başa dönüyoruzekliyorum hemen listeye. Attın mı dün 1 TL. Bu gün 2 TL atıyoruz.
Benim çocuklar da çok geç yatınca ben de toplayamıyorum ama bi deneyeceğim bakalım. Benim çocuklar çok dağınık. Akşam topladığım odayı kilitledim
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | 2 TL | . | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | . | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@Tryingtobeminimalist | 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
Süperbende attım :)
O yastıklar bizim hiç köşede durmuyor zaten. :)sadece odalarında oynasalar keşke.
kızımda bu ara koltuk yastıklarına taktı atıyor yere üstlerine çıkıyor.
Süpermiş geldim gitti o zaman :)Yarın 2 tl atıcaz 10 gün sonra tekrar 1 tlden başlıyacağız ayda 165 tl toplam birikim olucak
Gel ne demek :)
Dün buraya yazdıktan sonra sızıp kalmışım, atamadım. O zaman bugün direkt 3 TL atayımTabii ki canım hoşgeldin. Her gün 1 TL artıyor 10 TL atınca başa dönüyoruzekliyorum hemen listeye. Attın mı dün 1 TL. Bu gün 2 TL atıyoruz.
Kuzummmm
Kuzummmm
Nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Görüyorlar canım telefonda hiç bir şey gizli kalmıyor. Biz eşimle hamilelik korsesi konuştuk. Sadece konuştuk bak. Arama yapmadık telefonda. Eşimin instagram reklamlarında e bebek gebelik korsesi reklamları çıktı. Ne alaka bende çıksa neyse ben gebelikle ilgili arama yapıyorum da eşimde çıktı resmen. Daha önce de olmuş bi kaç kez. Ben bütün uygulamaların mikrofon erişimini kapattım. Bu konuda baya yazan var nette. Herşey dinleniyor takip ediliyor resmen.Telefonuma yapmam gereken ev işleri ile ilgili not almıştım. Resmen görüyorlarmış gibi mail geldi Armut diye bir site var ya hani. “Ev temizliği zamanı geldi mi? Yapılacak işler listeni halledelim” yazmışlarteklif alıyorsun kaç kişi kaç gün almak istediğine dair sonra temizlikçi gönderiyorlar. Bakmak isteyen sitesinden bakabilir kızlar size de fikir olsun.
Görüyorlar canım telefonda hiç bir şey gizli kalmıyor. Biz eşimle hamilelik korsesi konuştuk. Sadece konuştuk bak. Arama yapmadık telefonda. Eşimin instagram reklamlarında e bebek gebelik korsesi reklamları çıktı. Ne alaka bende çıksa neyse ben gebelikle ilgili arama yapıyorum da eşimde çıktı resmen. Daha önce de olmuş bi kaç kez. Ben bütün uygulamaların mikrofon erişimini kapattım. Bu konuda baya yazan var nette. Herşey dinleniyor takip ediliyor resmen.
Ben de ablam için acil durum seti, bebeğe de yıkama jeli aldım. Kendime de şampuan falan alacaktım ama neyse dedim çıkardım sepetten :) büyük başarı benim için.Kendime jean sipariş ettim.
bu aralar herşey bitiyor bugünde eyeliner bitti.
bir süre kalemle idare edeceğim..
her gün parfüm kullanıyorum. kokusu biraz ağır tam kışa uygun bir koku
sonrasında sevebileceğim hafif bir koku istiyorum inş.
3-4 gündür bakıyorum kendime ve kendimi iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?