Mia- eşim 4 kardeş yemek yerken önünden kaçıracakmışım gibi yiyor kardeşlerinden ötürü öyle alışmış ben de buna hiç alışkın değilim annem babam ağzıma tıkıştırırdı yemeği, ama eşimle yemek yerken resmen strese giriyorum bana kalmıcak diye, kardeş özlemini gideriyorum diyor bi de
Tabi yemezsen aç kalırsın olay budur.
birde payına düşeni çok bekletemezsin :)
annem hep saklardı misafir şekerini ama ben bulurdum sonra bi bakardı kağıtları kalmış :)
Uzandım şimdi
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
Ekledim canım bol bereketli olsun inşallahbeni de ekleyebilir misiniz listeye
Bir de markete kesinlikle tok gitmek lazım. Aç gidince insanın canı herşey istiyor :)Markete gittim 108 tl harcadım
Listeyle gitmek çok faydalı oldu
Birde tek gitmek
Eşimle kızımla gidince direk abur cubur reonlarına gidiyorduk
Bir de markete kesinlikle tok gitmek lazım. Aç gidince insanın canı herşey istiyor :)
Bi de jet hızıyla alacakları alıp çıkmak iyi geliyor bana oyalanınca illa çoğalıyor alacaklarım:)Bir de markete kesinlikle tok gitmek lazım. Aç gidince insanın canı herşey istiyor :)
Ben bi denedim ama yok hiç oralı değil. 2019 yılım bez değiştirmekle geçecekbenim kızım da 9 kasımda 26 aylık olacak
bezlerden ne zaman kurtulucaz bakalım :)
Mutfağı topladım, süpürdüm
Oturma odasını topladım, süpürdüm
Girişi topladım, süpürdüm
Çocuk odası, salon ve yatak odası toplanacak. Süpürme işi yarına inşallah.
Yatmadan dönmiyim de yarın dönücez mecbur:)Sonra tekrar başa mı dönüyodukkısır döngü gibi resmen
Aaaa benim doğum günüm de 9 kasımakrep kızı süper
Aaa ben de katılmak istiyorum buna, alır mısınız?
Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım Anka 1 TL . . . . . . . . . Mia- 1 TL . . . . . . . . . wendy . . . . . . . . . . Mikan . . . . . . . . . . Aloben 1 TL . . . . . . . . . p_ritha . . . . . . . . . . yorgun anneanne 1 TL . . . . . . . . . mornergis . . . . . . . . . .
Yarın 2 tl atıcaz 10 gün sonra tekrar 1 tlden başlıyacağız ayda 165 tl toplam birikim olucakAaa ben de katılmak istiyorum buna, alır mısınız?
Ne yapıyoruz her gün 1 TL mi atıyoruz kumbaraya?
Bende arkadaşımdan geldim eveBulaşık makinesini boşaltıp çıkan bulaşıkları makineye koydum
Yıkanmış çamaşırları katlayıp yerleştirdim
1 makine daha çamaşır attım yıkamaya
Ütüler kaldı.......
Yarın akşam da evde yokuz haftasonu artık
GüzelmişYatmadan dönmiyim de yarın dönücez mecbur:)
Yatmadan her oda için 5 dk ayırıp toplayıp yatma topiği varmış ona katıldımkasımı firesiz geçiririm inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?