Yok benim de çocuklarım çok problemli. Kızım zaten otizmli gecesi gündüzü belli değil. Ama ev kira, tek maaş mümkün değil 750bezli 3 çocuk olacak.. Zaten 3-4 ay için düşünüyorum toparlanana kadar.
Bol bereketli olsun kumbaran.
Aşk olsun ne demek eklerim az sonra seni deBen de katıldım ama sen yorulma öyle listeyle falan.. ben kendimi takip ederim
Aşk olsun ne demek eklerim az sonra seni de
Benim sadece 1 tanesin planlı diğerleri hep plansız gebelik. Yiyecek ekmekleri varmış diyorum artık sonuçta tedbir aldığım halde oldular. 9-8 yaşında büyükler küçük 2 yaşında canım.Allah yardımcın olsun. Kaç yaşında meleklerin ? Ve sen kaç yaşındasın ? Cesaretine hayran oldum. Ben 26 yaşında evlendim anan çocuk sahibi olmaya karar verip uygulamamız 34 oldu. Buna rağmen geç kaldım diyemiyorum, kızım benim dünyam ama insanın hayatı tepeden tırnağa değişiyor, neyse ki öncesinde yapmak istediklerimi yapmışım. İstek bitmiyor elbette ama şu an kızım nefes aldırmıyor.
30 kasıma kadar buralardayım inşallah sonra anka kaçarİşin başından aşmış senin
Neyse, attım ben de..
Şimdi attım ben de :)
30 kasıma kadar buralardayım inşallah sonra anka kaçar
Genelleme yapmayım ama öyleleri ya yardımcı alıyor ya da aileleri diplerindeAynen ya devamlı evi temiz, dolapta yemeği, masasında pastası keki olanlara çok özeniyorum. Nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Benim sadece 1 tanesin planlı diğerleri hep plansız gebelik. Yiyecek ekmekleri varmış diyorum artık sonuçta tedbir aldığım halde oldular. 9-8 yaşında büyükler küçük 2 yaşında canım.
Ufaklıklar yaşıtmış, kızım da 9 kasımda 2.yaşını dolduracak.
Genelleme yapmayım ama öyleleri ya yardımcı alıyor ya da aileleri diplerinde
Benim sadece 1 tanesin planlı diğerleri hep plansız gebelik. Yiyecek ekmekleri varmış diyorum artık sonuçta tedbir aldığım halde oldular. 9-8 yaşında büyükler küçük 2 yaşında canım.
Attım burayı açıp okuyunca eve gelir gelmez koşup attımkumpara para attın mı :) sen onu de bakam
Ben de seviyorum ama uzaktanben kalabalık aileleri seviyorum.
Aaaa benim doğum günüm de 9 kasımUfaklıklar yaşıtmış, kızım da 9 kasımda 2.yaşını dolduracak.
Belki de bilemiyorum.Genelleme yapmayım ama öyleleri ya yardımcı alıyor ya da aileleri diplerinde
O kadar yaparım inşallah.Bi selam veririsin yinede
Ben de seviyorum ama uzaktan
Ben tek çocuğum kardeş özlemiyle büyüdüm yalan yok, o yüzden oğluma kardeş kesinlikle düşünüyordum zaten sadece bir iki yılı daha vardı ama kısmet :)
ben kalabalık ailede büyüdüm
tamam süper ilgi göremiyodum ama her gün bir heyecan vardı.
kesin ablamlar tartışırdı yada ben onları ispiyonlardım.
şantajla çikolata isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?