Her gelişim alanı hızı farklı olabiliyor bizim dil gelişimimiz hızlı oldu ama mesela 8. Aya kadar sağa sola dönmedi geç emeklediEvet herşeyi anlıyor bütün komutları yerine getiriyor sıkıntı yok dedi doktor. Ablası otizmli olunca korktum ama çok şüküt otizm bulgusu hiç yok.
Güzel zamanlar bunlar:)) Ela cümle kurarak konuşmaya başladığında çok sevinmiştk. Şimdi iki dakika sussa diye gözünün içine bakıyoruzAynen 1 kez tam cümle kurmuştu
anne baba işe gitti.
1 saat sevinmiştim :)
Ya ben yanında nakit taşımayangillerdenim hafta sonu nasıl aticam bilemedim, bugün dışarı da çıkmayacağım. Pazartesi toptan atabilirim belki :)İyi fikir ben de 10 atayım içindekileri alayım
Aaa süpermiş bakayım. Gerci e kitap okumayı sevmiyorum pek ama belki denerim aklımda olsun :)Bu arada kızlar e-devlette halk kütüphanesi diye bi uygulama başlamış. E-kitap alabiliyormuşuz ödünç. E-devlet şifremi hatırlayabilirsem tam olarak ne olduğunu anlayacağım inşallah:) şifreme çok karışıyorlar yok sayı ekle yok büyük harf ekle yok küçük harf de ekle derken ne yaptığımı unutmuşum :)
Bu arada kızlar e-devlette halk kütüphanesi diye bi uygulama başlamış. E-kitap alabiliyormuşuz ödünç. E-devlet şifremi hatırlayabilirsem tam olarak ne olduğunu anlayacağım inşallah:) şifreme çok karışıyorlar yok sayı ekle yok büyük harf ekle yok küçük harf de ekle derken ne yaptığımı unutmuşum :)
Güzel zamanlar bunlar:)) Ela cümle kurarak konuşmaya başladığında çok sevinmiştk. Şimdi iki dakika sussa diye gözünün içine bakıyoruz
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | . | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
Kaç saat uyudun bugün ?Çok uykum var kızlar ya çocuklar da uyutmuyor
Bilmiyorum ki gece bi ara saate baktığımda 2 ye geliyordu kaçta uyudum bilmiyorum. Sabah 7 de kalktımKaç saat uyudun bugün ?
Benim de çok uykum var 5 saat uyudum bugün
Valla uykusuzluk zor aksam eşim hepsinde ben hemen 1 saat kestireyim tam 2,5 saattir sokaklarda parklardayız içeri girdik kendimi koltuğa attım valla...Bilmiyorum ki gece bi ara saate baktığımda 2 ye geliyordu kaçta uyudum bilmiyorum. Sabah 7 de kalktım
Yıllardır az uyuyorum aslında ama hamilelikten galiba dayanamıyorum son zamanlarda.Valla uykusuzluk zor aksam eşim hepsinde ben hemen 1 saat kestireyim tam 2,5 saattir sokaklarda parklardayız içeri girdik kendimi koltuğa attım valla...
5 saat uyku yetmiyor
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | 2 TL | 3TL | . | . | . | . | . | . | . |
Ohhh missss eline sağlıkSelam kızlar
Mutfağı temizledim bugün
Dolapları iç dış sildim düzenledim
Çekmeceleri sildim düzenledim
Erzak dolabını temizledim
Fırını, davlumbazı, mikro dalgayı sildim
Buzdolabını sildim
Camını, kapısını, radyatörünü sildim
Salonda konsolda bardaklar vardı mutfak dolabında yer ayarladım ve hepsini yıkayıp yerleştirdim. Şimdi konsolumun içi bomboş.
Tv yi duvara monte ettirip, konsolu anneme vermeyi düşünüyorum.
Eşim de evi süpürüp, çöpleri attı sağolsun
Çok yoruldum ama neyse ki yarın Pazar.
Herkes öyle yaptı galiba o 3 TL kalsa olmazdı dimiHafta sonu malum iş güç bende, parayı attım ama 10 tl koyup 3 tl alarak :)
| 1 TL | 2 TL | 3TL | . | . | . | . | . | . | . |
Eşim istersen birini tutalım dediOhhh missss eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?