Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | . | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
Bugünü ve yarını attımmm şükür...
10 lira aldım kocadan markete hiçççççç çıkamam
Günaydınlar bu arada benim bu oğlum iyice çıldırdı yaş gece 2 de uyudu sabah 9 da kalktı uyku düşmanı valla...
Açıkmış yawrum yemek yapalım diyo sabah sabah
Bu arada kızlar e-devlette halk kütüphanesi diye bi uygulama başlamış. E-kitap alabiliyormuşuz ödünç. E-devlet şifremi hatırlayabilirsem tam olarak ne olduğunu anlayacağım inşallah:) şifreme çok karışıyorlar yok sayı ekle yok büyük harf ekle yok küçük harf de ekle derken ne yaptığımı unutmuşum :)
Oğlum 2 yaşında o uyuyana kadar bi şeyler anlatıyor ben arada dalıyorum sonra tekrar uyanıyorum tabi bazen uyumamış oluyor bazen de o da dalmış oluyor dün mesela 9 da gittik 10 buçuk oldu hala uyumamıştı, yataktan kalkmaz zaten babası da içerde uyumamış oluyorNasıl yani? Sen ondan önce mi uyuyorsun? Kaç yaşındaki?
günaydın. birikim uygulamanız çok hoşuma gitti :) ayın kaçıysa o kadar tl mı atıyorsunuz
Oğlum 2 yaşında o uyuyana kadar bi şeyler anlatıyor ben arada dalıyorum sonra tekrar uyanıyorum tabi bazen uyumamış oluyor bazen de o da dalmış oluyor dün mesela 9 da gittik 10 buçuk oldu hala uyumamıştı, yataktan kalkmaz zaten babası da içerde uyumamış oluyor
Bizimki de aynı aslında babası ilk bizimle yatıyor sonra su içmeye gidiyorum diye kalkıyor ve geri gelmiyor, şu sıralar annemde biz de yatağa giderken televizyonu ışığı kapatıyoruz anneanne uyuyacak diyip kandorıyoruzkızımla bende uyumaya giderim ama babası içerdeyse mutlaka yanına gider :)
birlikte uyuyacağız illaki...
Maşallah oğluna bizimki daha çok konuşamıyor ya. Çok uzun cümleler kuramıyor. Anlıyor sorun yok dedi doktor ama bakalım konuşur inşallah.Oğlum 2 yaşında o uyuyana kadar bi şeyler anlatıyor ben arada dalıyorum sonra tekrar uyanıyorum tabi bazen uyumamış oluyor bazen de o da dalmış oluyor dün mesela 9 da gittik 10 buçuk oldu hala uyumamıştı, yataktan kalkmaz zaten babası da içerde uyumamış oluyor
Bereketli olsun:)Bu arada 3 tl mi attım :)
Katılmak istersen ekleyeyim canım tabloya.günaydın. birikim uygulamanız çok hoşuma gitti :) ayın kaçıysa o kadar tl mı atıyorsunuz
Dil gelişimi çocuktan çocuğa çok değişiyor, benim yeğenim oğlumdan 2 ay büyük ama 2-3 kelime söyleyebiliyor, 4 yaşına kadar normalmiş bu durum diye duydumMaşallah oğluna bizimki daha çok konuşamıyor ya. Çok uzun cümleler kuramıyor. Anlıyor sorun yok dedi doktor ama bakalım konuşur inşallah.
Dil gelişimi çocuktan çocuğa çok değişiyor, benim yeğenim oğlumdan 2 ay büyük ama 2-3 kelime söyleyebiliyor, 4 yaşına kadar normalmiş bu durum diye duydum
3 kelimeli cümleler kurmaya başladı artık ama hala anlaşılmayan konuşmalar da yapıyor arada Aydan aya farkediyor gerçektenBenim kızımda uzun cümle kuramıyor. ama kelime haznesi baya gelişti bu sıralar.
3 kelimeli cümleler kurmaya başladı artık ama hala anlaşılmayan konuşmalar da yapıyor arada Aydan aya farkediyor gerçekten
Evet herşeyi anlıyor bütün komutları yerine getiriyor sıkıntı yok dedi doktor. Ablası otizmli olunca korktum ama çok şüküt otizm bulgusu hiç yok.Dil gelişimi çocuktan çocuğa çok değişiyor, benim yeğenim oğlumdan 2 ay büyük ama 2-3 kelime söyleyebiliyor, 4 yaşına kadar normalmiş bu durum diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?