Günaydın herkese. Oğlum çok hasta gece 39,5 tan düşmedi ateşi. İshali var. Antibiyotik başladı doktor. Gece hiç uyumadık.

Ben de sevmedim. Tamam gereksiz harcamamı azalttı benim, birikim aklımın kenarında sürekli ama onun dışında her gün bozuk para aramak sıkıcı.

Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım
Anka 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL 7 TL 8 TL . .
Mia- 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL 7 TL 8 TL 9 TL 10 TL
wendy 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
Mikan 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL 7 TL 8 TL . .
Aloben 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
p_ritha 1 TL 2 TL 3TL 4 TL 5 TL . . . . .
yorgun anneanne 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
mornergis 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6TL 7 TL 8 TL . .
Neysesakinim 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
Hurdunya 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL 7 TL 8 TL 9 TL .
morordek 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .

Ya dün ben de atamadım. Galiba böyle azar azar atmak bana da uymadı :)
Maaştan toptan ayırmak daha kolay oluyor sanki :)

Çok geçmiş olsun, hemen atlatır umarım

Geçmiş olsun hastalık zor iş bütün sistem çöküyor evde... iyi olsunlar da

Az önce denetim için geldiler.
çok yoruldum çok.

yetkili bir söz dedi sistem hakkında çok hoşuma gitti
"yaptığını yaz, yazdığını yap"
tamda işimin özeti.

Çok geçmiş olsun, hemen atlatır umarım

Geçmiş olsun hastalık zor iş bütün sistem çöküyor evde... iyi olsunlar da
Çok teşekkür ederim. Evet bütün sistem çöktü. Sürekli kucağımda. Kanguruyla sırtıma aldım bi çorba yaptım. Doyacak kadar Yemedi tabi. Geçen hafta yoğurdum tutmamıştı. İshalde olunca hazır yoğurt vermek istemedim. 24 dairelik apartmanda bir kişide ev yoğurdu bulamadım. Ne tembelsiniz dedim ya :) hazır yoğurt verdim mecburen. İçine probiyotik kattım. Şimdi ayağımda sallıyorum yaklaşık 2 saattir ümitliyim uyuyacak inşallah. :)

Allah kolaylık versin sana çocuklar hasta olunca moral falan kalmıyor, benimkinde de alerjik döküntüler çıktı 2 gündür o bile can sıkıyor böyle şeyler olunca hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu anlıyor insan

Merhabalar kızlar ben 100 TL attım kumbaraya bugün bozuk bulamadım atıp 110 a tamamlayıp üstünü aldım

Günaydın kızlar. Benim dün NST de sancım çıktı. Doktor yatacaksın dedi. Oğlan da hasta sürekli kucağımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…