Günaydınlar
pazar günü tv duvara monte ettik sehbasını diğer odaya koyduk. çok daha güzel oldu.
aklımdaki birkaç exra iş vardı onları yaptım. kapıları sildim.balkonlar yıkandı.
kızımın oynamadığı büyük parça oyuncakları kaldırdım.
Ekmek sepetinin kılıfını attım leke olmuş.
baharat kavanozunu yıkadım. azalan malzemeleri tamamladım.

çarşamba misafirlerim var toplamda çocuklarla beraber 15-20 kişi olucaz.

şimdi haftalık planımı hazırlayayım.

Günaydın minimalist hanımlar, hepinize kocaman selamlar

Anka canım doğurmadın iyisin dimi? geçmiş olsun oğluşuna da, aman dikkat et dursun vaktine kadar diğer oğluşta.

Yapmadım canım bekliyorum bakalım. Adalat başladı doktor. İğne de var inşallah bekler bakalım. Sen nasılsın?

yol yorgunuyum biraz ama iyiyim, gezmekten geceye bıraktık yolu, o da zor oldu haliyle ama dinleniriz inşallah yarına.

18 gün mü kaldı şimdi senin? allahım heyecanlanıyorum senin adına.

Ben geçen hafta yemek-bulaşık dışında çok bişey yapmadım. Eşimle dün yapacaktık ama elektrikler kesildi akşama kadar gelmedi yine bişey yapamadık.

selaaammm kızlaarrrr :)
haftasonu halaaaa kaldıramadağım yazlık ayakkabıları kaldırıp, kışlıkları yerine yerleşyirdim, terasta ki salıncağımızın minderini ve örtülerini çıakrdım yıkanacak ve kaldırılacak, çamaşır vs halloldu, evi kısmen ( cocukların ki hariç ) süpürdüm, ankastre set bakmak için çıktık, devamında zaten akşamı ettik...

Anka canım yapma artık, bu haftalarda daha da yorulma, normal doğum değil mi ?

yol yorgunuyum biraz ama iyiyim, gezmekten geceye bıraktık yolu, o da zor oldu haliyle ama dinleniriz inşallah yarına.

18 gün mü kaldı şimdi senin? allahım heyecanlanıyorum senin adına.
18 gün kaldı ama cuma da sancı çıkarsa alacak galiba doktor bakalım bekliyorum. Ben de çok heyecanlıyım korkuyorum hayırlısıyla çıkarız inşallah.

Yok canım sezaryen olacak maalesef.

Biz de tv yi duvara monte ettik
Daha konsolu çıkarmadan bile salonda bir rahatlama oldu diyebilirim. O bile farkettirdi yani.

18 gün kaldı ama cuma da sancı çıkarsa alacak galiba doktor bakalım bekliyorum. Ben de çok heyecanlıyım korkuyorum hayırlısıyla çıkarız inşallah.

Korkma canım, sağlıkla sıhhatle gelecek bebiş, sende hemen toparlanacaksın inşallah.

Bugün kızıma krem aldım
banyo suyu için tatlı badem yağı
çamaşırlar için sabun tozu sipariş ettim.
tel pano aldım
mop başlığı aldım
arabam için buz kazıyıcı

biliyorum çok masraflı oldu ama gerekliydi.

Boş boş yatmayayım dedim belgesel açtım. ‘True cost’ kızlar adı mutlaka izleyin. Minimalizm için çok iyi. Geçenlerde bahsettiğim ‘önemli işlere dair bir belgesel’ i de izleyin. Eşya atmaktan ziyade tekrar almamak için veya 2. el için hoşum gitti.

not alıyorum
ajandam geldi bugün herşeyi not edesim var

kızlar merhaba...
phoenix nasılsın canım? son günlerin keyfini çıkar tamam mı:)
oğlun iyileşmiştir inşallah...?
..
mia nasıl bir sabun tozu kullandığın? memnun musun? beyaz mı, zeytinyağlı mı? çok sordum:) ben de kullanmak istiyorum da...
..
bir de kızlar arap sabunu kullanıyor musunuz? memnun musunuz? kullandığınız belli bir marka var mı?
ben birkaç defadır farklı markaların sıvılarını deniyorum ama hiç memnun değilim eskiden halı yıkanan jel gibi arapsabunları vardı... orjinal. keşke bulabilsem...

Merhaba ben mintaksın sıvı Arap sabununu kullanıyorum hafif hoş bi kokusu var

sabun tozu çok memnun değilim lekeler mutlaka kalıyor
60 derecede yıkıyorum içine mendil atıyorum renkler karışmasın diye
exra durulama yapıyorum bazen. roxy haci şakir kullandım şimdi dalan aldım zeytin yağlı deniyeyim bakalım :)
kızım alerjik olduğu için tek seçeneğim sabun tozu.

arap sabunu seviyorum ben
yerleri silmek için kullanırım.koltuk da silerim. birde lekeler için bulaşık parlatıcısı dökerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…