Çalıştığım için ne yazık ki hafta içi yapabileceğim birşey değilOda oda temizlemek zor diye biliyorum hergün süpürge vileda çıkartmak falan.
deneyimlerini paylaş bizimle :)
Kolay gelsin canım. Petekler temizlettiriliyor muymuş öyle hiç duymamıştım.
Beğenmene sevindim canım. Eşyalardan kurtulunca nasıl hafifliyor insan dimi. İnşallah eşime de izlettirebilirim
Ben ediyorum canımBu arada kızlar kumbaraya devam eden var mı?
Bu hafta her gün 1 makine çamaşır yıkama planım var
Pazar beyazlar yıkandı
Pzt renkliler yıkandı
Salı koltuk örtüleri vs yıkandı
Çarşamba bugün nevresimleri yıkamayı düşünüyorum
Perşembe kızımın peluş oyuncaklarını
Cuma tülleri.........
Ütülerin yarısını pzt günü yaptım diğer yarısını bugün yapabilirim
Mutfağı zaten her akşam toplu tutuyorum
Banyo gerek duydukça cifliyorum
süpürme ve toz alma işini de ihtiyaç hissettikçe yapıyorum belirli günlerim yok
bu işleri hafta içi halledersem haftasonuna detay ve düzen işlerim kalıyor
şu an yapılacaklar önceliğimde ayakkabılık var
boşaltıp temizlemeliyim
yazlık ayyakkabıları kaldırıp botları yerleştirmeliyim
ve tabiki elenecekleri elemeliyim..
:) sağlık olsun bakalım sana uyan şekilde devam etEtmedim edemedim ben
Ooo süperGünaydın ben 20sine olan kadarını atmıştım
Anladım canım. Bizde petek yok zaten de hiç duymayınca meraktan sordum.Geçen akşam soğuk olunca kombiyi yakalım dedik
Ama bazı petekler pek ısıtmıyordu
Bende bir arkadaştan duydum dün usta geldi yaptı
Gece gayet güzel ısınıyordu
Ben de biriktirdiklerimi TL de mi tutsam altın falan mı alsam bilemedim. Yazın kullanmayı düşünüyorum aslında. Uzun vadeli olmayacak sanırım.Ben ediyorum canım
Hoşuma gitti bu yöntem
Aylık birikince döviz almayı düşünüyorum
Ayın 20 sinde bi 65 daha atarım 10 tyi geri almıştım onu da yerine koyayım :) 1300 liram oldu Benim, bu arayla ilgili bi hedefim yok Burayı okumaya başladım başlayalı alışveriş yapma isteğim köreldi, paramın bi kısmını anneme vereceğim tek hedefim gerisi biriksin bakalım:) sağlık olsun bakalım sana uyan şekilde devam et
Ooo süperben de bu gün 10 TL attım. Yapasım da var yapmayasım da var karar veremedim:)
Anladım canım. Bizde petek yok zaten de hiç duymayınca meraktan sordum.
Ben de biriktirdiklerimi TL de mi tutsam altın falan mı alsam bilemedim. Yazın kullanmayı düşünüyorum aslında. Uzun vadeli olmayacak sanırım.
Bu arada kızlar kumbaraya devam eden var mı?
Allah bereket versin canım.Ayın 20 sinde bi 65 daha atarım 10 tyi geri almıştım onu da yerine koyayım :) 1300 liram oldu Benim, bu arayla ilgili bi hedefim yok Burayı okumaya başladım başlayalı alışveriş yapma isteğim köreldi, paramın bi kısmını anneme vereceğim tek hedefim gerisi biriksin bakalım
65 TL oldu canım.Ben gelince topluca atayım diyodum unuttum, yarın sabah itibariyle kaç tl olduysanız söyleyin de devam edeyim eden varsa, fena olmadı aslında o durum da.
65 TL oldu canım.
yarın itibariyle cüzdanı boşaltıcam mademgünlük 3-5 atmak sorun değildi toplu atmak fenaymış
Yarın maaş günü, toptan ayırayım ben yine :):) sağlık olsun bakalım sana uyan şekilde devam et
Yarın maaş günü, toptan ayırayım ben yine :)
Ahahah çok aşırı mantıklıDimi :) hem 70 hem 165 mi atsak önümüzdeki ayı kapatırız
Bu arada kızlar kumbaraya devam eden var mı?
Merhaba ben mintaksın sıvı Arap sabununu kullanıyorum hafif hoş bi kokusu var
sabun tozu çok memnun değilim lekeler mutlaka kalıyor
60 derecede yıkıyorum içine mendil atıyorum renkler karışmasın diye
exra durulama yapıyorum bazen. roxy haci şakir kullandım şimdi dalan aldım zeytin yağlı deniyeyim bakalım :)
kızım alerjik olduğu için tek seçeneğim sabun tozu.
arap sabunu seviyorum ben
yerleri silmek için kullanırım.koltuk da silerim. birde lekeler için bulaşık parlatıcısı dökerim.
Carrefour da var 3 hafta önce falan gördüm
Arap sabununun köpürme özelliği yoktur, o mu rahatsız Edip seni kalitesiz buldunuz acaba ?
Ben koltuk silerken ve yerleri silerken kullanıyorum. Köpürme özelliği olmadığı için parkede bir iz bırakmıyor ve koltukta. Temiz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?