Kızlar selam
Gerçekten burayı okumaya başladıktan sonra bende de olumlu yönde değişmeler oldu. Hem temizlik düzen işleri daha rahat ilerliyor. Hem evden fazlalıklar gidiyor ev nefes alıyor. Hem de para harcamaya kıyamayıp birikim yapmaya hevesleniyorum.
Buraya yazılanlardan ilham alıyorum. Yazdıkça da birilerine ilham verdiğime inanıyorum.
Satılık fiyatı iyimiş gerçeten benim yeğenimde eskişehirde okuyor apart kiralandı geçen sene tabi kış ayında kiralandı 1+1 500 tl aslında düşünülebilir yatırım olarakAynen üniye yakın 1+1 eşyalı ev oluyor. 2+1 de var.
kirası 800-1000 tl gibi.
Bende saklıyorum hala kıyafet yürüteç mama sandalyesi hamak hepsi baya yer kaplıyor evde abimler bebek düşünüyor onlar için saklıyorum şimdiden 4 hurç kıyafet varBu kış dönemi dahil kızımın kıyafetlerini saklamamaya karar verdim.
iyi durumda olanları satıcam.
diğer bebek erkek olursa yeni doğan kısmını da satıp kurtulurum.
kız olursa yıkar giydiririm.
kendime uygun bir site bulup başlamayı düşünüyorum.
Günaydın kızlar. Benim de çok işim var. Ev darmadağın. 37 olduk bu hafta tam doğsa da sorun olmaz artık. Güzel bi temizleyeyim bu gün. Kontrol var öğleden sonra belki alır doğuma.
Doğurmadım geldim eve :)Aman ankacım napıosun, sakın öyle bişi yaptım deme. Yine de dikkat etmen lazım, şu yardımcıyı 2 aylığına alsaydın keşke ya.
Doğurmadım geldim eve :)
Kız zaten 3.500 hastaneye vericez. Kiraydı bebeğin masrafıydı bilmem nesiydi derken çok gider var nasıl vereyim 750
sen sağlık sektöründeydin galiba. Aralıkta hastanelerde indirim mi olacak bilgin var mı?
Evet 39 da alacak. Öncekini de öyle yaptı. Ne kadar durursa o kadar iyi diyor. İyi olurmuş öyle bi imkan oluyorsa :) sağlık olsun bakalım ödenecek bişekilde.İyi bari, yalnız doktorun seni 39’da mı sezaryene alacak? Geç değil mi ya?
Maddi konuda haklısın ama sende yetişicem diye yorma kendini.
İndirim konusunda hiç bir fikrim yok, devletteyim ben, biz her daim ücretsiziz malum :) keşke aynı şehirde olsaydık ben ücretsiz özel muamele ile hallettirirdim Doğumunu :)
76 canım toplam 16 günlükKızlarrr kumbaralar ne kadar oldu evde değildim tamamlıcam hemen
Deme be biriktimi o kadar76 canım toplam 16 günlük
Temizlikte hangi malzemeleri kullanıyorsunuz temizleyici olarak ?Selamm..
Bu ara temizlik yaptim gelebilirim :)
y.odasi ve mutfagimin tülü yikandi sabah astım.
Dun koltuklari uniteyi falan cekip supurup sildim.
mikrodalga ve firini temizledim.
Buzdolabinin icini sildim.
wc duvar kalebodurlarini sildim.
kapilari sildim.
gecen hafta icide buzluga kat kat acma, patatesli ve ispanakli börek, elmali rulo kek koydum.
Gerci kek bitti dun misafire cikardim.
Yine koyarim bu hafta ici iyi oluyor.
Bittikce yerine koyuyorum.
Oglum esim istedikce cikariyorum.
Misafirim gelince pratik oluyor.
wc ve banyoda camasir suyunu suyla seyreltiyorum fisfisli bir siseye koyuyorum.Temizlikte hangi malzemeleri kullanıyorsunuz temizleyici olarak ?
Selamm..
Bu ara temizlik yaptim gelebilirim :)
y.odasi ve mutfagimin tülü yikandi sabah astım.
Dun koltuklari uniteyi falan cekip supurup sildim.
mikrodalga ve firini temizledim.
Buzdolabinin icini sildim.
wc duvar kalebodurlarini sildim.
kapilari sildim.
gecen hafta icide buzluga kat kat acma, patatesli ve ispanakli börek, elmali rulo kek koydum.
Gerci kek bitti dun misafire cikardim.
Yine koyarim bu hafta ici iyi oluyor.
Bittikce yerine koyuyorum.
Oglum esim istedikce cikariyorum.
Misafirim gelince pratik oluyor.
hahah :) ay sorma kankiKankim yine temizlik damarın mı tuttu :)
O tüller yıkanmaktan yıpranıcak :)
hahah :) ay sorma kanki
degiscem zaten y.odasinin tülünü.
mutfak daha sık yikaniyor balik sık kizartiyorum mecbur yikamam lazim.
ütü istemiyor benimkiler yıka asbenimde yıkamam lazım aslında ama ütülemem gerekiyor, üşeniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?