biz büyük odayı ısıtmakta baya zorlandık
fatura şimdiden 400 tl geldi + ev çok sıcak olmuyor.
bu pazar küçük bir köşe yada kanepe bakıp küçük odaya taşınma planımız var bakalım.
çok gelmişşşşş

3. bebek fikri yok o zaman? benim de 2. kızım geliyor, çok çocuk seviyoruz herkes 2. doğsun görürüz başka istiyor musunuz istemiyor musunuz diyor ama sende mi o fikirdesin?

3. bebek fikri yok o zaman? benim de 2. kızım geliyor, çok çocuk seviyoruz herkes 2. doğsun görürüz başka istiyor musunuz istemiyor musunuz diyor ama sende mi o fikirdesin?
Biz eşimle 2. çocuk kararını bile çok zor aldık. 1 sene düşündük:)) İki çocuğa maddi manevi anca yetebilirim. 35 yaşındayım ve benim için çocuk meselesi kapanmıştır.

Allah çocuklarımızı hakkıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Seni de tebrik ediyorum gerçekten.

ayneennnnn...

40 yaşımdayım, çok şükür 2 evladım var, ve bu konunun fikir olarak bile tamamlanmış olmasının verdiği bi huzur sözkonusu, allah isteyen herkese versin

biz büyük odayı ısıtmakta baya zorlandık
fatura şimdiden 400 tl geldi + ev çok sıcak olmuyor.
bu pazar küçük bir köşe yada kanepe bakıp küçük odaya taşınma planımız var bakalım.
Baya yüksek gelmiş şimdiden ocak şubat daha sıkıntılı olur soğuk evden nefret ediyorum benimde ev zor ısınıyor geçen ay 160 tl geldi bu ay kombi ayarı baya yükselttim gelir fatura eli kulağında 300 üstü bekliyorum bakalım

Evet bizde öyle düşünüyoruz ki kışın 45-48 arası yanıyor şuan 38-40 arasında
böyle giderse 600 falan gelir.

Ben de rengi solmuş bi pantolonumu attım, deri montumu da anneme vereceğim :) oğlumun oyuncaklarının yarısını babaannesine yolladım, babaannemiz bakıyor oğluma orda oynasın :) bu arada evde bulunan kutusunda 2 servis tabağına bi arkadaşa ev ziyaretine giderken hediye götürdüm, yine paketinde bir pike takımını yeni evlenen bi arkadaşa ayırdım hayırlı olsuna giderken götüreceğim

gunyadın Mia-
kızım da aşırı derecede köpek istiyor, ama evde yokken ilgilenme durumunu nasıl yapacaksınız ? işe gidince ne olacak yani ?

Günaydınlar
Evimize kedi almaya karar verdik.
Barınak tarzı ev sahipliği yapan tanıdığımız var.
bakıma muhtaç kedilere bakıp yeni sahiplerine ulaştırıyor.

gunyadın Mia-
kızım da aşırı derecede köpek istiyor, ama evde yokken ilgilenme durumunu nasıl yapacaksınız ? işe gidince ne olacak yani ?

Mama ve su kabı depolu yedikçe dökülüyor kutudan.
kumu 3-4 günde değişiyormuş.
aslında 2 kedi daha rahat oluyormuş ama eşim 1 kediye zor ikna oldu :)
köpek zor olabilir.

Selam kızlar nasılsınız? Doğumla beraber baya düzenim değişti. Bebeğin sürekli emme nöbetleri var, mümkün olduğunca küçük oğlanla emzirip alt değiştirmeye onu alıştırmaya çalışıyorum. Bebek uyurken de onunla ilgilenmeye çalışıyorum. Tabi arada 10 yaşındaki oğlanın kısknçlık krizleri tutuyor inşallah yeni bebekli hayatımıza çabuk alışırız.

seni merak edip duruyodum bende yaa, inşallah hemen alışırsınız canım.

Alışırsınız canım kısa sürede inş
6 ay geçse sonra kardeşleri oynatırlar bakarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…