biz büyük odayı ısıtmakta baya zorlandık
fatura şimdiden 400 tl geldi + ev çok sıcak olmuyor.
bu pazar küçük bir köşe yada kanepe bakıp küçük odaya taşınma planımız var bakalım.
Selamlar,
Kızım 4 aylık oldu ve dönmeye başladı. Zamanında büyük kızım için aldığım şu süslü püslü 4 aya kadar kullanılabilen ve evimin demirbaşı haline gelen beşikten nihayet kurtuldum.
Şu an 6-9 aylık kıyafetleri kullandığı için 0-6 ay kıyafetlerini de elden çıkardım. Evimi istila eden bebek eşyalarından adım adım kurtulmanın sevinci içerisindeyim.
2 ay sonra da ev tipi anakucağı ve yenidoğan oto koltuğu ile yollarımızı ayırırız diye tahmin ediyorum.
Darısı başına inşallah:)) 5 yıldır 2. çocuk için bekleyen eşyaların yavaş yavaş evimi terk ediyor olması şahane bir durum:)oh mis bende görürmüyüm o günleri :)
Biz eşimle 2. çocuk kararını bile çok zor aldık. 1 sene düşündük:)) İki çocuğa maddi manevi anca yetebilirim. 35 yaşındayım ve benim için çocuk meselesi kapanmıştır.3. bebek fikri yok o zaman? benim de 2. kızım geliyor, çok çocuk seviyoruz herkes 2. doğsun görürüz başka istiyor musunuz istemiyor musunuz diyor ama sende mi o fikirdesin?
Biz eşimle 2. çocuk kararını bile çok zor aldık. 1 sene düşündük:)) İki çocuğa maddi manevi anca yetebilirim. 35 yaşındayım ve benim için çocuk meselesi kapanmıştır.
Allah çocuklarımızı hakkıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Seni de tebrik ediyorum gerçekten.
Aminayneennnnn...
40 yaşımdayım, çok şükür 2 evladım var, ve bu konunun fikir olarak bile tamamlanmış olmasının verdiği bi huzur sözkonusu, allah isteyen herkese versin
Baya yüksek gelmiş şimdiden ocak şubat daha sıkıntılı olur soğuk evden nefret ediyorum benimde ev zor ısınıyor geçen ay 160 tl geldi bu ay kombi ayarı baya yükselttim gelir fatura eli kulağında 300 üstü bekliyorum bakalımbiz büyük odayı ısıtmakta baya zorlandık
fatura şimdiden 400 tl geldi + ev çok sıcak olmuyor.
bu pazar küçük bir köşe yada kanepe bakıp küçük odaya taşınma planımız var bakalım.
Baya yüksek gelmiş şimdiden ocak şubat daha sıkıntılı olur soğuk evden nefret ediyorum benimde ev zor ısınıyor geçen ay 160 tl geldi bu ay kombi ayarı baya yükselttim gelir fatura eli kulağında 300 üstü bekliyorum bakalım
selam kızlar
dün mutfağı şöyle bir kolaçan ettim
1 cam su şişesi
5 cam kavanoz
6 lı tabak
anneme verdim..
Günaydınlar
Evimize kedi almaya karar verdik.
Barınak tarzı ev sahipliği yapan tanıdığımız var.
bakıma muhtaç kedilere bakıp yeni sahiplerine ulaştırıyor.
gunyadınMia-
kızım da aşırı derecede köpek istiyor, ama evde yokken ilgilenme durumunu nasıl yapacaksınız ? işe gidince ne olacak yani ?
Selam kızlar nasılsınız? Doğumla beraber baya düzenim değişti. Bebeğin sürekli emme nöbetleri var, mümkün olduğunca küçük oğlanla emzirip alt değiştirmeye onu alıştırmaya çalışıyorum. Bebek uyurken de onunla ilgilenmeye çalışıyorum. Tabi arada 10 yaşındaki oğlanın kısknçlık krizleri tutuyorinşallah yeni bebekli hayatımıza çabuk alışırız.
Selam kızlar nasılsınız? Doğumla beraber baya düzenim değişti. Bebeğin sürekli emme nöbetleri var, mümkün olduğunca küçük oğlanla emzirip alt değiştirmeye onu alıştırmaya çalışıyorum. Bebek uyurken de onunla ilgilenmeye çalışıyorum. Tabi arada 10 yaşındaki oğlanın kısknçlık krizleri tutuyorinşallah yeni bebekli hayatımıza çabuk alışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?