Çok kolay gelsin canımSelam kızlar nasılsınız? Doğumla beraber baya düzenim değişti. Bebeğin sürekli emme nöbetleri var, mümkün olduğunca küçük oğlanla emzirip alt değiştirmeye onu alıştırmaya çalışıyorum. Bebek uyurken de onunla ilgilenmeye çalışıyorum. Tabi arada 10 yaşındaki oğlanın kısknçlık krizleri tutuyorinşallah yeni bebekli hayatımıza çabuk alışırız.
İki kedi daha iyi olur birlikte takılıyorlar bütün gün yalnız bırakmayın tek kediyi. Bir kedi ile iki arasında hiçbir fark yok bu arada. Mamasını sabah koy az bir de akşam yatmadan tamamdır. Kumu iki günde bir değiştirsen süper olur çünkü kirli yere yapmayı hiç sevmiyorlar bazıları dışarı bile yapar kumu temiz değilse :)Mama ve su kabı depolu yedikçe dökülüyor kutudan.
kumu 3-4 günde değişiyormuş.
aslında 2 kedi daha rahat oluyormuş ama eşim 1 kediye zor ikna oldu :)
köpek zor olabilir.
Kolay gelsin inşallah çabucak oturur düzeniniz.Selam kızlar nasılsınız? Doğumla beraber baya düzenim değişti. Bebeğin sürekli emme nöbetleri var, mümkün olduğunca küçük oğlanla emzirip alt değiştirmeye onu alıştırmaya çalışıyorum. Bebek uyurken de onunla ilgilenmeye çalışıyorum. Tabi arada 10 yaşındaki oğlanın kısknçlık krizleri tutuyorinşallah yeni bebekli hayatımıza çabuk alışırız.
İki kedi daha iyi olur birlikte takılıyorlar bütün gün yalnız bırakmayın tek kediyi. Bir kedi ile iki arasında hiçbir fark yok bu arada. Mamasını sabah koy az bir de akşam yatmadan tamamdır. Kumu iki günde bir değiştirsen süper olur çünkü kirli yere yapmayı hiç sevmiyorlar bazıları dışarı bile yapar kumu temiz değilse :)
Evet o da ikna olmalı yoksa kediye yazık. Keşke ikna olsa. İki kediciğin sıcacık yuvası olsabende öyle düşünüyorum eşimi ikna edemezsem alamıcam sanırım.
sadece cumartesi çalışan benmiyim
aaa lütfeennnn, ben de varım
sen çalışmayı seviyosun :)
e öyle ama şu ctesi çalışmaları olmasa çok daha kaliteli bir hayatım olacakkk
haftasonu binada ki hanımları çaya tanışmaya davet etmeyi planlıyorum,
bu nedenle yapılacak işler listesi baya uzun, haftaiçine yaymak zorundayım,
evi gezmek istemeleri ihtimali içinse, tüm odalarda dağınıklı vs bırakmamalıyım,
yani bu haftamı alacak en büyük sıkıntım bu sanırım
O zaman birlikte başlayalım
2 halımı yıkamaya vericem
koltuklar tüller hep temizlenicek.
şöyle dip köşe temizlik şart
sonra bahara kadar rahat ederim.
tülleri yıksam mı acabaaa
bilemedim, yıkansa çok iyi olur aslında evet,
koltuklar da silinmeli, çocuklar her an üzerinde birşeyler yiyorlar,
en kötüsü gelecek olanların hiçbirini tanımıyorumbu beni kasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?