- 23 Eylül 2013
- 26.290
- 54.982
- 798
gün gün hissettiklerimi yazıcam
![]()
günlük nasıl uyguluyorsun bize de anlatır mısın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün gün hissettiklerimi yazıcam
![]()
Şekerli şeyler, abur cubur, beyaz ekmek, pirinç patates yemiyorum canım başka bişey yapmıyorum. Ama sigarayı bırakmaktan zor diyorlar şeker için bakalımgünlük nasıl uyguluyorsun bize de anlatır mısın ?
daha önce de çok denedim 9 gün rekorumŞekerli şeyler, abur cubur, beyaz ekmek, pirinç patates yemiyorum canım başka bişey yapmıyorum. Ama sigarayı bırakmaktan zor diyorlar şeker için bakalımdaha önce de çok denedim 9 gün rekorum
![]()
Canım ankam sen yaparsın tabikide
Ama aklıma kıbrıs tatlısı geldi sen böyle şekersiz 21 gün deyince :)
wendy görünce nutella geliyor aklıma
![]()
Yaz canım bizi de motive et, şekersiz duramadığım için kilo veremiyorum ben, bakarsın ben de başlarım 21günegün gün hissettiklerimi yazıcam
![]()
ayrıntıyı nasılda farketmiştin hemen yaaa![]()
Yaz canım bizi de motive et, şekersiz duramadığım için kilo veremiyorum ben, bakarsın ben de başlarım 21güne
Anka görmüştü. ben ekmeği görmüştüm :)
Ruhum fakir![]()

Nutella benim ilgi alanım
Anka görmüştü. ben ekmeği görmüştüm :)
Ruhum fakir![]()
Ben başarırsam inşallah :)Yaz canım bizi de motive et, şekersiz duramadığım için kilo veremiyorum ben, bakarsın ben de başlarım 21güne

Hadi kendin yapmazsın da önüne gelen şeye denhayır demek zor olmalıBen başarırsam inşallah :)
Profile yazıyorum. Bu gün çok sinirli hissediyorum. Bi de karne günü oğlan için pasta alacak eşim![]()
Hayır dersem yarın da bunun için burda pasta keselimHadi kendin yapmazsın da önüne gelen şeye denhayır demek zor olmalı

Hayır dersem yarın da bunun için burda pasta keselimdeneyeceğiz bakalım.
![]()
Mia- sen zaten zayıfsın fotoğrafını görmüştüm boşver gönlünce ye :)
Aynen ben de insülin direncinden hep :Ben d tatlıya hayır diyemiyorum, özellikle sütlü tatlı ve çikolata yemeden duramıyorum. Yiyince de küçük oorsiyon yetmiyor en az 3kişilik yiyorum ;(
Ne güzel kilo keşke benim olsa :)57-58 arasıyım
2. çocukta 65i görmek istemem 55 e düşsem iyi olcak aslında.