en kısa zamanda izlicem videoyu:)Sağlıklı beslenmeyle alakalı bir video izledim.
başak kablan şekersiz 2 ay ismi.
düşünceleri çok mantıklı geldi.
izlemelisin sende. ben şubatta uygulayacağım.
Sorun ettiğin sıkıntı neyse düzenini bozmadan çözümlemeye alışmalısın.
bu sadece tavsiye :)
Böyle anlarda ne yapıyorum yazacağım.
Su tüketimi 0/21
Telefon kullanımı 2/21 :)
Bugün oturma odamdaki halıyı sildim ve evi komple süpürdüm, başka da bir şey yapmadım. Okulda toplantı vardı uzun sürdü. Sonra kayınvalideme geldik, başka bir şey yapacak zaman olmadı. Yarın
1-ev silinecek
2-çamaşır yıkanacak, yıkananlar toplanacak
3- yemek yapılacak
Çok kötü göründü gözüme dayanamadım sildim, yaza kadar idare etsin :)Hamile halinle halı mı sildin
Çok kötü göründü gözüme dayanamadım sildim, yaza kadar idare etsin :)
Günaydın
Yeni ay ,yeni hedefler, güzel başlangıçlar getirsin bize
Ocak ayında yapamadığım tüm hedefleri şubata aktarayım
Mia- Şuan belki hayatımın en parlak çağlarını yaşıyorum.
çalışıyorum gencim ve kendimi iyi hissetmek için fırsatlarım var.
Bayıldım, tuttum bu lafı
Bende planı severim
Neden ben de bir oğlağım çünkü
Akşam eve gidince banyo ve mutfağı süpüreceğim, sileceğim.
kalan çamaşırları yıkarım kuruturum
Banyo paspası da yıkayacağım
Yemek olarak da bulgur pilavı ve yazdan buzluğa attığım şakşukayı pişireceğim.
Yarın oğlumu spora götüreceğim akşam üzeri de arkadaşa ziyarete gideceğim
PAzar da hava güzel olursa gezeriz
merhabalar herkese bende minimal yaşama bayağıdır başlamış biriyim.
ancak hayatımın her alanına yayamadım bunu.
mesela stok yapmamak. bunu yeni yeni hallediyorum. elimdekıler bitsin stoklamıcam.sonra pazar alışverişi ve en önemlisi kilo.
bende aranıza katılmak isterim. kabul ederseniz
Günaydınlar.
Dün evim dağınıktı
mutfağı eşim gelene kadar topladım yemek yaptım
ama oturma odasına dokunmadım hiç
normalde ben toplardım eşim kızım bir bahane bulup yardım etmezlerdi.
bende toplamayınca durumu görsünler istedim ve ailecek topladık odayı :)
Yarın araba ayarlayabilirse eşim evdeki şu an boş olan gelecek bebişimizin odasındaki fazlalıkları götürecek, Cumartesi kocaman bir misafirimiz olacak. Onlar gelmeden toparlanalım dedik. Salon takımı sonrası artık bizim misafir sezonu açılır, sonra da Doğum için gelenler olur zaten.
Kafamda menü belirlemem lazım, ana yemek tamam ama salata/meze durumları var. Tatlı vs için alışverişi yapsam hallederim inşallah.
Evim temiz ve düzenli, mutluyum. Sadece o boş oda kafama takılıyordu inşallah hallolursa süper olacak.
Su tüketimi 0/21
Telefon kullanımı 2/21 :)
Bugün oturma odamdaki halıyı sildim ve evi komple süpürdüm, başka da bir şey yapmadım. Okulda toplantı vardı uzun sürdü. Sonra kayınvalideme geldik, başka bir şey yapacak zaman olmadı. Yarın
1-ev silinecek
2-çamaşır yıkanacak, yıkananlar toplanacak
3- yemek yapılacak
Yaptım bi delilik, bi daha da yapacağımı zannetmiyorum zAtenHalı mı sildin
Ayy ne enteresan, ne kadar farklıyız.. ne yiyeceğimizi o gün belirlerim.. eşim yemeğe gelecekse o da fikir verir. Gelmeyecekse kızımın da yiyebileceği birşeyi ben de yerim. Çiçekler haftada yeter zaten.. günü mühim değil
Diğerleri mi... su akar yolunu bulur :)
Düşünmesi bile yorucu geliyor.
Kolaylıklar dilerim :)
yaa ne güzel bi aktivite olmuş o da size :) bende bazen ben bi evi toplayım diye kalkıyorum genelde yatak odasından başlarım arkadan öne doğru, bi bakıyorum eşimle kızım oturma bölümüne el atmışlar, ne büyük mutluluk oluyor
Günaydın hanımlaaar
yarınki misafir için planlama yapmam lazım, marketten alınacakları alayım ki cumartesi evden çıkmama gerek kalmasın. ama bi fikir üretemiyorum bi türlü. hamilelikten halim yok anneme atıcam topu sanırım
bende bir ikizler burcu olarak planlama yapıp kafamda işleri sıraya koymadan elimi kaldıramam. bi de hafif bi düzen ve simetri hastalığı başlangıcı durumum var, illa derli toplu olmalı her yer. eskiden dağınık hiç bir yerde çalışamazdım bile. şimdi de masam falan derli topludur, karışıklığa hiç tahammül edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?