sadece mevsim geçişlerinde gömlek giyerim.
kışın kazak yazın t-shirt yeter :)
dolap içine koyuyorum da ütülemedikçe daha buruşuyor sanki

Benim ev kayınvalideye emanet. Günlük temizlik, ütü , camasir, yemek ... hepsini kV yapıyor. Ben ancak iki bebeye bakabiliyorum.

Biliyorum bir gün bu oyuncak kutuları da kalkacak salondan. Şimdilik onlarla yaşamaya alıştık. Önce hep dağınık gibi geliyordu salon. Şimdi oyuncaklar kutularindaysa oda toplu diyorum.

bereketli olsun canım. inşallah bizler de pek harcamayız ama çok indirimler var harcayın diyor illa..

maşallah şanslısın benim kv bebeğime bakarken sadece bebeğime bakıyordu ben yemek temizlik de yapıyordum işten eve gidince. eve dair sadece çamaşır katlıyordu bazen gözüne çok pis görünürse camları siliyordu

sadece mevsim geçişlerinde gömlek giyerim.
kışın kazak yazın t-shirt yeter :)
dolap içine koyuyorum da ütülemedikçe daha buruşuyor sanki
Ben kazak içine gömlek giyiyorum o yüzden ütülememe gerek kalmıyor en son ne zaman ütü yaptığımı ben de hatırlamıyorum, arada eşimin tüm gömleklerini bir anda ütüler 1 ay rahat ederim, ama şu an o da üstüne kazak giyince ütüyü umursamıyor

işte ben onu hayatta yapamam, altta bile kalacak olsa mutlaka ütülü ve düzgün olmalı. ha sadece asarken kırışır falan bazen kolu falan ya, onu önemsemem ama tamamen ütüsüz mümkün değil. içim rahat etmez.

Aşırı kırışan gömleklerim yok neyseki ama kimse görmeyince umursamıyorum pek, biraz rahatım o konuda. Bekarken babam yapardı ütüyü, o yüzden hiç kendi işimmiş gibi sahiplenemiyorum ütü işini :)

Bayıldımmmmm çok güzel sade sağlıkla yaşa evinde inş

Diğer bölümleride görmek isteriz evin bende seneye mobilya yenilemek istiyorum

Teşekkür ederiz hepimiz mutlu mesut ağız tadıyla yaşayalım inşallah evlerimizde.

Mutfaklarımızı da paylaşmıştık aslında eski sayfalarda.

Eksiklerimiz ufak ufak tamamlanıyor, inşallah toparlandıkça paylaşırım tabi.

Ben doğum iznindeyim sağolsun bize bakıyor. Ben çalışırken oğluma bakıyordu o zaman da tüm işleri yapıyordu. Büyük temizlik için kadın geliyor diğer işler kV soruluyor. Kadın ev işi yapmayı çoook seviyor hele ütüye bayılıyor. Stres atiyormus. Bu da benim işime geliyor tabiki

Süper gerçekten nazar değmesin :) herkesin mutlu olduğu bir sistem kurulmuş desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…