- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bu topiktekiler seni dövmedimiYok canım alacak bişey kalmadı ki çöp kutusuna kadar aldım
Bu topiktekiler seni dövmedimi
Az önce birinin poposunu dövüyordun ajanda alacak diye
Onlar benim tupper aldığımı bilmiyordu kiBu topiktekiler seni dövmedimi
Az önce birinin poposunu dövüyordun ajanda alacak diye
Bi daha çağırırım ben onu dur senHahah cımbızlamak derken kast ettiğim buydu :)
İyiki geldin gulenyuzumsunsen
Hahah cımbızlamak derken kast ettiğim buydu :)
İyiki geldin gulenyuzumsunsen
Onlar benim tupper aldığımı bilmiyordu ki
Gayri gitmem buralardanBi daha çağırırım ben onu dur sen
Bi daha çağırırım ben onu dur sen
Yok başka topiklere demek istemiştimArtık çok geç :)
Yok canım kilo vermek için tutmuyorum borçlarım var önceki seneden, esprisine yazmıştım if olur mu diye :)oruç tutunca ama halsiz kalıyor ya insan bunda sıvı tüketimi olduğu için yağlar eriyor bi de oruçta niyeyse ben kilo veremiyorum iftarda çok abandığım için yiyeceklere ama bi dene istersen ama kilo vermek için oruç tutma niyeti bozuyorsun bu seferde sentabi bu benim fikrim arkadaşlar katılmayan olabilir
Senin takip ettiğin tüm konulara gelcemYok başka topiklere demek istemiştim
He tamam canım o zaman ne güzel benimde borcum çok maalesefYok canım kilo vermek için tutmuyorum borçlarım var önceki seneden, esprisine yazmıştım if olur mu diye :)
Aaaa hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de çok istiyorum kurutma hangi modeli kaça aldın.Toplaşın kızlar çabuk
D&r ye gittim o ajandalardan almak için sordum ama çok çeşit bizde yok dedi çalışan hiç mi yok dedim yok gelmemiş hiç. Neyse dedim vermeden çıktım ohh ne güzel.. sonra ordan sen git bosh a kurutma makinası kap gel eve
Neyse bi ihtiyaç daha kafamdan silinmiş oldu.
Teşekkür ederim canım umarım iyi bi fikirdir almam inşallah memnun kalırım.Aaaa hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de çok istiyorum kurutma hangi modeli kaça aldın.
Hayırlı olsun güle güle kullanın..Toplaşın kızlar çabuk
D&r ye gittim o ajandalardan almak için sordum ama çok çeşit bizde yok dedi çalışan hiç mi yok dedim yok gelmemiş hiç. Neyse dedim vermeden çıktım ohh ne güzel.. sonra ordan sen git bosh a kurutma makinası kap gel eve
Neyse bi ihtiyaç daha kafamdan silinmiş oldu.
Teşekkür ederim canım saol. Evet kaptım geldim deyince haklısın aslında. Daha gelmedi Pazartesi gelecekHayırlı olsun güle güle kullanın..
açıklamayı okuyana kadar saç kurutma sanmıştım nasıl okuduysam artık
MaşaAllah süper temiz mutfak bende şimdi çıktım temizlendi bittiEki Görüntüle 2240278
Bu benim tezgahımlindalinda iddia ediyorum en minimalist mutfak
Not: resim eski.Aloben söylemeden ben yazayım
Eski resim o ya. O halinden eser yok şimdiMaşaAllah süper temiz mutfak bende şimdi çıktım temizlendi bitti
Kalırsın inşallah bakalım. Çok pahalı geldi bana erteledim biraz. Ama çok istiyorum ben de.Teşekkür ederim canım umarım iyi bi fikirdir almam inşallah memnun kalırım.
4 e serisi canım 3900 e aldık 6 ya böldüler Çamaşır makinam da bosh zaten. Ama daha üst modelleri vardı 5500 dediler dedim gerek yok o kadara. Bi de en düşük modelleri var onlar da daha ucuzdu ama dedim olmuşken kötüsü olmasın.
Aslında bana da pahalı gelmişti ama kafama koyduğum şeyi yapmadan duramıyorum bi de bende çalışıyorum napim böyle şeyler çalışanlar için gerekli gerçekten böyle düşünüp gittim aldım vallaha.daha iyileri senin olsun canım :)Kalırsın inşallah bakalım. Çok pahalı geldi bana erteledim biraz. Ama çok istiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?