Yok canım kilo vermek için tutmuyorum borçlarım var önceki seneden, esprisine yazmıştım if olur mu diye :)

Toplaşın kızlar çabuk
D&r ye gittim o ajandalardan almak için sordum ama çok çeşit bizde yok dedi çalışan hiç mi yok dedim yok gelmemiş hiç. Neyse dedim vermeden çıktım ohh ne güzel.. sonra ordan sen git bosh a kurutma makinası kap gel eve
Neyse bi ihtiyaç daha kafamdan silinmiş oldu.

Aaaa hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de çok istiyorum kurutma hangi modeli kaça aldın.

Aaaa hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de çok istiyorum kurutma hangi modeli kaça aldın.
Teşekkür ederim canım umarım iyi bi fikirdir almam inşallah memnun kalırım.
4 e serisi canım 3900 e aldık 6 ya böldüler Çamaşır makinam da bosh zaten. Ama daha üst modelleri vardı 5500 dediler dedim gerek yok o kadara. Bi de en düşük modelleri var onlar da daha ucuzdu ama dedim olmuşken kötüsü olmasın.

Hayırlı olsun güle güle kullanın..
açıklamayı okuyana kadar saç kurutma sanmıştım nasıl okuduysam artık

Kalırsın inşallah bakalım. Çok pahalı geldi bana erteledim biraz. Ama çok istiyorum ben de.

Kalırsın inşallah bakalım. Çok pahalı geldi bana erteledim biraz. Ama çok istiyorum ben de.
Aslında bana da pahalı gelmişti ama kafama koyduğum şeyi yapmadan duramıyorum bi de bende çalışıyorum napim böyle şeyler çalışanlar için gerekli gerçekten böyle düşünüp gittim aldım vallaha.daha iyileri senin olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…