Ben çalışamıyorum ama günde 2 kere makine çalışıyor. 4 çocuk 2 biz 6 kişinin çamaşırı yıkanıyor. Bi de küçüklerin çamaşırları minnak minnak as as bitmiyorAslında bana da pahalı gelmişti ama kafama koyduğum şeyi yapmadan duramıyorum bi de bende çalışıyorum napim böyle şeyler çalışanlar için gerekli gerçekten böyle düşünüp gittim aldım vallaha.daha iyileri senin olsun canım :)
Sana zaten kesinlikle lazım. Oturma odası neden yapıyorsun ki salon varken canım salon yetmiyor muBen çalışamıyorum ama günde 2 kere makine çalışıyor. 4 çocuk 2 biz 6 kişinin çamaşırı yıkanıyor. Bi de küçüklerin çamaşırları minnak minnak as as bitmiyorbence ihtiyaç ama oturma odam da çok eskidi onu değiştireceğiz bu sene.
8 seneden sonra yaptım oturma odası benSana zaten kesinlikle lazım. Oturma odası neden yapıyorsun ki salon varken canım salon yetmiyor mu
Deme
Yürek mi yedin benim mutfağa gelen yorumlardan sonra nasıl resim ekledin
Ben anlamam hep temiz mutfağı çekiyorsun dağınık halini istiyoruzYürek mi yedin benim mutfağa gelen yorumlardan sonra nasıl resim ekledin
Yok be abartıyorlar valla yemek yemiş falan filan bir mutfak nolmuş yani.bakma sen onlara :)
Hee tamam o zaman siz baya kalabalıksınız anladığım kadarıyla ne güzel8 seneden sonra yaptım oturma odası bensalondaki koltukları oturma odasına taşıdık salona yeni takım aldık. Çok misafirim geliyor benim. Bi de erkek kadın kalabalık gelince ayrı oturuyorlar o yüzden mecbur kaldık.
Sizin ruh sağlığınız için çekmiyorumBen anlamam hep temiz mutfağı çekiyorsun dağınık halini istiyoruzvalla gider tertemiz mutfağımı çeker gelirim
Ben soğan kavururken bile açıyorum. Makarna haşlarken falan hep açıkBi şey itiraf edecem size
Hani mutfakta davlumbazın borusu oluyor ya dışarı giden ben onu da attım bi daha takmadım kötü gözüküyor diye çünkü davlumbazı kullanmıyorum kızartma yapmıyoruz biz
Dimi yani kızartma yapmışız azcık yağlı ne yapalım olacak bu kadar...bunlar hepYok be abartıyorlar valla yemek yemiş falan filan bir mutfak nolmuş yani.bakma sen onlara :)
Aaaaaaa mümkün değil ondan vazgeçemem et balık kızartma da süper yardımcıBi şey itiraf edecem size
Hani mutfakta davlumbazın borusu oluyor ya dışarı giden ben onu da attım bi daha takmadım kötü gözüküyor diye çünkü davlumbazı kullanmıyorum kızartma yapmıyoruz biz
Kız benim boş tezgahta bir sürü şey buldu yoksa bence gayet temizDimi yani kızartma yapmışız azcık yağlı ne yapalım olacak bu kadar...bunlar hepAnka gazları oyuna gelmeyelim
HahahahhahahaSizin ruh sağlığınız için çekmiyorum
Valla ben tek çocukla bile dağıtıyorum senin normal utanma utanma yükle şuraya bütün dolabın indiği bir fotoKız benim boş tezgahta bir sürü şey buldu yoksa bence gayet temizbenimki savaş çıkmış gibi şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?