Ben çalışamıyorum ama günde 2 kere makine çalışıyor. 4 çocuk 2 biz 6 kişinin çamaşırı yıkanıyor. Bi de küçüklerin çamaşırları minnak minnak as as bitmiyor bence ihtiyaç ama oturma odam da çok eskidi onu değiştireceğiz bu sene.

Sana zaten kesinlikle lazım. Oturma odası neden yapıyorsun ki salon varken canım salon yetmiyor mu

Sana zaten kesinlikle lazım. Oturma odası neden yapıyorsun ki salon varken canım salon yetmiyor mu
8 seneden sonra yaptım oturma odası ben salondaki koltukları oturma odasına taşıdık salona yeni takım aldık. Çok misafirim geliyor benim. Bi de erkek kadın kalabalık gelince ayrı oturuyorlar o yüzden mecbur kaldık.

Ahada yazdım dondu mu benim hesap töbe töbe göndermiyordu bir türlü...
Benim resim yüklenmiyor bu arada

Hadi gömün beni

Eklentiler

• Screenshot_20190228-202837_Gallery.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 85
Hee tamam o zaman siz baya kalabalıksınız anladığım kadarıyla ne güzel

Bi şey itiraf edecem size
Hani mutfakta davlumbazın borusu oluyor ya dışarı giden ben onu da attım bi daha takmadım kötü gözüküyor diye çünkü davlumbazı kullanmıyorum kızartma yapmıyoruz biz

Hani mutfakta davlumbazın borusu oluyor ya dışarı giden ben onu da attım bi daha takmadım kötü gözüküyor diye çünkü davlumbazı kullanmıyorum kızartma yapmıyoruz biz
Ben soğan kavururken bile açıyorum. Makarna haşlarken falan hep açık

Aaaaaaa mümkün değil ondan vazgeçemem et balık kızartma da süper yardımcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…