yağ kavanozu kullanmıyorum ben
onu yıkaması için bi de vakit ayıramam diye almadım
1 lt lik zeytinyağı şişelerinden alıyorum bitince atıyorum her zaman tertemiz duruyor böylece
üstelik zeytinyağından başka da yağ almadığımız için hiç ihtiyaç duymuyorum
Anka vuracak beni
özür dilerim kavanoz dediğim içinSıradan Kavanoz değil zaten onlarbenim için çok önemli
ay ne bilim biz az kullanıyoruz yağ zaten 1 lt alıyorum 3-4 ay kafadan gidiyor o yüzden ihtiyaç durmamıştım hiç :)Ağzı dar değil ama yıkaması kolay olur.
benim var yağ kavanozum da dar ağzı onu zeytin yağı koyup bunlara normal yağ koyarım.
biz baya büyük alıyoruz uzun süre gidiyor.
yağ kavanozu kullanmıyorum ben
onu yıkaması için bi de vakit ayıramam diye almadım
1 lt lik zeytinyağı şişelerinden alıyorum bitince atıyorum her zaman tertemiz duruyor böylece
üstelik zeytinyağından başka da yağ almadığımız için hiç ihtiyaç duymuyorum
Anka vuracak beni
niye ki şimdi görsen dersin ki ıyy mobilyacı dükkanı gibi yeni gelin programında öyle diyorlar ya haniO değilde senin evini baya merak ettim :)
Aynen canım tavsiye ederim . Çok kullanışlı. Dışı kirlense bile boşaltmadan yıkayabiliyorsun içine su kaçmıyor. Şık da duruyor bence.Ağzı dar değil ama yıkaması kolay olur.
benim var yağ kavanozum da dar ağzı onu zeytin yağı koyup bunlara normal yağ koyarım.
biz baya büyük alıyoruz uzun süre gidiyor.
Kahve içmeye gelince yağlıklarımdan dilersinözür dilerim kavanoz dediğim için
niye ki şimdi görsen dersin ki ıyy mobilyacı dükkanı gibi yeni gelin programında öyle diyorlar ya hani
tamam anlaştıkKahve içmeye gelince yağlıklarımdan dilersin
evet takıntılıyım ne yalan söylim her şey düzgün durmalı ama kendime hayatı zehir etmiyorumBaya takıntılısın ya ilk evlendiğim yıllar geldi aklıma
ev terlikleri bile simetri durmalıydı gece 2 ye kadar temizlik yapardım.
Demeyiz canım niye diyelim :)
Gel canım ne demektamam anlaştıkdemekki hala kahve içmeye gelme şansım varmış
Plastik diiiiiiiil onlar tapır tapırSıradan Kavanoz değil zaten onlarbenim için çok önemli
Sen kavanoz dedin yine ben bi kere tupperware larına plastik dedim kavga çıkıyorduözür dilerim kavanoz dediğim için
Plastik diiiiiiiil onlar tapır tapır
Sen kavanoz dedin yine ben bi kere tupperware larına plastik dedim kavga çıkıyordu
Plastik diiiiiiiil onlar tapır tapır
Sen kavanoz dedin yine ben bi kere tupperware larına plastik dedim kavga çıkıyordu
Halaaaa alıyormusun onlardanleğen diyene direk dalıyorum
tapırcı anka
Yok canım alacak bişey kalmadı ki çöp kutusuna kadar aldımHalaaaa alıyormusun onlardan
O ne demek miaBugün de baya cımbızlama günü oldu.
AbowwwwYok canım alacak bişey kalmadı ki çöp kutusuna kadar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?