Evet sağolsun sırasıyla paylıyo bizi
Kadının güzelim mutfağına bile bin kusur bulmuş
Muayyen gününde midir nedir
Şşşttt neyse gelir de delirir yine
Konuşmayalım arkasından
ahanda yakaladımEvet sağolsun sırasıyla paylıyo bizi
Konuşmayalım arkasından
özel kutuna bak foto atacam mutfağın :)Evet sağolsun sırasıyla paylıyo bizi
Konuşmayalım arkasından
Ama itiraf et ben deyince gözüne battı seninde bi fazlalık gibi geldi sana da dimi???
Ama itiraf et ben deyince gözüne battı seninde bi fazlalık gibi geldi sana da dimi???
kaşıdın beni şimdi ben rahat durur muyum hiç akşamaAma itiraf et ben deyince gözüne battı seninde bi fazlalık gibi geldi sana da dimi???
Canlar bu haftalık benden bu kadar.
Pazartesi sabah görüşürüz inşallah.
Bütün haftasonu ne yapıp ettiğimi neler yediğimi hepsini pazartesi anlatırım.
Sizi seviyorum.
Allaha emanet olun.
allahım sana geliyorum bu da görmüş kız ne diye demedin o zaman:) davlumbazın üstündekiler mi?
saolasın canım sanada iyi hafta sonlarıCanlar bu haftalık benden bu kadar.
Pazartesi sabah görüşürüz inşallah.
Bütün haftasonu ne yapıp ettiğimi neler yediğimi hepsini pazartesi anlatırım.
Sizi seviyorum.
Allaha emanet olun.
Ben demem ki fazlaymış eksikmişallahım sana geliyorum bu da görmüş kız ne diye demedin o zaman
hemen atacam eve gidinceBen demem ki fazlaymış eksikmiş
Tercih meselesi bunlar :)
hemen atacam eve gidince
Atınca bi ferahlama geliyor psikolojik rahatlıyorum deli miyim neyimÇok takıntı yapma :)
Slm kızlar, ne güzel muhabbet dönmüş. Hamile olmasam ben de diyetinize katılırdım:)
Bugün bi şey farkettim. Oğlumu çok ihmal ediyorum bu aralar. Daha önce de yazdım çok kızıyorum sıkıntı yaşıyorum bu aralar diye. Son bi kaç gündür öfke kontrolünde ciddi sıkıntı yaşıyorum sonra da inanılmaz bir pişmanlıküstelik önceden dağınık umursamaz bi insandım, minimallikle birlikte düzen takıntısı oldu bende. O yüzden oğlum dağıtınca aşırı tepki veriyorum. Kitap okuyacağım diye kendisiyle oyunu erteliyorum mesela. Bi süre kitap okumayacağım ya da sadece kendi uyurken okuyacağım. Bilmiyorum her türlü tavsiyeye açığım, gerçekten bu konuda kendimi çok mutsuz hissediyorum
Slmmlarrrr kızlarrr ayol ne oldu buraya değişmiş herşey renkte mavi olmuş neden acep...
Bugün çok yoruldum yaaa yok yok yanlış anlamayın tabi ki temizlik yapmadımm
Sabah oğluş bütün yatağına işemişti neyse ki altına kalın battaniye açıyorum döşeğine gelmemişti üstü başı tulumu battaniye sabahtan başladım yıkamaya hepsini şükürki hava güzeldi...
Sonra parka gittik 1 saat oynadı oradan pazara gittik alışveriş falan herşey çok pahalı ya salatalık 8 lira patlıcan 9 lira biber 11 lira istavrit 20 lira fiyatlar böyle...
Eve geldim balık yaptım sonra 1 saat mutfak temizliği sonra baktım balık kokuyorum hadi duşaaa dedim çıktım çayımı yaptım çay içiyorum çok yoruldum bugün...
Bu arada hiç anlatmam koca gün ne yaptığımı yani yazmaya üşenirim benyorgunluk iyimi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?