Bizim duvarlarda öyleydi sildik arkadaşımla.
Tükenmez de vardı canım. Onlar ince olunca belli olmuyor. Cifle tek tek cifledik. Canımız çıktı. Bütün ev böyleydi. 29 aylık olan yapıyor işte sadece.bizimki tükenmez kalemle yapmış
boyamak gerekiyor
Güzel çizmişler beğendim :)
Tükenmez de vardı canım. Onlar ince olunca belli olmuyor. Cifle tek tek cifledik. Canımız çıktı. Bütün ev böyleydi. 29 aylık olan yapıyor işte sadece.
Bize Fena. Bi de zayıf yaşıtlarına göre her deliğe sığıyor. Ama arkadaşlarından dayak yiyip geliyor:) senin 29 aylık olan çok fena
:) tatlı ya şiddete karşı çocukBize Fena. Bi de zayıf yaşıtlarına göre her deliğe sığıyor. Ama arkadaşlarından dayak yiyip geliyorbi de ben vurayım yok
Oooo güzel başlangıçlar :)Az önce de oyuncak seçtim baya sadeleştirdim.vallahi hafifliyorumm
Yığdın mı ortaya resim alsaydıkŞu an kıyafet dolabındayım kızlar 7 parça verilecek ayıkladım,
7 tane de çöpehala devam ediyorum
Aynen atmayı severim aslında ama son zamanlarda yapmamıştım .Oooo güzel başlangıçlar :)
yığdım yığdımYığdın mı ortaya resim alsaydık
Bu çok güzel bi fikir -me -ma yı çocuk duymazmış zaten, dikkat etmem lazım iletişim şeklimeUyarırken olumsuz konuşunca olmuyor maalesef. Hayır yapma demek yerine gel şunu yapalım gibi gibi. Mesela benimki fırının içine girmiş sabah. Oraya girilmez dedim hayır giricem dedi. Bence bunları pişirelim orda dedim ekmek bisküvi koydum tepsiye fırına yerleştirdik pişirdik:)
İnstagramda hayırsız iletişim sayfaları var. Hayır demek yerine alternatif cevaplar için.
Görmezden gelmek lazım bazı şeyleri, prizle oynuyor fırını açıyor böyle şeylerde görmezden gelemiyorum işte. Ama bazen de gereksiz inatlaşıyorum bu aralar bende de hata varEylülde öyle babası normal bir şey bile söylese alınır ağlar.
ben ciddi uyarsam yok çocuk dalgaya alıyor :) benimde o sert hava uçup gidiyor.
yani oğlun kendine zarar verecek birşey yapmıyorsa bırak denesin herşeyi
bizim duvarlar sanat eserleriyle dolu :)
az mı ıslanmaktan kabarmadı o tv sehbası
sorumlulukları 3 yaş ve sonrasına saklıyorum.
şuan sadece inatlaşmaya sebep veriyor.
Mesela bir örnek daha vereyim geçen hafta eylül sürekli çay bardaklarımızı deviriyordu.
Hiç bir şey demedim sonra bıraktı yapmayı
yani olayların üzerine düşersen o önemli hale gelir.
seninle etkileşimi o olaya bağlar.
sadece bunu yaptığının çok yanlış olduğunu anlatıyorum ve ilgisini farklı yöne çekiyorum.
Ahahaha süpersin
:) değiştirmek değil de yeniden üstünü giydirmek çok zor bizde deOyuncaklarını attığı zaman göz hizasına geçip oyuncaklarımızı atmıyoruz. Oynamak istemiyorsan kutuya kaldıralım diyerek engel olmaya çalış. İlk gün hemen tamam anne atmıyorum dolduralım demeyecek ama sen kararlı davrandıkça zamanla öğrenecek. Bizde de bez sorun. İnanılmaz kıymetli kakamız var. Değiştirene kadar evde maraton yapıyoruz.
Pirizleriniz güvenlikli değil mi canım. Bizim prizler güvenlikli iki deliğine aynı anda bişey sokmazsa çarpmıyor.Görmezden gelmek lazım bazı şeyleri, prizle oynuyor fırını açıyor böyle şeylerde görmezden gelemiyorum işte. Ama bazen de gereksiz inatlaşıyorum bu aralar bende de hata var
Ahahaha süpersinyok canım daha değil öğle yemeğim için ızgaramı koyacak yer bulamadım tezgahta resmen
Giydirmiyorum ki bezle dolaşıyor benimki:) değiştirmek değil de yeniden üstünü giydirmek çok zor bizde de
Dağıtma işini mi evet dağıtmak benden sorulurAnkasın sen yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?