Selam kızlar. Tövbe yarabbim deprem olmuş da enkazların arasında kaybolmuş gibiyim çok zor buldum sizi insan bi etiketler bu anka naptı mutfağı topladı mı der ben de gerçek hayatta benle ilgilenen olmayınca sizden bekliyorum ilgiyi

Bir ben sevdim galiba bu halini
Dün baktım da ileri gelen üyeler arasındasın la
Ankam benim gururlandım

Bir ben sevdim galiba bu halini
Dün baktım da ileri gelen üyeler arasındasın la
Ankam benim gururlandım
Ahahah nerde ya görmedim ben.
PC den mi sevdin. Telefondan çok zor ya belki PC den güzeldir.

Bugün çiçek sulama günüm
Etrafı toplar süpürürüm-silerim
wc-banyo detaylı temizlerim.
1 mak çamaşır yıkanır.
+ yemek yapılacak

Pazar günü
kombin hazırlar bir yandan da dolabı temizlerim.
öğlen markete ve çocuk parkına gideriz.

Ben depresyondan sanırım 2 yıllık minimal yaşamimi bozmaya başladım. Geçen gün ihtiyacım yokken gittim ruj rimel bugün yine ihtiyacım yokken elbise aldım. Buna bir son vermem lazım. Ama dediğim gibi depresifim ve kendimi begenmemeye başladım. Kıyafet alınca sanki guzelleşicem

Kendini beğenmiyorsan 2 sebep vardır
Ya giydiklerin seni mutlu etmiyor yada saldın kendini :)
depresif dönemsel bir durumdur inş kısa sürede atlatırsın.

Bir çok şeye dahil ediyorum, çamaşır makinesini ona doldurtup boşaltıyorum. Toz almasın için eline bez veriyorum iş yaparken, elektrikli süpürgeyi bile eline veriyorum aslında neredeyse her işe yaşına uygun sınırlar dahilinde dahil ediyorum. Oyuncaklarını saklıyorum bi kaç günde bir değiştiriyorum. Kitaplara ilgisi yırtmak sadece :) boyama yapamıyoruz kağıt hariç her yeri karalıyor. Babaannesi ve dedesi her gün dışarı çıkarıp kumda oynatıyor. Mesela akşam oturup oynuyoruz hadi ben kalkıyorum kendi kendine oynama saatine geçemiyoruz. Bu sefer oyuncaklarını bize fırlatmaya başlıyor. Eşim varken oğlum hep onda zaten 7/24 ben ilgileniyor olsam bu ruh halimi anlıyorum dicem de yok öyle bir durum. Sürekli temizlik modunda da değilim sen sanırım 2 yaş sendromunun hamileliğimle çakışmasından bu durum ama rutin işini oturtmayı bende istiyorum :) teşekkürler tavsiyelerin için

Annelerde hep yetememe psikolojisi oluşuyor.
kendine bu kadar yüklenme
hamilelik zor süreç zaten

Dün kızımın uykusu vardı o yüzden hep mız mız memnuniyetsiz hali vardı
banyo yaptırdım hem suyla oynadı hem 1 görev yerine getirdim :)
giydirdim 10 dk uyudu :)

Krizi fırsata çevirmişsin ne güzel :) benimki çok inatlaşıyor, yapma dediğim şeyi gözümün içine bakarak yapıyor, yap dediğimi de yapmıyor. Önce sakince defalarca uyarıyorum kaale almayınca işte o anlarda ben de bi öfke patlaması, geçen öyle bi kızmışımki oyuncağı yere bi çarptım kırıldı

Uyarırken olumsuz konuşunca olmuyor maalesef. Hayır yapma demek yerine gel şunu yapalım gibi gibi. Mesela benimki fırının içine girmiş sabah. Oraya girilmez dedim hayır giricem dedi. Bence bunları pişirelim orda dedim ekmek bisküvi koydum tepsiye fırına yerleştirdik pişirdik:)

İnstagramda hayırsız iletişim sayfaları var. Hayır demek yerine alternatif cevaplar için.

Eylülde öyle babası normal bir şey bile söylese alınır ağlar.
ben ciddi uyarsam yok çocuk dalgaya alıyor :) benimde o sert hava uçup gidiyor.
yani oğlun kendine zarar verecek birşey yapmıyorsa bırak denesin herşeyi
bizim duvarlar sanat eserleriyle dolu :)
az mı ıslanmaktan kabarmadı o tv sehbası
sorumlulukları 3 yaş ve sonrasına saklıyorum.
şuan sadece inatlaşmaya sebep veriyor.

Mesela bir örnek daha vereyim geçen hafta eylül sürekli çay bardaklarımızı deviriyordu.
Hiç bir şey demedim sonra bıraktı yapmayı
yani olayların üzerine düşersen o önemli hale gelir.
seninle etkileşimi o olaya bağlar.
sadece bunu yaptığının çok yanlış olduğunu anlatıyorum ve ilgisini farklı yöne çekiyorum.

Oyuncaklarını attığı zaman göz hizasına geçip oyuncaklarımızı atmıyoruz. Oynamak istemiyorsan kutuya kaldıralım diyerek engel olmaya çalış. İlk gün hemen tamam anne atmıyorum dolduralım demeyecek ama sen kararlı davrandıkça zamanla öğrenecek. Bizde de bez sorun. İnanılmaz kıymetli kakamız var. Değiştirene kadar evde maraton yapıyoruz.

Bizim duvarlarda öyleydi sildik arkadaşımla.

Eklentiler

• 1BD2BB05-4B78-4F69-B6EC-9F4869375210.webp
    24 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…