- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Bizim bilgisayar bozuk ya daha yapılmadıTelefondan buraya girmek sıkıntı .
Bilgisayardan alışmışım ben kolay oluyor :)
Ay 4 olmuş ankanın zincir sıfır
Hoşgeldin
İyiyiz hepimiz çok şükür sen de iyisin değil mi
Aslında uzun programlar daha ekonomik. Benim çamaşır makinesi mesela en ekonomik programı 4saat 50 dakika. Mesela 100 metreyi hızlı hızlı koşunca mı daha az yorulursun. Yavaş yavaş aheste aheste gidince mi. Mantık o aslında. Bi de zaten şu an makineyi değiştirme inkanım da yok :)İyiyiz biz de.. bulaşıkları da kendini de yıpratma bu kadar.. pisliğini atsan, durulamasan bile temizleniyor korkma, tecrübeyle sabit.. ama 3 saat çok uzun ben hiç ekonomik değil, asıl sıkıntı o..
Sen nasılsınAslında uzun programlar daha ekonomik. Benim çamaşır makinesi mesela en ekonomik programı 4saat 50 dakika. Mesela 100 metreyi hızlı hızlı koşunca mı daha az yorulursun. Yavaş yavaş aheste aheste gidince mi. Mantık o aslında. Bi de zaten şu an makineyi değiştirme inkanım da yok :)
Aslında uzun programlar daha ekonomik. Benim çamaşır makinesi mesela en ekonomik programı 4saat 50 dakika. Mesela 100 metreyi hızlı hızlı koşunca mı daha az yorulursun. Yavaş yavaş aheste aheste gidince mi. Mantık o aslında. Bi de zaten şu an makineyi değiştirme inkanım da yok :)
Ekonomik mod yazıyorsa ekonomiktir. Ama mesela hızlı programlar var ya onlar en çok enerji harcayan.Aaa Ekonomik mod ekonomik değil mi yani benim devreler yandı
İyiyim abla bulaşıkla savaş açtım bakalım altından kalkabilecek miyimSen nasılsın
Ekonomik mod yazıyorsa ekonomiktir. Ama mesela hızlı programlar var ya onlar en çok enerji harcayan.
diğeri de süreden kazanıyor aslında aynı hesaba gelmez mi acaba? ekonomik mod az enerji harcıyor aam süresi iki katı neredeyseEkonomik mod yazıyorsa ekonomiktir. Ama mesela hızlı programlar var ya onlar en çok enerji harcayan.
diğeri de süreden kazanıyor aslında aynı hesaba gelmez mi acaba? ekonomik mod az enerji harcıyor aam süresi iki katı neredeyse
hangi ped markasını kullanıyorsunuz kızlar? ben molped almıştım geçenlerde onunla ilgili mi bilmiyorum pişik oldu hassaslaştı cildim
ben inceledim geçen gün biraz. ekonomik modda sakin sakin aynı su miktarıyla yıkıyor elektrik de paraleldir diye düşünüyorum. vaktim oldukça ekonomik kullanıyorum.diğeri de süreden kazanıyor aslında aynı hesaba gelmez mi acaba? ekonomik mod az enerji harcıyor aam süresi iki katı neredeyse
Yok canım kullandığı elektrik su daha az ekonomik modun.diğeri de süreden kazanıyor aslında aynı hesaba gelmez mi acaba? ekonomik mod az enerji harcıyor aam süresi iki katı neredeyse
Yaşa sorma hem bende önce bildiğin köpürte köpürte yıkıyorum sonra makinaya atıyorum sanki tabak çanağımı sokaktan geçen adamlar kullanıyorda sıkı sıkı yıkıyorumx
makineye attıklarımı da yıkıyorum önce zatenyıkamayınca içim rahat etmiyor takıntı bende
Aynennnn benim en son durulama 30 dkuhy ne disem bilemedim. aynı takıntıdan muzdaribim.bizdeki bulaşık sirkilasyonu şöyle: önce bulaşıklar elde ılık suda okşanarak yıkanıyor, nazikçe bulaşık makinesine koyuluyor, öyle tıkış tepiş, metro gibi üst üste falan olmuyorlar. 1 saatlik programda hafif bir deterjanla masaj yapar gibi yıkanıp, sonra 20 dakikalık programda deterjansız bir arınma programıyla sonlandırıyoruz. bulaşıklarım çok mutlular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?