Hoşgeldin
İyiyiz hepimiz çok şükür sen de iyisin değil mi

İyiyiz biz de.. bulaşıkları da kendini de yıpratma bu kadar.. pisliğini atsan, durulamasan bile temizleniyor korkma, tecrübeyle sabit.. ama 3 saat çok uzun ben hiç ekonomik değil, asıl sıkıntı o..

İyiyiz biz de.. bulaşıkları da kendini de yıpratma bu kadar.. pisliğini atsan, durulamasan bile temizleniyor korkma, tecrübeyle sabit.. ama 3 saat çok uzun ben hiç ekonomik değil, asıl sıkıntı o..
Aslında uzun programlar daha ekonomik. Benim çamaşır makinesi mesela en ekonomik programı 4saat 50 dakika. Mesela 100 metreyi hızlı hızlı koşunca mı daha az yorulursun. Yavaş yavaş aheste aheste gidince mi. Mantık o aslında. Bi de zaten şu an makineyi değiştirme inkanım da yok :)

Sen nasılsın

Aaa Ekonomik mod ekonomik değil mi yani benim devreler yandı

Bugün yapılacaklar
  • Markete gidilecek
  • Kuruyan çamaşırlar katlanacak
  • 1 mak yıkanacak
  • Yemek yapılacak
  • Ayırdığım eşyalar poşetlenip sahiplerine ulaştırılacak.
  • banyo ve kıyafet hazırlama.
Bugün de yoğunum

hangi ped markasını kullanıyorsunuz kızlar? ben molped almıştım geçenlerde onunla ilgili mi bilmiyorum pişik oldu hassaslaştı cildim

diğeri de süreden kazanıyor aslında aynı hesaba gelmez mi acaba? ekonomik mod az enerji harcıyor aam süresi iki katı neredeyse

Çamaşır mak 1 saat günlük giyim kısmı var 40 derecede tozlu ve lekesiz kıyafetleri atıyorum.
misal nevresimleri attım güzel yıkamadı.
Kirlilik durumuna bağlı bu programlar.

hangi ped markasını kullanıyorsunuz kızlar? ben molped almıştım geçenlerde onunla ilgili mi bilmiyorum pişik oldu hassaslaştı cildim

kotex alıyorum ben hatta bu markayı kullanınca diğerleri naylonlu geldi kullanamadım başkasına verdim.
memnunum.

diğeri de süreden kazanıyor aslında aynı hesaba gelmez mi acaba? ekonomik mod az enerji harcıyor aam süresi iki katı neredeyse
ben inceledim geçen gün biraz. ekonomik modda sakin sakin aynı su miktarıyla yıkıyor elektrik de paraleldir diye düşünüyorum. vaktim oldukça ekonomik kullanıyorum.

x

makineye attıklarımı da yıkıyorum önce zaten yıkamayınca içim rahat etmiyor takıntı bende
Yaşa sorma hem bende önce bildiğin köpürte köpürte yıkıyorum sonra makinaya atıyorum sanki tabak çanağımı sokaktan geçen adamlar kullanıyorda sıkı sıkı yıkıyorum

Aynennnn benim en son durulama 30 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…