Ev işi bitmez yorma kendini :)
Saatlerce temizlik yaparsın dersin ki oh bu beni bir süre idare eder.
yok ertesi gün dağılmalar başlar evde.

o yüzden yıpranmadan az ve yerinde temizlik en güzeli.
Aynen bitti dediğin anda başa dönüyoruz
Benim de gözüme batan yerler var gardolapta ama eşim dolaba raf yapacak inşallah onu bekliyorum.

günaydınlar herkese kızlar
dün kurutma makinam geldi servisten gelip kurdular
bende her iki banyoyu çamaşır suladım temizledim paspasları yıkamıştım onları serdim
ebeveyn banyoyu kullanmıyoruz uzun zamandır orası baya temiz kalıyor kimse kullanmadığı için
deterjanlarımı banyo dolabımın altına yerleştirdim yalnız üst üste koyunca makinaları her seferinde deterjan almak için banyo dolabının altına eğilmem gerekiyor kurutma makinası olanlar deterjanlarınızı nereye koyuyorsunuz acaba
eşim diyor raf yaptıralım dedim yok banyoyu daraltma sakın gerek yok
mutfaktan 4 parça ve 1 pike ve 1 tek kişilik battaniye ayırdım
ayırdıkça mutlu oluyorum yeminle
haftasonu temizlikçiye camlar kaldı bi de süpürge silme işleri yapar tamam bitti gitti

Güle güle iyi günlerde kullan kuzum.
Bende ; çamaşır makinamın üstü bomboş örtü de sevmiyorum ne yapsam onu düşünüyorum.
Sana tavsiyem; ya raf ya da küçük dolap yaptırcan ya da eğilip kalkcan her seferinde.
Başka bi çözüm bulamadım ben.

Ev işi bitmez yorma kendini :)
Saatlerce temizlik yaparsın dersin ki oh bu beni bir süre idare eder.
yok ertesi gün dağılmalar başlar evde.

o yüzden yıpranmadan az ve yerinde temizlik en güzeli.
Hele bende birde iki çocuk var ardımdan hemen dağılıyor.

Benim asıl amacım evimi elimden geldiği kadar sadeleştirip eşyaları azaltıp ortaya çıkacak dağınıklığı önlemek ve temizliği kolaylaştırmak.
İnşallah başaracağım sağlam adımlarla ilerliyorum.

Hayırlı olsun canım yaa. Kurutma makinem olsun inşallah da deterjan koyacak derdim olsun çok amin

Mesela sıvı deterjan kullanıyorsan
Bir video da makinenin içine koyuyordu kadın kutusuyla
mak çalıştığı zaman kenara koyuyor mak boşaltınca geri kutusuyla mak içine
çamaşır yıkanan yeri bir nevi depo görevi de görüyor.
Anlatabildim inş :)
yerim olmasaydı bende öyle yapardım.

Sadeliğin çok faydasını oluyor temizlikte.

vov değişik bi öneri imiş beğendim ama sıvı kullanmıyorum ki
ariel almıştım 2 sene evvel 14 kg ee haliyle iki kişi olunca daha bitmedi baya da var
klozetin üstüne çıkıntı var aslında oraya koyayım en iyisi ben

saol canım darısı olmayan herkese inşallah
klozetimin üstünde çıkıntı var oraya koyayım diyorum orası olur misafir gelince de banyo dolabının altına kaldırırım
raf yaptırırsam banyo çok daralır bende cinnet geçiririm :)
en iyisi sanırım bu.daha çalıştırmadım bile
bu arada öğleden sonra tartımı yazacam bakalım ama dün ve ondan önceki gün baya yedim dayanamadım
tatlı krizleri beni benden alıyor

Aynen tozsa pek mantıklı olmaz dökülür falan :)
yada son bir fikir geldi
kapaklı kutudaysa kirli sepetine koyabilirsin :)

lindalinda balkonun kapalı mı senin. Benim balkonun
Vayyy ne güzelmiş. Ben de toz deterjanı deterjan kutusuna boşaltıyorum kalan poşeti kirli sepetinin dibine koyuyorum :)

lindalinda balkonun kapalı mı senin. Benim balkonun

Vayyy ne güzelmiş. Ben de toz deterjanı deterjan kutusuna boşaltıyorum kalan poşeti kirli sepetinin dibine koyuyorum :)
vayy bu da iyiymiş ki kirli sepetim epey büyük mantıklı şeyler çıkıyor hatunlar hepinizden yeminle
yok canım 2 balkonda açık
hiç bi şey yok balkonlarda tertemiz ablası

Biraz daha yazı bekle diyeceğim de doğum yaklaşıyor dimi göremiyoruz artık takvim de gitmiş.
Evet takvim niye gitti ya :) doğuma yakın genel temizlikçi alacağım zaten şöyle üstten üstten yapsam yeter, daha 3,5 ay var zaman bol gibi görünse de hızlı geçiyor

Ben ariel ve omo sıvı denedim ama sevmedim sanki alışkanlık sanırım. Duruyor öyle arada temizlik falan yapıyorum.

Önceden renklilerde kullandım memnundum
Beyazlarda leke çıkarıcıyla kullanınca daha etkiliymiş.
Toz da durulanmıyormuş hissi veriyor o kokusu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…