Evet takvim niye gitti ya :) doğuma yakın genel temizlikçi alacağım zaten şöyle üstten üstten yapsam yeter, daha 3,5 ay var zaman bol gibi görünse de hızlı geçiyor
Selam kızlar
sıvı da denedim ama o kadar çabuk bitti ki bak toz deterjan aldım 14 kg 2 sene oldu hala bitecek daha bereketli hibi geliyor sanki bana tozlarAnka tozlar bitsin sıvıya geçeceğim ben.
sıvı da denedim ama o kadar çabuk bitti ki bak toz deterjan aldım 14 kg 2 sene oldu hala bitecek daha bereketli hibi geliyor sanki bana tozlar
ama şu da bi gerçek sıvıları daha çok seviyorum ve kokuları daha fazla kalıyor toza göre
evet sıvılarda da yumuşatıcaya gerek kalmıyor aslındaYumuşatıcı kullanmıyorum ben o yüzden sıvı istiyorum.
3 al 2 öde gibi kampanyaya denk gelirsem uzun süre gider :)
Selamlar Hanımlar,
Bugün haftalık rutinimde mutfağı gözden geçirme ve renklileri yıkama günüm.
Sabah kahvaltıdan sonra bütün mutfak dolaplarını tek tek gözden geçirdim. Çaylar azalmış, onları doldurup paketleri attım. Bulaşık makinesi deterjanı az kalmış, onu da sabunluğa doldurup ambalajını attım. Bakliyat ve baharat kavanozlarında eksilenleri tamamladım, alınacakları listeledim.
Çiftlik kargosu gelince buzdolabının içindeki herşeyi dışarı çıkartıp, içini sildim. Gelenleri kaplarına yerleştirdim.
Çamaşır makinesinde de renkliler günü olduğu için sabahtan renklileri attım. Şu an kurutmadalar.
Çocuk odalarına yarın detaylı bakacağım ama bugün kızımım yere attığı kağıtları toparladım. Kurumuş hamur parçalarını çöpe attım. Bir süredir oynamadığı oyuncakları kilere kaldırdım. Nisan ayı başına kadar sormazsa tamamını göndereceğim:)
Mia- bu konuya yazasım var, kendiminkine yazınca aynı şeyleri kopyalayayım dedim:))
Selam kızlar tatildeyim Fırsat bulunca sizleri okuyorum
Apart bir daire de kalıyoruz
Kullandığımız tabak çanak vs kişi sayısı kadar
Alternatif olmayınca eldeki ile idare ediyoruz
Evde ne kadar çok mutfak eşyası var
Allahtan sadeliğe bulaştık da almıyoruz artık
Sizi okuyup bende eve gidince atacağım eşyaları düşünüyorum
Ben elde bulaşık yıkama deterjanını büyük boy sipariş ettiğim için tezgaha bir sıvı sabunluk koydum. Deterjanı sabunluğa koyup kullanıyorum:)Çok güzel planlamışsın gününü iyi yapmışsın yaz tabi ki de :)
"Bulaşık makinesi deterjanı az kalmış, onu da sabunluğa doldurup ambalajını attım."
Sadece bu kısmı anlamadım, affına sığınarak açıklama istiyorum :)
Ben amway fırın temizleyiciyi kullanıyorum sıcak suyla sulandırıyorum gayet temiz yapıyor...Ocağın yağ olmasını hiç sevmem de domolun yağ çözücü spreyini sıkıp bekletiyorum tertemiz yapıyor.
Gerçi bitmek üzere alternatif bulamazsam yine alırım.
Ben elde bulaşık yıkama deterjanını büyük boy sipariş ettiğim için tezgaha bir sıvı sabunluk koydum. Deterjanı sabunluğa koyup kullanıyorum:)
Ben amway fırın temizleyiciyi kullanıyorum sıcak suyla sulandırıyorum gayet temiz yapıyor...
Bak durum şöyle:)Hımm kullanışlı olur :)
Bulaşık makinesi yazınca ben de bi an hayal edemedim de elde yıkamaymış ben de tezgahta sabunluğa katıyorum güzel oluyor.Ben elde bulaşık yıkama deterjanını büyük boy sipariş ettiğim için tezgaha bir sıvı sabunluk koydum. Deterjanı sabunluğa koyup kullanıyorum:)
Kırmızı fırçalısı var bende 2-3 ayda bir onunla yapıyorum ama normalde kızartmalardan sonraları a101 den aldığımı kullanıyorum i.Ben amway fırın temizleyiciyi kullanıyorum sıcak suyla sulandırıyorum gayet temiz yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?