- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Ben yıkayıp yıkayıp hep aynı kıyafetleri giyiyorum :)) artık yetmediğini hissediyorum. Bir iki parça almam lazım. Ama minimalist yaşam çok güzel bir şey. Uygulamak kolay diyemem...
Onu da almak için sezon sonunu bekledim. İki parça kışlık alıcam, seneye giyerim. Bence biraz tutumlu olmak güzel oluyor. Minimalist yaşam bunu beraberinde getiriyor. Ben sürekli makyaj malzemesi stoklayan kızları hiç anlayamıyorum mesela. Hani bir daha bulamayacak gibi almak... Sürekli kıyafet alıp dolabında bekletenler mesela. Ayakkabı mesela fazlası yer kaplıyor. Bide çürüyor yahu :)) yani minimalist yaşamı tam anlamıyla yapamazsak da azıcık ucundan yapsak bile güzeldir..:) Kıyafetleriniz yeterli gelmiyorsa almalısınız tabi ki de
Minimalist yaşam cimrilik değildir :)
Bu fotoğraflara bakınca daha gidilecek çok yolum olduğunu hatırladım :)
Niye öyle diyorsunuz yahu, ikinizde gayet iyi durumdasınız.+1000 katılıyorum :)
Bence sezon sonunda bir dahaki sene giyilmek üzere alınan kıyafetler de minimal yaşama uymuyor. Kilo alınıp, verilebilir. Zevkler değişebilir vs.Onu da almak için sezon sonunu bekledim. İki parça kışlık alıcam, seneye giyerim. Bence biraz tutumlu olmak güzel oluyor. Minimalist yaşam bunu beraberinde getiriyor. Ben sürekli makyaj malzemesi stoklayan kızları hiç anlayamıyorum mesela. Hani bir daha bulamayacak gibi almak... Sürekli kıyafet alıp dolabında bekletenler mesela. Ayakkabı mesela fazlası yer kaplıyor. Bide çürüyor yahu :)) yani minimalist yaşamı tam anlamıyla yapamazsak da azıcık ucundan yapsak bile güzeldir..
Onu da almak için sezon sonunu bekledim. İki parça kışlık alıcam, seneye giyerim. Bence biraz tutumlu olmak güzel oluyor. Minimalist yaşam bunu beraberinde getiriyor. Ben sürekli makyaj malzemesi stoklayan kızları hiç anlayamıyorum mesela. Hani bir daha bulamayacak gibi almak... Sürekli kıyafet alıp dolabında bekletenler mesela. Ayakkabı mesela fazlası yer kaplıyor. Bide çürüyor yahu :)) yani minimalist yaşamı tam anlamıyla yapamazsak da azıcık ucundan yapsak bile güzeldir..
Niye öyle diyorsunuz yahu, ikinizde gayet iyi durumdasınız.
Aynen kırmızı fırçalı iyi temizliyor valla çok az kullanıldığı için uzun süre gider bozulur falan diye kullanmaya çalışıyorum hep...açıldıktan sonra 1 sene falan demişlerdi çok bilgim yokKırmızı fırçalısı var bende 2-3 ayda bir onunla yapıyorum ama normalde kızartmalardan sonraları a101 den aldığımı kullanıyorum i.
Mi_a bence sen de gayet iyi durumdasın ama ben evimi hala çok dolu buluyorum. Poşet poşet atmıştım ama hala fazla, bi de mutfak da özellikle tam sadeleşemediğimi bugün bi kez daha anladım :)Niye öyle diyorsunuz yahu, ikinizde gayet iyi durumdasınız.
Mutfakta benim de tupperlar aşırı aşırı fazla ama atamıyorum maalesef vazgeçemiyorum onlardanMi_a bence sen de gayet iyi durumdasın ama ben evimi hala çok dolu buluyorum. Poşet poşet atmıştım ama hala fazla, bi de mutfak da özellikle tam sadeleşemediğimi bugün bi kez daha anladım :)
Tupperı atma zaten bi sürü para vermişsindirMutfakta benim de tupperlar aşırı aşırı fazla ama atamıyorum maalesef vazgeçemiyorum onlardançok mutlu ediyorlar beni
1 yılda zevkler değişmez bence. En azından benimki değişmiyor. Buna katılamadım ben..Bence sezon sonunda bir dahaki sene giyilmek üzere alınan kıyafetler de minimal yaşama uymuyor. Kilo alınıp, verilebilir. Zevkler değişebilir vs.
İnsanlar birbirini çok farklı açılardan önemsiyor.. Kıyaslamaya gitmekle çok büyük hataya düşüyoruz..Bazen etrafında belli bir yer edinmek için bu alışverişi yapanlar var.
Mesela marka telefon gibi.
Beraberinde daha farklı ihtiyaçlar doğuyor falan.
Diğer topiğim de bahsettim
Her şeye sahip olunması gerektiğine inandırılan toplum içinde yaşıyoruz.
Her hafta durumlara değişik kıyafetle çıkmak için alışveriş yapanı.
Millet ne der diye alınan eşyalar
Mevlütler de bakın kim ne getirmiş yarışı.
O kadar çok örnek var ki.
Neyse ben eve gideyim :)
Birazını temizliğe gelen ablaya verdim bi de düşün. Hastalık gibi bişey. Mesela benim elimde olan bir tanenin farklı rengi çıkmış aklım hep onda almamak için direniyorum.Tupperı atma zaten bi sürü para vermişsindir
Tupperkolik olmuşsun sen durum vahimBirazını temizliğe gelen ablaya verdim bi de düşün. Hastalık gibi bişey. Mesela benim elimde olan bir tanenin farklı rengi çıkmış aklım hep onda almamak için direniyorum.
daha önce sağlıklı beslenmeye başlamaya çalıştık seninle ama olmadı canım, tekrar başlamaya ne dersin, kilolarımız da çok yakın yarış yapalım mı:) ben cumartesi sabah 58- bu sabah 58,8 çıktım@Hicoloji tartıldım canım 59,3 çıktım yani 200 gram gitmiş sadece
devam bakalım bu hafta hedefim 58,5 görmek
biraz daha hızlı verebilsem keşke
Ne kadar dediler ki çok pahalı değil aslında onlar.Tupperkolik olmuşsun sen durum vahimben oğluma bi çocuklar için olan su matarası alayım dedim çok pahalı geldi vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?