Öğle arasında atıştırıyorum az da olsa yoksa yere yapışırım açlıktan
Sabah kahvaltısını ekmeksiz ama çok doyurucu yapıyorum ekmeksiz şekersiz saat 8'de. Akşam 16 16.30 oluyor hala acıkmıyorum. Sanırım kahvaltıdan. Bol su, öğle yemeği yerine az telveli Türk kahvesi içiyorum. Sabah 9.30 gibi yeşil çay içiyorum. Belki o sebeple hiç acıkmıyorum.

benim film kültürüm hiç yoktur, yabancı oyuncuları hele hiç tanımam şu ana kadar düzenli yapabildiğim tek şey kitap okumak, uzun zamandır hiç roman okumadım diyebilirim artık sıkılıyorum romanlardan, kişisel gelişim-sağlık-deneme tarzı okuyorum genelde bir haftadır yeni bir hedef koydum kendime köşe yazılarını okumaya çalışıyorum. çok hoşuma gitti bu alışkanlık. gündem hakkında hiç fikrim yoktu siyasetten de hiç anlamam genel kültürümü baya arttırdığını hissediyorum, ama bunu okuyunca da kitap okumaya zamanım kalmıyor hiç, neyse bu da okuma sonuçta diyorum:)
1,5 senedir sinemaya gitmedim, tiyatro çok severdim 2 senedir ona da gidemedim, kızımı bırakacak biri olmadığı için onlar askıda şimdilik. ehliyetim var ama uzun yıllar önce almıştım araba kullanamıyorum, nisan ayı gibi denemelere başlamak istiyorum, arabamız otomatik vites ama ben yoldan çok korkuyorum ve hiç araba sürme isteğim yok. park etme falan hiçbişey bilmşiyorum sadece düz yolsa gitmişliğim var bu konuda beni biraz gaza getirebilir misiniz:)
kendime dua hedefleri de koyuyoprum ama ikinci gün bırakıyorum ya hiçbişey yapamıyorum. iki aydır günde 5 sayfa ilmihal okuma hedefim var düzenli olmasa da okumaya çalışıyorum çoğu günde, yarısından çoğunu okuduğum için başarılı sayıyorum kendimi :) ramazanda meal okumayı düşünüyorum günde 20 sayfa.

nasıl oluyor bu :)
ben 6:30 ta kahvaltı akşam 8 de yemek...
iki ögünle açlık durabilir miyim..
12 - 12 yapanlar var ama zorlayabilir sizi. 16-8 dokunmuyor bana. 11.30 gibi çörekotlu yoğurt, bir kaç tane badem ceviz vs koyarsanız belki açlık yormayabilir. Buçuk öğün deniliyor ona da. Ama bünyesel tamamen. Rahatsızlığınız var mı yok mu o da önemli.

merhaba arkadaşlar
dün 20 lira para harcadim.
kızıma patik örmüş işyerindeki arkadaş. 10 lira ödedim..6 lirada dolmuşa gitti...
4 lirada saçma sapan yiyecek.. ( almaz olaydim.)
kayınvalidem yemege çagirdi yemek de agirdi göz tansiyonum çikti.. vucudum agir yemekleri istemiyor anlaşılan...
sonra aşagiya indim benim koçiş mutfaga hiç bakmamiş... bulaşık makinemi boşalttim.. ve kirlileri yerleştirdim tezgahi sildim çiktim.. duşumu aldim. aldığımda kocam kızımı çoktan uyutmuş netin başında film izliyor. bende telefonu şarza taktim hemen yattım...
bu sabah maalesef kalkamadim acaip uykum vardi.
kahvaltı yapmadim. üç tane poğaça yedim. şekersiz çay.
acaip dokundu wc de bi kustum çok kötü oldum..sanki kendimi zorluyorum yemek yrken zorla yediriyorum alışkanlık mı psikolojik mi bilmiyorum.
off çok kötü oldu resmen ya.
bugün hava bozuk yürümedim hiç halim yok zaten enerjim çok düşük.

tansiyon ve insulin var. ilaçlarimi kullanmadan kırmak istiyorum.

Slmmmlarr bugün hava yağışlı ohhh park gitmedik oyuzden...
Temizliğe giriştim bende önce dusakabin klozet lavabo köpürte köpürte yıkadim heryeri...
Evi komple süpürdum sildim camların önlerini aldım camlarında silinmesi gerekiyor ama yağmur yağıyor ara ara şimdilik dursun o dedim..
Yatak odamın perdelerini komple cikardim yıkanıyor şuan nefret ediyorum bu tüller çok çabuk toz alıyor hep soluyoruz valla...
Karar verdim fonlarını takmicam yıkansin kurusun
kaldırıcam sonra bütün tozu perdeler alıyor resmen yazın cam kapı daha çok açık olur en azından yıkanan perde sayisida azalır...
Yemeğim var sadece biraz köfte kızartırım yanına...Sonra beni oğlusun dağ gibi oyuncakları bekler sakladıklarımi çıkarmıştık yine eleme yapayım ev rahatlasin

Slm kızlar, bugün yapılanlar:
Ev süpürüldü, silme işi yarına kaldı.
2 makine çamaşır yıkandı, toplandı, yerleştirildi.
Yemek yapıldı, yendi, ortalık toplandı. Mutfak dolabına giriş yapamadım.
Yoğurdumun biri yine tutmamış, ben de peynir yaptım.
Bu arada oğlumu her boş günümde parka çıkarmak tüm sorunlarımızı çözdü :) enerjisini atamamaktan bana sarıyormuş. Bir de bugün yürüyüşe başladım. 20 dkcık ama inanılmaz şişkin hissediyorum akşamları, 2 öğün yedim bugün tabi arada yediklerimi saymazsak :)

Maşallah canım hamile halinle neler yapıyorsun
Bizim kız da parka çıktıkça rahatladı gerçekten.
Tutmayan yoğurdu ısıtılmış fırına koyarsan tutabilir canım sıcaklığı yakalayamıyor sanırım

Kendimi salsam çok fena salacağım da tutuyorum bakalım :) bi daha öyle olursa fırını deneyeceğim, son 2 dir aynı sıkıntıyı yaşıyorum anlamadım ben de
Parka hep eşim çıkarır oğlumu ben üşeniyordum ama artık kendi kendine oynamaya da başlamış bana da iyi geliyor hava almış oluyorum :))

Günaydın kızlar
Dün renklileri yıkadım kuruttum kaldırdım
Yemek yok bugüne
Çorba ve yumurtalı ıspanak yapacağım
Bu akşamda havluları bornozları yıkarsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…