Ben 8-16 besleniyorum. 2 öğün. İbn-i Sina'nın bir sözü varmış. 2 öğün sağlık 3 öğün hastalıktır diye. Hayat felsefem oldu benimde.Bugün 57,8 kg çıktım.
Öğlen yemeğe gitmiyorum baya faydası oldu.
Ben 8-16 besleniyorum. 2 öğün. İbn-i Sina'nın bir sözü varmış. 2 öğün sağlık 3 öğün hastalıktır diye. Hayat felsefem oldu benimde.
Sabah kahvaltısını ekmeksiz ama çok doyurucu yapıyorum ekmeksiz şekersiz saat 8'de. Akşam 16 16.30 oluyor hala acıkmıyorum. Sanırım kahvaltıdan. Bol su, öğle yemeği yerine az telveli Türk kahvesi içiyorum. Sabah 9.30 gibi yeşil çay içiyorum. Belki o sebeple hiç acıkmıyorum.Öğle arasında atıştırıyorum az da olsa yoksa yere yapışırım açlıktan
benim film kültürüm hiç yoktur, yabancı oyuncuları hele hiç tanımamvalla bol bol film kültürümü geliştiriyorum
kitap okumaya çalışıyorum
sinemaya çok beğendiğim filmler geldiğinde kesin gidiyorum
dua kartlarım var arada onları okuyorum iyi geliyor kesinlikle
ama başka aktiviteleri neler yapıyorsunuz bende öğrenmek isterim :)
nasıl oluyor bu :)Ben 8-16 besleniyorum. 2 öğün. İbn-i Sina'nın bir sözü varmış. 2 öğün sağlık 3 öğün hastalıktır diye. Hayat felsefem oldu benimde.
12 - 12 yapanlar var ama zorlayabilir sizi. 16-8 dokunmuyor bana. 11.30 gibi çörekotlu yoğurt, bir kaç tane badem ceviz vs koyarsanız belki açlık yormayabilir. Buçuk öğün deniliyor ona da. Ama bünyesel tamamen. Rahatsızlığınız var mı yok mu o da önemli.nasıl oluyor bu :)
ben 6:30 ta kahvaltı akşam 8 de yemek...
iki ögünle açlık durabilir miyim..
tansiyon ve insulin var. ilaçlarimi kullanmadan kırmak istiyorum.12 - 12 yapanlar var ama zorlayabilir sizi. 16-8 dokunmuyor bana. 11.30 gibi çörekotlu yoğurt, bir kaç tane badem ceviz vs koyarsanız belki açlık yormayabilir. Buçuk öğün deniliyor ona da. Ama bünyesel tamamen. Rahatsızlığınız var mı yok mu o da önemli.
evet gerçekten çok pişmanim@orkidekaramel insülin de varsa bana 3 poğaça biraz fazla geldi açıkçası.
Olmadi şimdi sen boydan kurtardin ben yine yalnız kaldımAllaha şükür ben boydan yana şanslıyım.
1.73 boyum 80 kiloyum deyince inanmıyorlar zaten göstermiyon diye :)
Karatay diyetini inceleyin. Başlarda ara öğün yaparsınız. 2.5 öğün yani sonra 2'ye düşersiniz. Faydası olacaktır.tansiyon ve insulin var. ilaçlarimi kullanmadan kırmak istiyorum.
Maşallah canım hamile halinle neler yapıyorsunSlm kızlar, bugün yapılanlar:
Ev süpürüldü, silme işi yarına kaldı.
2 makine çamaşır yıkandı, toplandı, yerleştirildi.
Yemek yapıldı, yendi, ortalık toplandı. Mutfak dolabına giriş yapamadım.
Yoğurdumun biri yine tutmamış, ben de peynir yaptım.
Bu arada oğlumu her boş günümde parka çıkarmak tüm sorunlarımızı çözdü :) enerjisini atamamaktan bana sarıyormuş. Bir de bugün yürüyüşe başladım. 20 dkcık ama inanılmaz şişkin hissediyorum akşamları, 2 öğün yedim bugün tabi arada yediklerimi saymazsak :)
Kendimi salsam çok fena salacağım da tutuyorum bakalım :) bi daha öyle olursa fırını deneyeceğim, son 2 dir aynı sıkıntıyı yaşıyorum anlamadım ben deMaşallah canım hamile halinle neler yapıyorsun
Bizim kız da parka çıktıkça rahatladı gerçekten.
Tutmayan yoğurdu ısıtılmış fırına koyarsan tutabilir canım sıcaklığı yakalayamıyor sanırım
Geçmiş olsunGünaydın
Benim oğlan çok hasta ya. Hiç hastalanmadık bu sene dedim hemen hasta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?