günaydin..:) dün annemgildeydim eve geldim hiç bişey yapmadim.. çok yorulmuşum..
hemen uyudum..
bugün yapılacak planimi yazayim en iyisi
kabak çorbasi yapıcam.
yarin maaş günü o yüzden buzdolabimi temizlemem gerek akşama.. yiyecek iyice bitince yapıyoruz alışverişi..
evi süpürcem
bi odası oyuncak dolu.. topluycam.
inşallah bakalım.
hiç işim bitmez ki :/

Bitmez canım bitmez
Akşam toplayıp yattım sabah yine dağınık gece gece nasıl dağılıyor anlamıyorum ki

Bitmez canım bitmez
Akşam toplayıp yattım sabah yine dağınık gece gece nasıl dağılıyor anlamıyorum ki
evet iki gün dagittirmadim çocuğa.. sonra anne oyuncak istiyorum dagit diyo bi dagitti boşatiyo oyuncaklari.. kanepenin altina gidiyor. kaç kere bastım da kırdım
bi kaç gün ölee daginik durdu. içimde sıkıntı başladi topladim her defasinda ayni üşeniyorum toplamayi

Bana mı diyon bazen ben de toplamıyorum üstlerinden atlaya atlaya gidiyoruz spor oluyor. Bi de büyüdükçe oyuncaklar küçülüyor daha zor oluyor

Bitmez canım bitmez
çocuğa oyuncaklari toplatmayı öğretmek lazim.. nasıl denir ki aaa toplamasan oyuncaklari çöpe mi atayim mi deyim.. öle denmek yaramiyo

çocuğa oyuncaklari toplatmayı öğretmek lazim.. nasıl denir ki aaa toplamasan oyuncaklari çöpe mi atayim mi deyim.. öle denmek yaramiyo
Ben öğretemedim. Etiketler yaptım, çöpe attım, camdan fırlattım yok pes ettim. Bi de büyük başak burcu sözde ama resmen dağınık seviyor.

Bana mı diyon bazen ben de toplamıyorum üstlerinden atlaya atlaya gidiyoruz spor oluyor. Bi de büyüdükçe oyuncaklar küçülüyor daha zor oluyor
ev hali işte her odada oyuncak dolu.. ben alip oyuuncaklarin olduğu odaya atiyorum
su biberonu kayıp ortalarda hiç bulamadim yahu..
babaannesinde az oyuncak koyuyor dagittirmiyo
benim evim resmen savaş alani gibi oluyor

Ben öğretemedim. Etiketler yaptım, çöpe attım, camdan fırlattım yok pes ettim. Bi de büyük başak burcu sözde ama resmen dağınık seviyor.
babasi öğretiyordu topla diye. bi iki oyuncagi sepete at babacim topladimmmmben topluyorum hayır anne toplama ben topluycam diyo da hiç orali degil benim kız balık burcu.

ev hali işte her odada oyuncak dolu.. ben alip bi odaya atiyorum
su biberonu kayıp ortalarda hiç bulamadim yahu..
babaannesinde az oyuncak koyuyor dagittirmiyo
benim evim resmen savaş alani gibi oluyor
Aynen ben de mayın tarlası gibi diyorum bastığınız yerlere fayans diyip geçmeyin sakın diyorum
Ben grupladım oyuncakları. En çok ahşap bultakları seviyor onları dağıtıyor. Bazılarını saklıyorum sonra sıkılınca çıkarıyorum. 2 baza altı oyuncak dolu dışarıdakiler hariç

babasi öğretiyordu topla diye. bi iki oyuncagi sepete at babacim topladimmmmben topluyorum hayır anne toplama ben topluycam diyo ben da hiç orali degil benim kız balık burcu.
Aaa kaç yaşında seninki maşallah. Benim küçük olan da biraz toplar ama dediğin gibi bitiremez hepsini. Ben 10 yaşındakinden bahsediyorum

Kız çocuklarının mizacında var bence öğrenir inşallah o zamanla
Gerçi bizde ben dağınığım eşim toplu
aynı:)
bende öleyim eşim toplu.. çok titiz.. daginik sevmez annesine çekmiş
kızımın babaannesi de çok temiz.. ben yukariya çiktiğimda hep temiz evimle kıyasladim vay. ( altlı üstlüyüz. ) indiğimde evi süpürüyorlar hemen.. çocuğa az oyuncak koyuyor hiç birine oynamiyo.:)
eşim kadar bi olamadik biz

İlaç kullanmak istemiyorum aslında. Abisiyle ablasını antibiyotiksiz büyüttüm ama bu niye böyle oldu anlamıyorum geçen sene de kullandık antibiyotik
Neler yapıyorsun antibiyotik kullanmaya alternatif olarak. Ben de hemen doktora koşan biri değilim aslında ama doğal yöntemlerle geçiremedik çoğu zaman. Geçen sene iyiydi ama bu sene çok soğuk oldu ve sürekli hasta olduk maalesef

Özel bişey yapmıyorum aslında. Bağışıklıkla alakalı sanırım. Diğerleri ilaçsız atlatıyordu. Ama bu hemen çöküyor.
Bazen ıhlamur, bazen nar çiçeği, bazen hatmi çiçeği falan içiriyorum.
Bakalım doktor ne diyecek.

Nar çiçeğini hiç duymamıştım, umarım antibiyotiksiz atlatırsınız

Kızım da ateşleniyor hemen mutlaka yılda 1 serum veya ateş düşürücüler içer.
Birkaç kez de hafif atlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…