- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
ben işe gelirken üstten iki odanın camını açıp geliyorum akşama kadar havalanmış oluyor canımDün 25dk yatak odası topladım ben de, kıyafetler her yerde o kadar dağınıktı ki bitmedi hal sıkıldım bıraktım bugün devam edicem, nevresimleri de değiştiricem. Yatak odası ve mutfak en sıkıntılı olduğum yerler toplayanıydım bir türlü mutfağı biraz aştım artık her akşam yenekten sonra toplu bırakıyorum iyi oluyor, şu yatak odasını toplama işim bitsin her akşam yatmadan 5dk toplama görevi vericem kendime 5dk bile yeter aslında ben tembellikten günlerdir toplamadığım için her yer kıyafet yıpını
Evi her gün havalandırıyor musunuz? Hangi saatlerde açıyorsunuz camları?
korkutma beni mia
başa gelince çekilir hesabı umarım :)
ay inşallah ağzın bal yesin :)Canım tabi ki eski düzenin bozuluyor yenisine uyum sağlanıyor.
Ama sen zaten minimallikle başlayacaksın işin kolay :)
Dün 25dk yatak odası topladım ben de, kıyafetler her yerde o kadar dağınıktı ki bitmedi hal sıkıldım bıraktım bugün devam edicem, nevresimleri de değiştiricem. Yatak odası ve mutfak en sıkıntılı olduğum yerler toplayanıydım bir türlü mutfağı biraz aştım artık her akşam yenekten sonra toplu bırakıyorum iyi oluyor, şu yatak odasını toplama işim bitsin her akşam yatmadan 5dk toplama görevi vericem kendime 5dk bile yeter aslında ben tembellikten günlerdir toplamadığım için her yer kıyafet yıpını
Evi her gün havalandırıyor musunuz? Hangi saatlerde açıyorsunuz camları?
ay inşallah ağzın bal yesin :)
bi de gelse artık güzel olur da gelmiyor
Bunu da nerden çıkardın?Allahım inşallah ya :)
bebek bakmak çok çok zor hele de çalışan anneler için daha da zor bence :)
evde çocuk var diye açık bırakamam ben, bir de camlar üsttan açılmıyor. akşam işten gelince 5 mdk açsam tüm camları yeter mi dersiniz? tüm camları açmama gerek var mı?ben işe gelirken üstten iki odanın camını açıp geliyorum akşama kadar havalanmış oluyor canım
eve eşin ve kızından önce gitmen iyi oluyordur:)İşten gelince açıyorum
üstümü değiştiriyorum
yatağı düzeltiyorum
yerdeki kıyafetleri çamaşırlığa atıyorum.
5-10 dk sürüyor.
çamaşır kuruduysa yatağın üstüne koyuyorum. Mak çamaşır atıyorum.
Camı kapatıyorum.
Sonra mutfağın camını açıyorum. 5-10 dk dinleniyorum
yemek yapmaya başlıyorum.
sofrayı hazırlıyorum.
bul mak boşaltıyorum yada yerleştiriyorum.
yemek pişerken etrafı topluyorum.
tüm odaları geziyorum.
Kızımla eşim gelir 6:30 gibi
yemek ye topla
çay hazırla
kızımla oyna
dinlen derken zaman geçer.
Bazen exra iş yaparım.
dolap temizleme düzenleme işleri gibi.
cumartesi veya pazar temizlik günümdür.
ne bilim çok tembel bi yapım var gezmeyi yatmayı uyumayı severim aslında yani birine göre planlamam kendimiBunu da nerden çıkardın?
Sevgisi her şeye değer.
Korkutma gözünü daha şimdiden.
acelesi yok canım kendini hazır hissettiğinde yaparsın:) ben de aynı senin gibiyim ama oluyor bir şekilde:)ne bilim çok tembel bi yapım var gezmeyi yatmayı uyumayı severim aslında yani birine göre planlamam kendimi
ama ona bakamamaktan da korkularım var
oda oda havanladırsan bir odanın kapısını kitle camını aç bi 15 dk havalansa yeter benceevde çocuk var diye açık bırakamam ben, bir de camlar üsttan açılmıyor. akşam işten gelince 5 mdk açsam tüm camları yeter mi dersiniz? tüm camları açmama gerek var mı?
maşallah erken davranmışsın:) ben de 28 yaşındayımlindalinda
Su akar yolunu bulur kuzum vardır vakti zamanı.
Ben 28 yaşındayım büyük kızım 9 , küçük kızım 4 yaşında.
Ne zaman doğurdum da ne zaman büyüdüler valla şaşırıyorum.
Zor veya kolay bi şekilde büyüyorlar.
Allah sağlık versin yeter ki.
yaş 28 mi abowwwlindalinda
Su akar yolunu bulur kuzum vardır vakti zamanı.
Ben 28 yaşındayım büyük kızım 9 , küçük kızım 4 yaşında.
Ne zaman doğurdum da ne zaman büyüdüler valla şaşırıyorum.
Zor veya kolay bi şekilde büyüyorlar.
Allah sağlık versin yeter ki.
o da mantıklı aslında her gün tüm camlar açılacak diye bir kural yok:)oda oda havanladırsan bir odanın kapısını kitle camını aç bi 15 dk havalansa yeter bence
her gün 2 oda 2 oda havalandırsan diye düşündüm.
Bakamayacaksın da nolacak bi düşün bakalım.ne bilim çok tembel bi yapım var gezmeyi yatmayı uyumayı severim aslında yani birine göre planlamam kendimi
ama ona bakamamaktan da korkularım var
valla bol bol film kültürümü geliştiriyorumkendinzi geliştirmek için ne yapıyorsunuz kızlar? onunla ilgili bir rutininiz de var mı? kitap okuma veya başka bişeyler yapma
kendinzi geliştirmek için ne yapıyorsunuz kızlar? onunla ilgili bir rutininiz de var mı? kitap okuma veya başka bişeyler yapma
kitap okumakkendinzi geliştirmek için ne yapıyorsunuz kızlar? onunla ilgili bir rutininiz de var mı? kitap okuma veya başka bişeyler yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?