Ama o da sen de elalem değilsiniz ki. Ben sizi seviyorum sözlerinizi önemsiyorum. Dünden beri zaten iradesizim, dağınığım diye dolanıyordum. Senin değerlendirmeni gördüm. Baktım mart bitmiş ben 1 arpa boyu yol ilerlememişim. Sen de öyle deyince üzüldüm.
Yaa maşallah ne kadar tatlı
13 teyim canım. Haftaya gireceğim listelereyaa hangi takımdasın
Tamam canımYa anka üzül diye demedim
Maşallah ya ne kadar güzel bir bebekmiş:)Evet başta donup kalıyorum sonra başlıyorum işlere çok şükür sadece masamda yapılacak işler kaldı :)
Aynen kızım eylül :)
Maşallah ya ne kadar güzel bir bebekmiş:)
Ne hikmetse kızları erkeğe, erkekleri kızlara benzetiyorlar hep:))Ya aslında erkeğe benzetiyolardı
Ne hikmetse kızları erkeğe, erkekleri kızlara benzetiyorlar hep:))
Ankacimmm ben sana bazen takiliyorum ayy alınıyormusun valla bidaha yazmam bak söyleBilmiyorum dün biri daha böyle dalga geçti benle çok moralim bozuldu
YA niye yapamadın görseydik seni.Kendi fotoğrafımı yükleyecektim yapamadım döndük serenaya :)
Yok canım bu böyle denk geldi nedense :)Ankacimmm ben sana bazen takiliyorum ayy alınıyormusun valla bidaha yazmam bak söyle
Ben seni sıcacık bulduğum icin bazen laf atiyorum
Hedefi göster topikçe gösterelim kendimiziYok canım bu böyle denk geldi nedense :)
minimalistlik adına önümüzdeki haftayı çocukların odasına ayırmaya karar verdim.iki haftalık sizce uzunmu.gündüzleri evde değilim.nasıl bir yol çizeyim
akşam eve geçince yemek sonrasında eşimle birlikte nisan ayı için bir liste bide haftalık yemek listesi yapmayı düşünüyorum
Merhaba, eğer okumadıysanız öncelikle Marie kondo- derle topla rahatlaminimalistlik adına önümüzdeki haftayı çocukların odasına ayırmaya karar verdim.iki haftalık sizce uzunmu.gündüzleri evde değilim.nasıl bir yol çizeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?