Esyalarin yani eski esyalarin kotu enerji verdigini dusunup aslinda inanman ama :) kendime baski uygulayip minimalist yasamaya karar kilarken ayy bunu vermiyim bunuda giyerim deyip vazgeçmem ,ya da en kotusu iki cocukla tum bu ise baslayamamam cunki baslarsam azsonra kiyafetler hava da ucusucak ve corap savasi cikabilir sonra toplamak bana duser ,yani hem cocuk ve hemde calisan anneler kutsalsiniz ev hanimiyim ve birakin minimal durumlari ev istifcilerin evine donecek korkuyorum.:)
Ben de iş planlamamı yaptım, inşallah uyarım ve herşeyi son haftaya bırakmam :)Nisan ayı için iş planlamamı yaptım.
Bütçe planlamamı yaptım
Bahar temizliğine başlayacağımdan temizlik rutini vs belirlemedim.
tül perde halı duvar girişicem nasip olursa.
Bu ay tek hedefim var
İş yerindeki planlamaya bağlı kalmak :)
Ben de iş planlamamı yaptım, inşallah uyarım ve herşeyi son haftaya bırakmam :)
Nisan ayı için en büyük hedefim Doğum hazırlıklarını bitirmek
Az kilo almak
Bol su içmek
Oğlumla kaliteli vakit geçirmek
Oğlumun odasını ayırmak
Sağlıklı beslenmek
Doğum öncesi bol aktivite yapmak özellikle çekirdek aile olarak
Kıyafetlerimi ayıklamak
Oğlumun kıyafetlerini ayıklamak
Rutin temizliğe devam ederim Mayıs’ta inşallah temizlikçi alacağım
Mayıs başı 2 haftalığına memlekete gidene kadar aklımdaki hedeflere ulaşırım inşallah
Nisan en sevdiğim aylardan biridir hepimize hayırla gelir inşallah
Olur valla kaytarmaya çok müsaitimBirlikte düzenli çalışalım sonra kendimize ödül verelim
Olur valla kaytarmaya çok müsaitim
Yaparız yaparız, havalar düzelsin çalışma azmi gelirHahahaha deme :) yaparız ya
Yaparız yaparız, havalar düzelsin çalışma azmi gelir
Ben Doğum iznine ayrılacağım için gezme olayını sonraki aya bırakabilirimTabi dışarıda gezmek yerine çalışmak akıllıca
Ben Doğum iznine ayrılacağım için gezme olayını sonraki aya bırakabilirim
Moralini bozma ya Doğumdan sonraki Halimi düşün, benden iyi durumdasınSağol ya ne güzel moral veriyosun.
MerhabaEşyalar kötü enerji verir mesela önceden sevdiğin ve şimdi hoşlanmadığın kişinin aldığı eşyaları giymek/kullanmak istemeyiz veya giydiğimizde mutsuz olmak gibi etki yaratır.
Birde bazı eşyalar için 5 yıl önce severek beğenerek almışızdır. Sonradan bize uygun olmadığını yakışmadığını düşünebiliriz. Artık enerjisi bize olumlu geçmez.
Birkaç sayfa önce kıyafetlerle ilgili uzun uzun yazmıştım.
ayıklama yaparken hepsini birden değil de ufak adımlarla başlamakta fayda var.
hatta kullanmadıklarınızı kocaman bir poşete koyup bekletebilirsiniz. 1-2 ay kadar sonra verebilirsiniz.
Valla benim de bi çuval alıp ne var ne yok doldurasım geldi eline sağlıkMerhaba
Bugün nalburdan bir çuval aldim ve marka veya markasız ne varsa doldurdum ayakkabı kıyafet daha da bitmedi ihtiyaç sahibi birilerine yollamak üzere bekletiyorum cunki daha bitmedi giyerim diye n3 cok sey tutmuşum oysa siyah jean siyah tayt yetermiş:) Hep onları gitmişim gitsin tüm kotu enerji öyleyse bugün cam çerçeve açıp yaptim müzik eşliğinde:)
Ah sagol canim suan cok huzur buldum sıra.mutfaktaki tabak çanak tava bardak vs :) onlarda hatta isi abartıp büyük bi hali vardi temizlenmesi dert onu da kaldırdım o da gitmek üzere kapımda eşim yüzüme.garip garip bakmaktaydi sıra bize gelmesin diye :) fena fikir değil bakışı attım, almayı artik cok sevmediğimi farkettim sanirim gerçek minimalist lik bu olsa gerek süslü olmayan sadece ihtiyacım olanlarkalmali yedek yok :) tuz dışında aman kizim yedek al komşudan tuz alınmaz derdi annemValla benim de bi çuval alıp ne var ne yok doldurasım geldi eline sağlık
Ah sagol canim suan cok huzur buldum sıra.mutfaktaki tabak çanak tava bardak vs :) onlarda hatta isi abartıp büyük bi hali vardi temizlenmesi dert onu da kaldırdım o da gitmek üzere kapımda eşim yüzüme.garip garip bakmaktaydi sıra bize gelmesin diye :) fena fikir değil bakışı attım, almayı artik cok sevmediğimi farkettim sanirim gerçek minimalist lik bu olsa gerek süslü olmayan sadece ihtiyacım olanlarkalmali yedek yok :) tuz dışında aman kizim yedek al komşudan tuz alınmaz derdi annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?