Esyalarin yani eski esyalarin kotu enerji verdigini dusunup aslinda inanman ama :) kendime baski uygulayip minimalist yasamaya karar kilarken ayy bunu vermiyim bunuda giyerim deyip vazgeçmem ,ya da en kotusu iki cocukla tum bu ise baslayamamam cunki baslarsam azsonra kiyafetler hava da ucusucak ve corap savasi cikabilir sonra toplamak bana duser ,yani hem cocuk ve hemde calisan anneler kutsalsiniz ev hanimiyim ve birakin minimal durumlari ev istifcilerin evine donecek korkuyorum.:)

Eşyalar kötü enerji verir mesela önceden sevdiğin ve şimdi hoşlanmadığın kişinin aldığı eşyaları giymek/kullanmak istemeyiz veya giydiğimizde mutsuz olmak gibi etki yaratır.
Birde bazı eşyalar için 5 yıl önce severek beğenerek almışızdır. Sonradan bize uygun olmadığını yakışmadığını düşünebiliriz. Artık enerjisi bize olumlu geçmez.

Birkaç sayfa önce kıyafetlerle ilgili uzun uzun yazmıştım.
ayıklama yaparken hepsini birden değil de ufak adımlarla başlamakta fayda var.
hatta kullanmadıklarınızı kocaman bir poşete koyup bekletebilirsiniz. 1-2 ay kadar sonra verebilirsiniz.

Nisan ayı için iş planlamamı yaptım.
Bütçe planlamamı yaptım
Bahar temizliğine başlayacağımdan temizlik rutini vs belirlemedim.
tül perde halı duvar girişicem nasip olursa.

Bu ay tek hedefim var
İş yerindeki planlamaya bağlı kalmak :)

Ben de iş planlamamı yaptım, inşallah uyarım ve herşeyi son haftaya bırakmam :)
Nisan ayı için en büyük hedefim Doğum hazırlıklarını bitirmek
Az kilo almak
Bol su içmek
Oğlumla kaliteli vakit geçirmek
Oğlumun odasını ayırmak
Sağlıklı beslenmek
Doğum öncesi bol aktivite yapmak özellikle çekirdek aile olarak
Kıyafetlerimi ayıklamak
Oğlumun kıyafetlerini ayıklamak
Rutin temizliğe devam ederim Mayıs’ta inşallah temizlikçi alacağım
Mayıs başı 2 haftalığına memlekete gidene kadar aklımdaki hedeflere ulaşırım inşallah
Nisan en sevdiğim aylardan biridir hepimize hayırla gelir inşallah

Birlikte düzenli çalışalım sonra kendimize ödül verelim

Merhaba
Bugün nalburdan bir çuval aldim ve marka veya markasız ne varsa doldurdum ayakkabı kıyafet daha da bitmedi ihtiyaç sahibi birilerine yollamak üzere bekletiyorum cunki daha bitmedi giyerim diye n3 cok sey tutmuşum oysa siyah jean siyah tayt yetermiş:) Hep onları gitmişim gitsin tüm kotu enerji öyleyse bugün cam çerçeve açıp yaptim müzik eşliğinde:)

Valla benim de bi çuval alıp ne var ne yok doldurasım geldi eline sağlık

Valla benim de bi çuval alıp ne var ne yok doldurasım geldi eline sağlık
Ah sagol canim suan cok huzur buldum sıra.mutfaktaki tabak çanak tava bardak vs :) onlarda hatta isi abartıp büyük bi hali vardi temizlenmesi dert onu da kaldırdım o da gitmek üzere kapımda eşim yüzüme.garip garip bakmaktaydi sıra bize gelmesin diye :) fena fikir değil bakışı attım, almayı artik cok sevmediğimi farkettim sanirim gerçek minimalist lik bu olsa gerek süslü olmayan sadece ihtiyacım olanlarkalmali yedek yok :) tuz dışında aman kizim yedek al komşudan tuz alınmaz derdi annem

neden alınmıyormuş çok merak ettim benim istemişliğim vardır da

Geçrekten eşya azaldıkça huzur artıyor. Dolapları açınca boş görmek istiyorum bazen

Haftaya arkadaşlarım gelecek, temizliğe yardımcı ablam geliyor ama annemde gelecek. O bana çekmeceleri düzelttirip verdirtmez bi şeyi de. Neyse o gidince oda oda el atarım napim.

İyi akşamlar herkese Son tatil gününü de bitti
Hafta sonlarına bayılıyorum ya valla.
Hafta sonu hiç is yapmadım gene yedim içtim gezdim valla.
Haftaiçi biraz yoğun geçti
Bu hafta daha rahatim insallah.
Öğlen dolabıma bi daha el attım 8 parça ya daha yol verdim
8 parça demek 1 hafta bi şey atmasam da olur demek
Her güne 1 uRUN lé baya bi yol aldım sanırım
Umarim sizler de iyisinizdir
Yarin tartılıp kilo bildirimi yapacağım.

Günaydınlar
Dün bende buzdolabını temizledim ortalığı topladım.verimli geçti sayılır.

Bugün aklımdaki pantolonu ayıracağım gidecekler kutusuna. Üzerinde minik minik çamaşır suyu lekeleri vardı.

Mart Ayı Hedefleri
1) Sağlıklı Beslen , Abur Cubur Yeme KISMEN YAPABİLDİM
2) 3 veya 4 kilo ver KİLO SABİT KALDI
3) Aylık Birikimini Yap AYLIK YAPTIĞIM BİRİKİMİ YAPABİLDİM
4) Ayın ilk haftası izinli olacağım Verimli geçir İZNİM GÜZEL VE VERİMLİ GEÇTİ
5) Kitap oku KALIN BİR KİTAP OKUYORUM HENÜZ BİTMEDİ
6) Film izle İZLEYEMEDİM
7) Oğlum için tiyatro bileti al BİLET ALDIM AMA GİDEMEDİK
8) Arkadaşlarınla görüşme ayarla BU AY 2 KEZ BULUŞMA AYARLADIK
9) Buzluk için Mantı hazırla (anneanne anne kız kardeş desteği) MANTI İŞİ TAMAM
10) Gereksiz ihtiyaç dışı alışveriş yapma (kıyafet ayakkabı gibi) ALIŞVERİŞ YAPMADIM
11) Haftalık menü hazırla israf yapma BU İŞİ DÜZENLİ HALE GETİREBİLDİM
12) Eşimle dizi izleme, film izleme vs rutin oluştur DAHA VERİMLİ ZAMAN GEÇİRMEYE BAŞLADIK
13) Sadeleşmeye Devam TAM GAZ
14) Akşamları LEssli yap İLK HAFTALAR YAPAMADIM AMA AYIN SON HAFTASI BAŞKA BİR YOUTUBE SPORA BAŞLADIM
15) 23 'de uyu sana iyi geliyor UYUMAYA ÇALIŞIYORUM
16) Haftasonlarını iyi planla HASTALIK OLMADIKÇA İYİ GEÇTİ
17) Mutfak detaylı temizlik ve ayıklama yap YAPAMADIM
18) Şükret , dua et HER ZAMAN ŞÜKÜR

Günaydın kızlar
Mart ayım benim açımdan başarılı geçmiş
Darısı nisan ayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…