Benim de aöf çalışmam gerek :/

ne okuyorsun canım?
bende buzluğa bu hafta sonu atayım diyorum ama ne atılır ki acaba ramazanda çıkartıp yiyelim hemen?
kamu yönetimi.
köfte düşünüyorum
fakat Ramazanda sürekli evde olmayacagimi biliyorum iftara çagiracaklar.
bende bu Ramazanda çagirmak istiyorum .

Ben de açılmaya kumbara aldım. İçine ber hafta 1 TL artırarak para atıyorum. Bu hafta 40 atmam lazım. 12 hafta kaldı. İlk haftalar kolaydı ama artık zorlaştı atamadığım haftalar oluyor arada. Bitince 1380 mi ne öyle bişey çıkacak

Oğlan seni mahçup etmemiş arkadaşına karşı :)

şahsına münasır şeyi nerde harcıyorsun peki :)
ya niye garibime gitti biliyor musun zaten biz her istediğimizi alıoz ortak paradan ya şahsıma özel deyince ondan şey ettim.
aslında şahsıma özel her ay gram almak isterim hoş olur ama bu seferde eşim ayrı gayrımız yok ki bizim istediğin neyse git al kime istiyorsan der. para konusunda çok rahat bende öyleyim tabi ailelere yapılacak bi şey oldu mu da yaparız alırız.

Ben çalışmıyorum tek eşimin maaşı var ona rağmen nereye harcadığımı bilmez. Siz nasıl takip ediyorsunuz
Ben çalışmıyorum tek eşimin maaşı var ona rağmen nereye harcadığımı bilmez. Siz nasıl takip ediyorsunuz
aynı yerde görev yapıyoruz canım ondan kesinlikle farklı kurumlar olsaydı şuna harcadım derdim en fazla ama bu mumkun değil :)

benim cüzdan da pek para kalmıyor 50-100 bırakıyorum.
o yüzden bana uymadı o sistem. ay sonu cüzdan da kalanı ve maaşımda 100 tl atmak kolay geldi.
sana yetişeceğim :)

benim cüzdan da pek para kalmıyor 50-100 bırakıyorum.
o yüzden bana uymadı o sistem. ay sonu cüzdan da kalanı ve maaşımda 100 tl atmak kolay geldi.
sana yetişeceğim :)
beraber yaptığımız günlüktü ya o bana da uymadı. Her gün her gün :)
Yetişirsin canım senim kendi maaşın var geçersin de inşallah

peki 1380 lirayı ne yapmak istiyuorsun bi hedef belirle bence:)

10 bin hedef kulağa hoş geliyor yaa peki ne kadar bi süre de yapacaksınız bunu :) ay bende katılım yaf:)

Birikim yapıyorsanız ve rahat gelir gideriniz varsa sana uymayabilir bu birikim.
ama ben ne zaman para biriktirsem eşimin haberi olsa.
ödemesi oluyor ve benim altın para vs gidiyor.
parça parça ödüyor o parada geri yerine konmuyor.

mesela telefonum bozulsa çıkartır paramı alırım.
veya tadilatta kullanırım ankastre vs alırım.
diğer türlü taksitle almak zorunda kalıyorum.

bu zamana kadar bende paranın lafını yapmazdım kimde varsa o harcardı.
ortak havuzda toplanmazdı ama yeri gelir eşim bana para verir yanında bulunsun der.
harmanda ve koyunlarımız satıldığında verir. Gel gör ki birikmiyor.
tabi ev aldık boşa gitmedi hiç paramız hep yatırım yaptık ama para yüzü göreyim biraz :)

yatırıma gitmesi güzel olmuş canım.. sen biriktirmeye devam o zaman ev tadilatı yerine acaba ikinci ev parasının peşinatını mı biirktirsen çaktırmadan eşine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…