mayıs ayı için planlarim..
aöf final için sıkı çalışmam gerek.
Ramazan geliyor 6 mayısta..
6 mayısa kadar ben Ramazana hazirlik felan düşünüyorum. ne yapsam bilmiyorum manti börek köfteler...
1 kg kıyma almam lazim hazirlik için.
kıymalı mantı düşünüyorum ( kayseri mantisi yani)
off ben ne yapacagimi şaşiriyorum
çok şey mi istiyorum
kamu yönetimi.ne okuyorsun canım?
bende buzluğa bu hafta sonu atayım diyorum ama ne atılır ki acaba ramazanda çıkartıp yiyelim hemen?
Ben de açılmaya kumbara aldım. İçine ber hafta 1 TL artırarak para atıyorum. Bu hafta 40 atmam lazım. 12 hafta kaldı. İlk haftalar kolaydı ama artık zorlaştı atamadığım haftalar oluyor arada. Bitince 1380 mi ne öyle bişey çıkacakŞöyle düşün maaşından 100 tl zorlamıyor.
tabi sağlık ve acil durumlarda harcarız ama bunlar dışında sadece şahsıma münasır bir meblağ :)
açılmayan kumbara al ben çok faydasını görüyorum :)
Günaydın kızlar. Nisan çok harcamalı geçti bizim. Son 60 TL kaldı ona da bez sebze va almaya gideceğim az sonra bitecek
İnşallah eşim maaşı alır bu gün. Dün arkadaşa gittik oğlan 3 kere tuvaletini tuvalete yaptı. Bez bağladım ben tabii bezini çıkarmadık orda. Bu gün sabah yine bezine yaptı bizim tuvaleti mi sevmiyor anlamadım ki
konu okumak canim istemiyo ya.Benim de aöf çalışmam gerek :/
Ben çalışmıyorum tek eşimin maaşı var ona rağmen nereye harcadığımı bilmez. Siz nasıl takip ediyorsunuzşöyle bi sıkıntı var eşim cüzdanımda ne kadar olduğunu hep bilir bende onun? parayı nasıl saklıcam nerde harcadım dicem ): ay ben şimdiden stres oldum
şahsına münasır şeyi nerde harcıyorsun peki :)Şöyle düşün maaşından 100 tl zorlamıyor.
tabi sağlık ve acil durumlarda harcarız ama bunlar dışında sadece şahsıma münasır bir meblağ :)
açılmayan kumbara al ben çok faydasını görüyorum :)
Ben çalışmıyorum tek eşimin maaşı var ona rağmen nereye harcadığımı bilmez. Siz nasıl takip ediyorsunuz
aynı yerde görev yapıyoruz canım ondan kesinlikle farklı kurumlar olsaydı şuna harcadım derdim en fazla ama bu mumkun değil :)Ben çalışmıyorum tek eşimin maaşı var ona rağmen nereye harcadığımı bilmez. Siz nasıl takip ediyorsunuz
Ben de açılmaya kumbara aldım. İçine ber hafta 1 TL artırarak para atıyorum. Bu hafta 40 atmam lazım. 12 hafta kaldı. İlk haftalar kolaydı ama artık zorlaştı atamadığım haftalar oluyor arada. Bitince 1380 mi ne öyle bişey çıkacak
beraber yaptığımız günlüktü ya o bana da uymadı. Her gün her gün :)benim cüzdan da pek para kalmıyor 50-100 bırakıyorum.
o yüzden bana uymadı o sistem. ay sonu cüzdan da kalanı ve maaşımda 100 tl atmak kolay geldi.
sana yetişeceğim :)
Hımmm neyse gizli biriktirme sende nolcakaynı yerde görev yapıyoruz canım ondan kesinlikle farklı kurumlar olsaydı şuna harcadım derdim en fazla ama bu mumkun değil :)
peki 1380 lirayı ne yapmak istiyuorsun bi hedef belirle bence:)Ben de açılmaya kumbara aldım. İçine ber hafta 1 TL artırarak para atıyorum. Bu hafta 40 atmam lazım. 12 hafta kaldı. İlk haftalar kolaydı ama artık zorlaştı atamadığım haftalar oluyor arada. Bitince 1380 mi ne öyle bişey çıkacak
Diğer birikimin yanına koyarım. Harcamak istemiyorum.peki 1380 lirayı ne yapmak istiyuorsun bi hedef belirle bence:)
konu okumak canim istemiyo ya.
çikmiş sorulardan çalışıyorum
zor geliyo demi:/Ben hiç çalışmak istemiyorum
şahsına münasır şeyi nerde harcıyorsun peki :)
ya niye garibime gitti biliyor musun zaten biz her istediğimizi alıoz ortak paradan ya şahsıma özel deyince ondan şey ettim.
aslında şahsıma özel her ay gram almak isterim hoş olur ama bu seferde eşim ayrı gayrımız yok ki bizim istediğin neyse git al kime istiyorsan der. para konusunda çok rahat bende öyleyim tabi ailelere yapılacak bi şey oldu mu da yaparız alırız.
zor geliyo demi:/
ben hepsiyle boğuşuyorum aöf sira gelmiyo
yatırıma gitmesi güzel olmuş canım.. sen biriktirmeye devam o zaman ev tadilatı yerine acaba ikinci ev parasının peşinatını mı biirktirsen çaktırmadan eşine :)Birikim yapıyorsanız ve rahat gelir gideriniz varsa sana uymayabilir bu birikim.
ama ben ne zaman para biriktirsem eşimin haberi olsa.
ödemesi oluyor ve benim altın para vs gidiyor.
parça parça ödüyor o parada geri yerine konmuyor.
mesela telefonum bozulsa çıkartır paramı alırım.
veya tadilatta kullanırım ankastre vs alırım.
diğer türlü taksitle almak zorunda kalıyorum.
bu zamana kadar bende paranın lafını yapmazdım kimde varsa o harcardı.
ortak havuzda toplanmazdı ama yeri gelir eşim bana para verir yanında bulunsun der.
harmanda ve koyunlarımız satıldığında verir. Gel gör ki birikmiyor.
tabi ev aldık boşa gitmedi hiç paramız hep yatırım yaptık ama para yüzü göreyim biraz :)
Diğer birikimin yanına koyarım. Harcamak istemiyorum.Mia- ile 10 bin hedef yapmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?