eşim işe girse aylık 3 bini kenara koymayı planlıyorum 3x 12 60 bin eder.bir gün 10 bin biriktireceğim
yatırıma gitmesi güzel olmuş canım.. sen biriktirmeye devam o zaman ev tadilatı yerine acaba ikinci ev parasının peşinatını mı biirktirsen çaktırmadan eşine :)
eşim işe girse aylık 3 bini kenara koymayı planlıyorum 3x 12 60 bin eder.
2 yılda gidiyor hemen hemen.. başımızdan bi iş çikmazsa. o kadar çikacagindan eminim.
adamin 3, kata yapmaya niyeti yok ya. kızıyorum işe gir diye yıllarim boşa gidiyor evlenince 3 yıl sonra yapıcam demişti 5 yıl oldu hala yok.
yıllardır para biriktiremedim ben.işte bizim hesap ortak vs.geçiyorum oraları.baştan beri annem derdiki bi köeşnde paran olsun .cık olmadı yapamadım.istediğimizi yaptık.güzel birikimde yaptık.yatırımda yaptık.alacağımızda aldık vereceğimizde verdik.vs.şuanda da öyle devam ediyor.iktisatlıdır eşim benden daha çok.gel gör ki sağımda solumda ayrı param yok.hani bu biriken yine eve gidecek çoluğa çocuğa gidecek.ama dursun yani köşemde.biriksin.şahsına münasır şeyi nerde harcıyorsun peki :)
ya niye garibime gitti biliyor musun zaten biz her istediğimizi alıoz ortak paradan ya şahsıma özel deyince ondan şey ettim.
aslında şahsıma özel her ay gram almak isterim hoş olur ama bu seferde eşim ayrı gayrımız yok ki bizim istediğin neyse git al kime istiyorsan der. para konusunda çok rahat bende öyleyim tabi ailelere yapılacak bi şey oldu mu da yaparız alırız.
beraber yaptığımız günlüktü ya o bana da uymadı. Her gün her gün :)
Yetişirsin canım senim kendi maaşın var geçersin de inşallah ☺
Selam kızlar!
dün sabah kahvaltıya gittik sadece simit poğaça filan aldık bir de piknik yerinde dondurma aldı kızım toplam 15 tl filan harcamış olduk yani. termosumuz çayı sıcak tutmadı eve gelince onu da çöpe attım.
pek iş yapamadım öğlen uyuduk ailecek :)) sonra da nohut yemeğinin yanına pilav salata yaptım.
bugün ben de hamburger ve patates günü yapayım bari simpledan esinlendim :))
mutfağın kötü değil ki canım senin evet biliyorum mutfağını. ikinci ev parası hazırsa tamam o zaman tadilat tabiki mantıklı :)2. ev parası hazır gibi
150-200 civarı koyunumuz var.
ev tadilat olsun bazı şeyleri idare ediyorum mutfak kötü durumda.
biliyosun belki fotoğraf atmıştım.
Sizin zaten kenarda biriken paranız varmış. Bizim tek birikimimiz benim yaptığım 100-200 liralar.10 bin hedef kulağa hoş geliyor yaa peki ne kadar bi süre de yapacaksınız bunu :) ay bende katılım yaf:)
mutfağın kötü değil ki canım senin evet biliyorum mutfağını. ikinci ev parası hazırsa tamam o zaman tadilat tabiki mantıklı :)
aslında benim de bi hayalim var kızlar
annem benim okumam da babamı hep gazladı hep arkamda durdu falan çok da çekmiş yıllarca
diyorum ki bi 60-70 birikim yapıp ev alayım ona ölene kadar kirası onun olsun sonra zaten bana kalacak gene nasıl fikir sizce ?
yaptır canım bugün minimaller ve aileleri köfte yesinOooo ekmek arası köftemi yaptırsam bende :)
BEn görmedim nerde ekledi özelden mi.mutfağın kötü değil ki canım senin evet biliyorum mutfağını. ikinci ev parası hazırsa tamam o zaman tadilat tabiki mantıklı :)
annem benim okumam da babamı hep gazladı hep arkamda durdu falan çok da çekmiş yıllarca
diyorum ki bi 60-70 birikim yapıp ev alayım ona ölene kadar kirası onun olsun sonra zaten bana kalacak gene nasıl fikir sizce ?
güzel olur bence de maddi ihtiyacı olan aile fertlerimizin mümkün oldukça elinden tutmak gerektiğini düşünüyorum.mutfağın kötü değil ki canım senin evet biliyorum mutfağını. ikinci ev parası hazırsa tamam o zaman tadilat tabiki mantıklı :)
Aşk olsunevet
:)
Aşk olsun
ovvv sen o zaman ayrı biriktir canım haklısın valla:) turşusunu kurmayacağız tabiki ama yaşlandığımızda aç açıkta kalmak da var en çok korktuğum rabbim hayırlı ömürler versin hepimize:)Sizin zaten kenarda biriken paranız varmış. Bizim tek birikimimiz benim yaptığım 100-200 liralar.eşim para harcanır turşusunu mu kuracağız mantığında 12 yıl oldu evleneli ne ev ne araba hiç bişey yok
evet canım asma güzel suratınıBEn görmedim nerde ekledi özelden mi.
iş yerinde pis pis sırıtıyorum diyecekler bu kız mal mı ne halta gülüyoryaptır canım bugün minimaller ve aileleri köfte yesin
bu arada 100 tl eşimden habersiz biriktirmeyi deneyeceğim çok heyecanlı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?