sanada atarım canım.
Ayy çok merak ediyordum
ovvv sen o zaman ayrı biriktir canım haklısın valla:) turşusunu kurmayacağız tabiki ama yaşlandığımızda aç açıkta kalmak da var en çok korktuğum rabbim hayırlı ömürler versin hepimize:)
Aynen canım eskiden biriktirsek daha rahat birikirdi artık 4 çocuk ülkenin ekonomik durumu derken zor olur artık olduğu kadar.
evet canım asma güzel suratını
Aaaa sende mi gördün.

Eşim de ben de ayrı ayrı birikim yapmaya gayret ediyoruz. Hatta kızımın da var parası doğumunda takılanlar, bayram harçlıkları vs hiç dokunmadık dolara çevirdik arada ben de üstüne ilave ediyorum. Biriktirdiğimiz parayla ne yapacağımız henüz belli değil. Şu anki evimiz kredili, krediyi kapatsak mı diyoruz hesap ediyoruz mantıklı gelmiyor çünkü mevduat faizleri krediden daha yüksek. Para vadeli hesapta dursa daha çok getirisi oluyor. Yatırımlık ev bakıyoruz bazen, bazen arabayı yenileyelim diyoruz, bazen dursun bakalım biraz daha biriksin diyoruz :)

ne kadar güzel ince düşüncelisin.bence fikir süper otesi

Yahu adını neden değiştin linda olarak alışmıştık biz kafa karışıklığına sebep oluyorsun :)
bilmem ki ya değiştiresim geldi :)
biriktirdiğiniz paraya ev mi alsanız acaba ikinci bi evi yatırımlık krediyi kapatmanın bi mantığı yok şu faiz oranlarında sanki. yatırımlık eve bayılıyorum valla çok hoşuma gidio:)

ev yada ilerde bomba etkisi yapacak arsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…