- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
aynen 1+1 in kirası çok olmaz ama eline harçlık olur hemde ben jest yapmış olurum anneme dedim. hadi bakalım inşallah biriktirebilirim valla :)güzel olur bence de maddi ihtiyacı olan aile fertlerimizin mümkün oldukça elinden tutmak gerektiğini düşünüyorum.
iş yerinde pis pis sırıtıyorum diyecekler bu kız mal mı ne halta gülüyor
Ayy çok merak ediyordumsanada atarım canım.
Aynen canım eskiden biriktirsek daha rahat birikirdi artık 4 çocuk ülkenin ekonomik durumu derken zor olur artık olduğu kadar.ovvv sen o zaman ayrı biriktir canım haklısın valla:) turşusunu kurmayacağız tabiki ama yaşlandığımızda aç açıkta kalmak da var en çok korktuğum rabbim hayırlı ömürler versin hepimize:)
Aaaa sende mi gördün.evet canım asma güzel suratını
ankaya koptum bu seferde yarıldım yalnızSayende nasıl etki yaratıyorsan
Anka zaten bana sorduydun demin sen mi gördün diye bende evet dediydim sonra sen şimdi aa sen de mi gördün dion
Türkçesini alacaktım almışlarSenin isim ve profil bizim dengemizi bozdu
Türkçesini alacaktım almışlarama böle afili oldu demi
Anaaaa ben orkidekaramel yazdı sandım ona sordum sandım yaaaAnka zaten bana sorduydun demin sen mi gördün diye bende evet dediydim sonra sen şimdi aa sen de mi gördün dion
Ay gece hiç uyumadım yaa hoşgörün artıkankaya koptum bu seferde yarıldım yalnız
ankaya koptum bu seferde yarıldım yalnız
ne kadar güzel ince düşüncelisin.bence fikir süper otesimutfağın kötü değil ki canım senin evet biliyorum mutfağını. ikinci ev parası hazırsa tamam o zaman tadilat tabiki mantıklı :)
aslında benim de bi hayalim var kızlar
annem benim okumam da babamı hep gazladı hep arkamda durdu falan çok da çekmiş yıllarca
diyorum ki bi 60-70 birikim yapıp ev alayım ona ölene kadar kirası onun olsun sonra zaten bana kalacak gene nasıl fikir sizce ?
Anaaaa ben orkidekaramel yazdı sandım ona sordum sandım yaaasen de evet deyince bi an anaa benim olmadığım grup yapmışlar dedim
Ay gece hiç uyumadım yaa hoşgörün artık
bilmem ki ya değiştiresim geldi :)Yahu adını neden değiştin linda olarak alışmıştık biz kafa karışıklığına sebep oluyorsun :)
diğeri bana daha havalı geliyordu.Türkçesini alacaktım almışlarama böle afili oldu demi
sanırım anneler en hassas olduğumuz noktalardan bi tanesi:) o mutlu olsun herkes mutlu olsun da ben iyiyim modunda oluyorum her zaman :)ne kadar güzel ince düşüncelisin.bence fikir süper otesi
Senin isim ve profil bizim dengemizi bozdu
Yahu adını neden değiştin linda olarak alışmıştık biz kafa karışıklığına sebep oluyorsun :)
gaz vermeyin dönerim lindaya bakdiğeri bana daha havalı geliyordu.buda güzel yaşam tarzına uygun olmuş.güle güle kullan.
ev yada ilerde bomba etkisi yapacak arsaEşim de ben de ayrı ayrı birikim yapmaya gayret ediyoruz. Hatta kızımın da var parası doğumunda takılanlar, bayram harçlıkları vs hiç dokunmadık dolara çevirdik arada ben de üstüne ilave ediyorum. Biriktirdiğimiz parayla ne yapacağımız henüz belli değil. Şu anki evimiz kredili, krediyi kapatsak mı diyoruz hesap ediyoruz mantıklı gelmiyor çünkü mevduat faizleri krediden daha yüksek. Para vadeli hesapta dursa daha çok getirisi oluyor. Yatırımlık ev bakıyoruz bazen, bazen arabayı yenileyelim diyoruz, bazen dursun bakalım biraz daha biriksin diyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?