seviliyorsunuz.benden kaynaklı aslında kulan çınlamanız konunuzu okurken ankanın yorumuna denk geldim.gayet ciddi gidiyordu yorumlar birden anka gülmüş sonrda topiği karıştırdım diye ikinici yorumu eklemiş..hoşuma gidince paylaştım burda
takım elbiseyi anka giyiyor.vallaha ben giymedimTakım elbiselerini giymeye gitmiştir.
Ayy gülmekten yazamıyorum
bugun yetişmesimi lazımPek değil canım ya bakalım okuyabildigim kadarı ile artık napalım hayırlısı
Ama lütfen gömmek falan nasıl yakıştırıyorsun bana böyle şeylerGömdün mü yücelttin mi anlamadım
takım elbiseyi anka giyiyor.vallaha ben giymedim
sen şimdi iyi bir şey mi dedi kötü bir şey miYaa ama lütfen ben sana bişey demedim konu için dedimorası bilgi burası lak lak gibi
@elacda yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim şahsım adına.
Konu nerelere geldi :)
elecda yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim şahsım adına.
Aynen yaa inanılmaz üzüldüm şu mübarek gündeKonu nerelere geldi :)
Gördüm:))Elecda bak suhan da geldi
Ay çok güldüm :)))Yaa ama lütfen ben sana bişey demedim konu için dedimorası bilgi burası lak lak gibi
Çok teşekkür ederimseviliyorsunuz.benden kaynaklı aslında kulağınızın çınlaması. konunuzu okurken ankanın yorumuna denk geldim.gayet ciddi gidiyordu yorumlar birden anka gülmüş sonrda topiği karıştırdım diye ikinici yorumu eklemiş..hoşuma gidince paylaştım burda
elecda yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim şahsım adına.
Ay ne alınması yahu. İşyerinde beni epey güldürdünüz:))Aynen yaa inanılmaz üzüldüm şu mübarek günde
Bence de öyle, ben bazen kendi konumdan önce burayı okuyorum:)Allahım ciddi olamıyorum
elecda zaten anlayışlı ve espirilidir.
kırılsa söylerdi ki kıracak birşey yapmadınız.
burası muhabbetle ilerleyen bir topik
elecda ise sürekli blog tarzı yeni konularla fark yaratan bir topik.
aslında güzel denge oluşturuyoruz farkında olmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?