kraliçe meftun senmisin
Tabınkı bırıktırırsın aslansın sen kaplansın senAma böyle derseniz ben bir havaya giriyorum 10 bin biriktirebilirmişim hissi geliyor
Ya ben o topiği ilk günden takip ediyorum.”, inanılmaz faydalı bir konu aslında da dediğin gibi çok resmi fazla yazmıyorum bençok ciddi olamıyorum nedense. Orda kendimi takım elbiseli hayal ediyorum ciddi yazmaya çalışıyorum aslında
Tabınkı bırıktırırsın aslansın sen kaplansın sen
Aaaaaa ama valla ayıp oluo bak
Farkındayim :) oruca alışma surecindeyim ya hani insan mal gibi olur ya afedersin aynen öyleyim ya halsizlik de var sahura da kalkmadan tutuyoruz 12 gibi yattım gece.Uff aksam olsa yemek yesek :) bu aralar bende performans beklemeyin kızlar ama okuyorum sizi :)Tamam kızma :)
senle uğraşmak bir başka oluyor
Farkındayim :) oruca alışma surecindeyim ya hani insan mal gibi olur ya afedersin aynen öyleyim ya halsizlik de var sahura da kalkmadan tutuyoruz 12 gibi yattım gece.Uff aksam olsa yemek yesek :) bu aralar bende performans beklemeyin kızlar ama okuyorum sizi :)
Elecdaya soğuk mu dedim ben mia :) topik resmi ben çok seviyorum kendisiniYok ya elecda aslında sıcaktır :)
Ben normal yazıyorum içimden geldiği gibi hiç dikkat etmedim :)
TamamdırTopla sonra bana foto at
Bunun bi de 4 ten sonrasını düşünboyle cok dagılır muhtemelen bızım ev ama bı ara bende soyle bısey yapmıstım: normal supur mutfak topla ısı harıcınde olabılecek butun ıslerı gunlere bolmustum ıste pazartesı banyo ov utu yap salı mutfak dolaplarını sıl carsamba cam kapı sıl gıbı ve yaklasık 3 4 ay bu sıstemle evım ısıl ısıldı. tabı sonra 2. cocuk dogdu
Olmaz özelden atarım ben sanaOlmaz topıge atsın ben merak ederım
Aynen
ben cok sevdim.inanılmaz donanımlı biri.gayet sıcak biri.ve çok sabırlı olduğunu düşünüyorum zira kadına 23597521357426859636 defa takviye olarak ne alıyorsunuz diye soru gelmiş.Yok ya elecda aslında sıcaktır :)
Ben normal yazıyorum içimden geldiği gibi hiç dikkat etmedim :)
boğazım kurudu benimdeFarkındayim :) oruca alışma surecindeyim ya hani insan mal gibi olur ya afedersin aynen öyleyim ya halsizlik de var sahura da kalkmadan tutuyoruz 12 gibi yattım gece.Uff aksam olsa yemek yesek :) bu aralar bende performans beklemeyin kızlar ama okuyorum sizi :)
ben dicektim sen yazmışsın.benimde aklıma geliyor.kuddef yoksa sen o musunEndoplazmik bir kulum vardı o geliyor aklıma seni gördükçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?